Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

Adatok

Név: OutfitEmma
Tárhely:
Nyitás: OutfitEmma (2017- )
Webmiss: Monic
Programok: Macromedia Dreamweaver MX 2004, Adobe Photoshop CS6, Total Commander
Hírek: Fusion News v3.9.6-p1

Pár szó az OutfitEmma oldalról: Amikor 2004-be megszerettem a Harry Potter rátaláltam a Mézesfalás nevu oldalra, ahol nagyon megtetszett a honlapszerkesztés, és úgy döntöttem én is szeretnék egy saját weboldalt. Az elso személyes honlap kudarca után kerestem valakit akirol csinálhatnék egy rajongói oldalt, és ekkor találkoztam az emmawatson.net-el. Nagyon megtetszett az oldal tartalma, hogy mindig frissült, bár én akkor még nem nagyon kedveltem Emmát, hisz nem is ismertem. Ennek az oldalnak hála betekintést nyerhettem Emma személyiségébe, ami lenyugözött és miután meggyozödtem, hogy nincs az EW.net-hez mérten tartalmas magyar weblap Emmáról, úgy döntöttem összehozok egyet. Természetesen mivel nem nagyon értettem a honlapszerkesztéhez, az elso próbálkozások befuccsoltak. A legelső komolyabb oldal 2006. Január 1. -én látott napvilágot, Em Watson Fan Page néven, az uw.hu tárhelyén. Októberben ismét bezárásra ítéltem ezt az oldalamat is, mert egy kisebb alkotói válságba kerültem. Ezalatt az egy hónap szünet alatt találkoztam a Candy Shop nevu oldallal, ahol rengeteget tanultam honlapszerkesztésbol, így hát új erore kapva újra kinyitottam. Kisebb - nagyobb változtatásokat eszközöltem az oldal tartalmában, kinézetében nevében és tárhelyében is, ami akkor még az extra.hu volt . Így a végleges név Em-Watson Extra lett. Ám hosszú idő után, belefáradtam a honlapszerkesztésbe és ez az oldal is bezárásra került. Most így utólag nagyon sajnálom, hogy így tettem hisz rengeteg munkám volt benne ami csak úgy elveszett.
És eljött 2017, amikor elkezdett hiányozni az oldalam, a weblapszerkesztés és minden ezzel járó feladat. Azt tudtam, hogy újra nem szeretném megnyitni az Emmával foglalkozó oldalt, mert a napi hírírás már nem férne bele nekem. És ekkor eszembe jutott, hogy mennyire szerettem én Emma öltözködésével foglalkozni, a divattal és a stílusával. Így jött ez az ötlet, miért is ne támasszam fel egy kicsit a régi oldalam és varázsoljam valami újjá.

Írta: Monic

 

 

Affiliates

Family Site

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .