Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma
2018. ??.??. Emma és egy rajongó
Írta: Monic - Kategória: Képek
 

Előkerült egy új videó, melyben egy szerencsés lány ellátogathatott a Harry Potter Stúdióba és találkozhatott a színészekkel köztük Emmával is, erről láthattok egy új képet. Emma itt is laza szerelésben volt, egy sima szürke top és egy kardigán volt rajta. Sajnos mivel ez a kép elég régi, nem tudjuk pontosan milyen márkájú ruhákat viselt. De itt is nagyon bájos volt.

 

2018. ??.??. A legrosszabb fotósorozat - Vanity Fair 2017
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Ahogy a címben is láthatjátok, számomra a 2017-es Vanity Fair fotósorozata tetszett a legkevésbé Emmáról. Nekem sem a ruhák, sem az összhatás nem tetszek. Ti melyik fotósorozattal vagytok így, melyik nem tetszik nektek annyira?

 

2018. ??.??. Emma a zaklatás elleni terveiről beszél.
Írta: Monic - Kategória: Fashion
 

A tegnapelőtt megjelent egy videó Emmával, melyben a nők elleni zaklatás elleni harcról beszél, ebben a videóban Emma egy  Lingua Franca Time's Up pulóvert visel. 

Fekete színű elefántcsont hímzéssel. 100% kasmír. Kézzel varrott NYC-ben. A vásárlásból 100 dollárral segítesz a TIME'S UP jogi védelmi alapítványnak, akik jogi támogatást nyújtanak a nők és férfiak számára, akik szexuális zaklatást, támadást vagy visszaélést tapasztaltak a munkahelyen és karrierjük során.

Már nem kell sokat várnunk és megtudjuk Emma részt vesz-e az idei BAFTA díjátadón, addig is itt a videó.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=151&v=xawDfXRChwY

 

2018. ??.??. Candids 2017 II. rész
Írta: Monic - Kategória: Website
 

A mai napon amint látjátok a 2017-es Lesifotók közül választottam ki ismét 5-öt, ennek most nincs semmi különleges oka, csak így jött ki.
Felteszem újra, ha van valami ami érdekelne titeket, hogy melyik ruhákat frissítsem legközelebb azt az üzenőfalon megtehetitek.

Köszönöm, hogy velem vagytok!

 

2018. ??.??. Porter magazin 2015
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Ma reggel egy könnyedebb fotósorozatot hoztam frissítésnek a 2015-ös Porter magazinból. Én ezt a fotósorozatot is nagyon szeretem, nagyon szép Emma rajtuk.

Ha van esetleg ötletetek, hogy milyen frissítést szeretnétek látni az oldalon, mondjuk a kedvenc képeitekből, azt jelezzétek az üzenőfalon.

 

2018. ??.??. 2015 Vogue Italia
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Ezen a reggelen úgy gondoltam, hogy a 2015-ös Vogue Italia fotózáson viselt ruhákat frissítem nektek, nagyon szeretem ezt a sorozatot, Emma olyan előkelő rajtuk.

Nem tudom lesz-e még ma friss, ha itthon maradok akkor igen.

 

2018. ??.??. Nathaniel Rateliff & The Night Sweats Koncert
Írta: Monic - Kategória: Paparazzi
 

Én is, mint mindannyian alig vártam, hogy új képek érkezzenek Emmáról és ez végre meg is történt. Emma 7.-én részt vett a West Hollywoodban található  Troubadour bárban megrendezett  Nathaniel Rateliff & The Night Sweats  koncerten. A Just Jared oldalán azt is megemlítették, hogy  Chord Overstreet  is részt vett a koncerten, egy kép is azt bizonyítja, hogy együtt voltak, de külön távoztak.

Emma ezen az eseményen egy fekete skinny farmert vett fel,

egy piros  Asos Cable & Roll Neck Sweater -el, egy  Balenciaga Buckle Strap Lace Up Ankle cipővel és egy M2malletier Mini Amor Fati táskával.

Még több képet láthattok a  http://watsonuncensored.blogspot.hu/2018/02/emma-watson-in-la-february-07-2018.html#more  oldalon.

 

2018. ??.??. Women's March további képek - Egy kis Összefoglaló
Írta: Monic - Kategória: Fashion
 

Az  http://emwatsonstar.flaunt.nu/  újabb képeket szedett össze a Los Angelesben tartott Women's March felvonulásról, így gondoltam összeszedem Emma Outfitjét. Sajnos a képek elég rossz minőségűek, de jobbakra nem számíthatunk. Akkor lássuk is.

Emma ezen az eseményen egy térdnél szakadt fekete farmert vislet egy Fehér-fekete csíkos polóval, egy díszített farmerkabáttal  és egy Adidas cipővel.

A haját most sem láthattuk teljesen, de látszik, hogy egy kicsit levágatta és a cuki fru-fruja is kikandikál a sapka alól, a sminkje pedig mint mindig minimális volt.

 

2018. ??.??. Legjobb szettek a díjátadókon.
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Ebben az újabb frissítsében a díjátadókon viselt legjobb szetteket válogattam össze. Ismét csak sorrendbe raktam a legjobbtól indulva. Nekem a 2017-es Elle Style Awarson viselt ruhája tetszett a legjobban, de a másik nagy kedvencem a Nickelodon Kids Choice Awards , mert nagyon eltalálta, hogy ahhoz a díjátadóhoz ez a laza viselet kellett. Viszont az a Dior ruha is szépségesen állt Emmának a Women of the Years 2016 Awardson.

 

2018. ??.??. Emma legrosszabb premier ruha választásai.
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Ahogy ígértem, hoztam nektek egy posztot azokról a premieren viselt ruhákról, amik nekem - hansúlyozom nekem -, nagyon nem tetszenek. A képen sorba raktam a legrosszabb választástól a kevésbé rosszig.
Tulajdonképpen csak az első két ruha haj vagy smink nem nyerte el a tetszésem, de mivel 5-ös csoportokba van a frissítés ezért választottam hozzá még három ruhát. A Halál ereklyéi első részének new yorki premierjén nézett ki Emma a legelszomorítóbban. Ez a ruha ehhez a hajhoz nagyon nem ment, szerintem nem volt szép ezen az eseményen. Vicces, hogy pont a Halál ereklyéi II. szintén new yorki premierjén tetszett a legkevésbé, főleg a sminkje. Emmához túl erős volt. A másik három ruha még úgy ahogy elment, főleg az utolsó az azkabani fogoly nyew yorki premier ruhája, abban aranyos volt, de mégsem az igazi.
Ma muszáj vagyok a lakással foglalkozni, így holnap nem lesz friss, de igyekszem keddre hozni ismét valamit.

8. oldal

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Affiliates

Family Site

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .