Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma
2018. ??.??. NBC's '75th Annual Golden Globe Awards
Írta: Monic - Kategória: Esemény
 

Sziasztok,

helyi idő szerint 7.-én este megtartották a  75. Golden Globe Awards ot, melyen az előzetes hírek szerint Emma is részt vett méghozzá másodmagával, hisz magával vitte  Marai Larasi -t, aki szintén egy nőjogi aktivista. 

" Emma Watson elmondása szerint Ő és Marai Larasi, az Imkaan igazgatója, már évek óta szoros együttműködésben vannak. Ezért is jelentek meg együtt a vörös szőnyegen. " /ELLE.hu/

Az eseményen Emma egy számára átalakított  Ronald Van Der Kemp  ruhát viselt egy  Creatures of Comfort Prato  cipővel. A kiegészítői most is nagyon visszafogottak voltak, kivéve az egyik fülében hordott "hatalmas" lógó fülbevaló.

Teljes Outfit:  Megjelenések>>Díjátadók>>2018 Golden Globe Awards

Szép estét mindenkinek!

 

2018. ??.??. BAFTA LA Tea Party
Írta: Monic - Kategória: Esemény
 

Sziasztok,

ma rendezték meg a  BAFTA Los Angeles Tea Party -t, melyen kedvenc színésznőnk is megjelent méghozzá egy " Osman Resort 2018 " felsőt és egy hozzá illő" Osman Audrey " nadrágot viselt egy " Susi Studio " cipővel, amiért én nagyon odavagyok. Kiegészítőnek nem sok mindent viselt, egy gyönyörű nyakláncon és egy " Ronald van der Kemp " táskán kívül.

Ezen kívül megcsodálhattuk új frizuráját is, melyet összefogva viselt, de a cuki kis frufruja azért feltünhetett mindenkinek. Úgy látszik Emma is olyan mint a legtöbb nő, ha nagy változás van az életében - szakított 2 év után a barátjával William Mack Knight-al - változtat valamit a haján vagy a külsején.

A teljes Outfitjét megtaláljátok a következő útvonalon:  Megjelenések >> Egyéb megjelenések >> BAFTA LA. Tea party.

Szép napot nektek!

 

2018. ??.??. WELCOME!
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Üdvözlök minden kedves látogatót az elso magyarországi, kizárólag Emma öltözködésével foglalkozó oldalán. Talán páran emlékezhetnek rám a régmúltból, mert Én voltam a szekesztoje az Em-Watson Extrának, melyet sajnos idohiány miatt be kellett zárnom. Most direkt egy olyan oldalt választottam témának ami nagyon érdekel engem és mégsincs annyi munka vele, mint egy weboldallal. Na nem azt mondom, hogy ezzel nincs tennivaló, hisz a tartalom nagyrésze még frissítésre szorul, de úgy gondoltam szépen lassan azt is meg tudom csinálni a munkám mellett.
Még mindig nagyon szeretem Emmát és a divatot is, ezért döntöttem emellett az oldal mellett, melyet a http://sassydresslikeemma.org/ ihletett. Bár a nyomukba sem érek információk terén, de azért itt is megtaláljátok majd az aktuális infókat egy-egy eseményrol és az ezeken viselt ruházatról és kiegészítokrol. Azt tudnotok kell, hogy bár a kezdo képeket a modulokba a Sassy oldaláról szedtem - amit meg is jelöltem -, a belső információkat és képeket Én magam csinálom és keresem meg a neten a képeket hozzá. Természetesen az Em-Waston Extráról megmaradt infók felkerültek ide is, amit tudtam frissítettem, de van még ott is tennivaló.
Ha szeretnétek beleszólni az oldal alakulásába, akkor azt oldalt az üzenofalon megtehetitek, mindenkinek szívesen válaszolok. Az oldal egyenlore még az ATW tárhelyén található, de csak addig amíg meg nem tudom rendelni a saját domain nevet és a tárhelyet hozzá, kis türelmeteket kérem. Most nincs más hátra, mint belevetni magatokat az oldal tartalmába. Remélem meg lesztek elégedve a tartalommal, ami folyamatosan frissül majd.
Jó nézelődést!
Monic×××

8. oldal

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Affiliates

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .