Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma
2018. ??.??. Women's March további képek - Egy kis Összefoglaló
Írta: Monic - Kategória: Fashion
 

Az  http://emwatsonstar.flaunt.nu/  újabb képeket szedett össze a Los Angelesben tartott Women's March felvonulásról, így gondoltam összeszedem Emma Outfitjét. Sajnos a képek elég rossz minőségűek, de jobbakra nem számíthatunk. Akkor lássuk is.

Emma ezen az eseményen egy térdnél szakadt fekete farmert vislet egy Fehér-fekete csíkos polóval, egy díszített farmerkabáttal  és egy Adidas cipővel.

A haját most sem láthattuk teljesen, de látszik, hogy egy kicsit levágatta és a cuki fru-fruja is kikandikál a sapka alól, a sminkje pedig mint mindig minimális volt.

 

2018. ??.??. Legjobb szettek a díjátadókon.
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Ebben az újabb frissítsében a díjátadókon viselt legjobb szetteket válogattam össze. Ismét csak sorrendbe raktam a legjobbtól indulva. Nekem a 2017-es Elle Style Awarson viselt ruhája tetszett a legjobban, de a másik nagy kedvencem a Nickelodon Kids Choice Awards , mert nagyon eltalálta, hogy ahhoz a díjátadóhoz ez a laza viselet kellett. Viszont az a Dior ruha is szépségesen állt Emmának a Women of the Years 2016 Awardson.

 

2018. ??.??. Emma legrosszabb premier ruha választásai.
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Ahogy ígértem, hoztam nektek egy posztot azokról a premieren viselt ruhákról, amik nekem - hansúlyozom nekem -, nagyon nem tetszenek. A képen sorba raktam a legrosszabb választástól a kevésbé rosszig.
Tulajdonképpen csak az első két ruha haj vagy smink nem nyerte el a tetszésem, de mivel 5-ös csoportokba van a frissítés ezért választottam hozzá még három ruhát. A Halál ereklyéi első részének new yorki premierjén nézett ki Emma a legelszomorítóbban. Ez a ruha ehhez a hajhoz nagyon nem ment, szerintem nem volt szép ezen az eseményen. Vicces, hogy pont a Halál ereklyéi II. szintén new yorki premierjén tetszett a legkevésbé, főleg a sminkje. Emmához túl erős volt. A másik három ruha még úgy ahogy elment, főleg az utolsó az azkabani fogoly nyew yorki premier ruhája, abban aranyos volt, de mégsem az igazi.
Ma muszáj vagyok a lakással foglalkozni, így holnap nem lesz friss, de igyekszem keddre hozni ismét valamit.

 

2018. ??.??. Kedvenc 2007-es fotósorozat ruháim
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Nagyon ügyes voltam, megdícsérem magam, mert még indulás előtt tudtam frissíteni a kedvenc 2007-es fotósorozat ruháimat. A képen épp sorrendben láthatjátok őket. Nem tudom mikor és milyen friss lesz legközelebb, de tervezem egy olyan hír vagy hírek létrehozását is, hogy " Ez rossz választás volt " , melyben összeszedem azokat a ruhákat amik szerintem nem áltak jól Emmának. Ha van ötletetek, írjátok meg az üzenőfalon.

 

2018. ??.??. Költözés, új hónap, új kinézet, BAFTA Awards 2018
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Üdvözöllek titeket újra az oldalon, immár saját domain névvel. Sajnálom, hogy nem sikerült csütörtökön lecserélnem az oldalt, de a híríró rengeteg gondot okozott. Most sajnos nem hoztam frissítéseket, mert arra nem volt időm, de talán még ma lesz egy friss az oldalon.
Annyit tudok most hirtelen nektek mondani, hogy Emma nagy valószínűséggel megjelenik a 2018-as BAFTA Awardson , amit a   Royal Albert Hall-ban rendeznek meg  Február 18.-án és  szintén a  Time's Up keretein belül, úgy néz ki itt is fekete ruhában vonulnak fel a sztárok. A meghívottak között van:  Emma Thompson, Daisy Ridley, Emma Watson , Gemma Arterton, Keira Knightley, Jodie Whittaker, Emilia Clarke, Noma Dumezweni, Natalie Dormer and Felicity Jones.
Nagyon jó lenne, ha volna új hír Emmáról és most kibontott hajjal jelenne meg, hogy meglássuk milyen az új frizurája és arra is kíváncsi vagyok, most melyik tervezőnek a ruhájában jelenik meg.

Szép napot nektek, ne legyetek lehangoltak az időjárás miatt.

 

2018. ??.??. Szépség és a szörnyeteg sajtómegjelenések
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Sziasztok,

mára egy összeállítást frissítettem, mely a Szépség és a Szörnyeteg sajtómegjelenésein viselt ruhákból áll. Legközelebb újra egy "Kedvenc ruháim" összeállítás lesz. És csütörtökön jön az új kinézet, ahogy hazaértem a munkából.

Addig is szép estét!
Monic×××

 

2018. ??.??. 5 legkedvencebb premier ruhám
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Sziasztok,

úgy gondoltam, hogy adok a frissítéseknek témát, így talán könnyebben fognak megtelni a modulok, nem lesz ilyen üreske az oldal. Most épp az 5 legkedvesebb premieren viselt ruhákat válogattam össze. Mivel ez is egy napomba telt, nézzétek el nekem, hogy nem minden nap lesz friss, kivéve ha Emma megjelenik valahol.
Most két esemény is esélyes lesz, mert szavazhattok Emmára az idei BAFTA Awardson:  https://www.empireonline.com/movies/features/empire-awards-2018-voting/  a Szépség és a Szörnyetegben nyújtott alakításáért és még külön a Szépség és a szörnyeteg filmet is díjjazzák, és ezek mellett nem máson, de még az idei OSCAR gálán is jelölve lett a film. Drukkoljunk, hogy Emma mindkét eseményen részt vegyen.
Addig is szép estét nektek, én most elmegyek és készítem az új kinézetet csütörtökre.
Monic×××

 

2018. ??.??. Oldalfrissítés
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Sziasztok!
Mára ismét csak oldafrissítést hoztam, újabb 5 modul frissült.
Megjelenések>>Sajtótájékoztatók
Lesifotók>>2017

Lassan új hónap és új kinézet!

 

2018. ??.??. Candid képek frissítése
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Sziasztok,

néhány napja frissítettem pár modult, de csak most van időm feltenni őket. Szépen és jóóóóó lassan frissülni fognak a modulok, mert mire több oldalról egyszerre összeszedem a dolgokat időbe telik az meg hétvégén van nekem.

A frissítések elérhetők:  Lesifotók>>2017 és Kimaradt képek .

És elkezdtem frissíteni az Idővonalat is, most kicsit visszafelé haladva. ( Emma>>Idővonal )

 

2018. ??.??. Women's March
Írta: Monic - Kategória: Esemény
 

Sziasztok,

Emma szombaton részt vett a  Women's March  demonstráción.

" 2017 januárjában, amikor beiktatták Donald Trumpot az Egyesült Államok elnökévé, világszerte tüntettek nők egyrészt az USA szexista elnöke, másrészt általában a nőkkel szembeni diszkriminációk ellen.  A tüntetés egyéves évfordulójára időzítve sok helyen szerveztek tüntetést, amerikai városokban főleg szombaton, míg a brit fővárosban vasárnap mentek sokan utcára. " /444/ Kedvencünk a los angelesi demonstráción vett részt melyen egy fekete skinny nadrágot, egy fekete csíkos pulóvert és egy farmerkabátot viselt. Na meg egy nagyon cuki rózsaszín sapkát. Ha emlékeztek ugyan ezt a sapkát viselte az anyukája is a tavalyi felvonuláson, ami Washingtonban volt.

A képeket az  http://emwatsonstar.flaunt.nu/  oldalán találhatjátok meg.

Szép napot!

7. oldal

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Affiliates

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .