Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: 1024×768 <
Ajánlott böngésző: Explorer vagy Google

Cím:
UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She

Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb
Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .


Untitled Document

A legrosszabb fotósorozat - Vanity Fair 2017

Ahogy a címben is láthatjátok, számomra a 2017-es Vanity Fair fotósorozata tetszett a legkevésbé Emmáról. Nekem sem a ruhák, sem az összhatás nem tetszek. Ti melyik fotósorozattal vagytok így, melyik nem tetszik nektek annyira?

Emma a zaklatás elleni terveiről beszél.

A tegnapelőtt megjelent egy videó Emmával, melyben a nők elleni zaklatás elleni harcról beszél, ebben a videóban Emma egy  Lingua Franca Time's Up pulóvert visel. 

Fekete színű elefántcsont hímzéssel. 100% kasmír. Kézzel varrott NYC-ben. A vásárlásból 100 dollárral segítesz a TIME'S UP jogi védelmi alapítványnak, akik jogi támogatást nyújtanak a nők és férfiak számára, akik szexuális zaklatást, támadást vagy visszaélést tapasztaltak a munkahelyen és karrierjük során.

Már nem kell sokat várnunk és megtudjuk Emma részt vesz-e az idei BAFTA díjátadón, addig is itt a videó.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=151&v=xawDfXRChwY

Candids 2017 II. rész

A mai napon amint látjátok a 2017-es Lesifotók közül választottam ki ismét 5-öt, ennek most nincs semmi különleges oka, csak így jött ki.
Felteszem újra, ha van valami ami érdekelne titeket, hogy melyik ruhákat frissítsem legközelebb azt az üzenőfalon megtehetitek.

Köszönöm, hogy velem vagytok!

Porter magazin 2015

Ma reggel egy könnyedebb fotósorozatot hoztam frissítésnek a 2015-ös Porter magazinból. Én ezt a fotósorozatot is nagyon szeretem, nagyon szép Emma rajtuk.

Ha van esetleg ötletetek, hogy milyen frissítést szeretnétek látni az oldalon, mondjuk a kedvenc képeitekből, azt jelezzétek az üzenőfalon.

2015 Vogue Italia

Ezen a reggelen úgy gondoltam, hogy a 2015-ös Vogue Italia fotózáson viselt ruhákat frissítem nektek, nagyon szeretem ezt a sorozatot, Emma olyan előkelő rajtuk.

Nem tudom lesz-e még ma friss, ha itthon maradok akkor igen.

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats Koncert

Én is, mint mindannyian alig vártam, hogy új képek érkezzenek Emmáról és ez végre meg is történt. Emma 7.-én részt vett a West Hollywoodban található  Troubadour bárban megrendezett  Nathaniel Rateliff & The Night Sweats  koncerten. A Just Jared oldalán azt is megemlítették, hogy  Chord Overstreet  is részt vett a koncerten, egy kép is azt bizonyítja, hogy együtt voltak, de külön távoztak.

Emma ezen az eseményen egy fekete skinny farmert vett fel,

egy piros  Asos Cable & Roll Neck Sweater -el, egy  Balenciaga Buckle Strap Lace Up Ankle cipővel és egy M2malletier Mini Amor Fati táskával.

Még több képet láthattok a  http://watsonuncensored.blogspot.hu/2018/02/emma-watson-in-la-february-07-2018.html#more  oldalon.

Women's March további képek - Egy kis Összefoglaló

Az  http://emwatsonstar.flaunt.nu/  újabb képeket szedett össze a Los Angelesben tartott Women's March felvonulásról, így gondoltam összeszedem Emma Outfitjét. Sajnos a képek elég rossz minőségűek, de jobbakra nem számíthatunk. Akkor lássuk is.

Emma ezen az eseményen egy térdnél szakadt fekete farmert vislet

egy Fehér-fekete csíkos polóval

egy díszített farmerkabáttal 

és egy Adidas cipővel.

A haját most sem láthattuk teljesen, de látszik, hogy egy kicsit levágatta és a cuki fru-fruja is kikandikál a sapka alól, a sminkje pedig mint mindig minimális volt.

Legjobb szettek a díjátadókon.

Ebben az újabb frissítsében a díjátadókon viselt legjobb szetteket válogattam össze. Ismét csak sorrendbe raktam a legjobbtól indulva. Nekem a 2017-es Elle Style Awarson viselt ruhája tetszett a legjobban, de a másik nagy kedvencem a Nickelodon Kids Choice Awards , mert nagyon eltalálta, hogy ahhoz a díjátadóhoz ez a laza viselet kellett. Viszont az a Dior ruha is szépségesen állt Emmának a Women of the Years 2016 Awardson.

Emma legrosszabb premier ruha választásai.

Ahogy ígértem, hoztam nektek egy posztot azokról a premieren viselt ruhákról, amik nekem - hansúlyozom nekem -, nagyon nem tetszenek. A képen sorba raktam a legrosszabb választástól a kevésbé rosszig.
Tulajdonképpen csak az első két ruha haj vagy smink nem nyerte el a tetszésem, de mivel 5-ös csoportokba van a frissítés ezért választottam hozzá még három ruhát. A Halál ereklyéi első részének new yorki premierjén nézett ki Emma a legelszomorítóbban. Ez a ruha ehhez a hajhoz nagyon nem ment, szerintem nem volt szép ezen az eseményen. Vicces, hogy pont a Halál ereklyéi II. szintén new yorki premierjén tetszett a legkevésbé, főleg a sminkje. Emmához túl erős volt. A másik három ruha még úgy ahogy elment, főleg az utolsó az azkabani fogoly nyew yorki premier ruhája, abban aranyos volt, de mégsem az igazi.
Ma muszáj vagyok a lakással foglalkozni, így holnap nem lesz friss, de igyekszem keddre hozni ismét valamit.
Ölelés×××

Kedvenc 2007-es fotósorozat ruháim.

Nagyon ügyes voltam, megdícsérem magam, mert még indulás előtt tudtam frissíteni a kedvenc 2007-es fotósorozat ruháimat. A képen épp sorrendben láthatjátok őket. Nem tudom mikor és milyen friss lesz legközelebb, de tervezem egy olyan hír vagy hírek létrehozását is, hogy " Ez rossz választás volt " , melyben összeszedem azokat a ruhákat amik szerintem nem áltak jól Emmának. Ha van ötletetek, írjátok meg az üzenőfalon.

Ölelés×××

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7