Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma
2018.
07.15.
Emma a wimbledoni bajnogság női döntőjén
Írta: Monic - Kategória: Esemény
 

Nagyon hosszú ido után Emma végre megtorte a körülötte lévo csendet és megjelent tegnap, Július 14.-én a wimbledoni "All England Lawn Tennis és Croquet Clubban" megrendezett teniszbajnogság noi döntojén méghozzá nem más társaságában mint John Vosler, aki a jóga és meditáció oktatója.
"Több mint huszonöt éven át, John Vosler szenvedélye megtanította nekünk, hogyan kapcsolódnak a gondolataink, az érzelmeink és a fizikai lényünk. A meditáció, a mozgás és a holisztikus bodywork (gyógyító mozdulatok) révén John los angeles-i wellness központja számtalan ügyfelet segített életének javításában. Vezetok, sportolók, hírességek, elfoglalt anyák és kiégett szakemberek vonzották az intuitív tudatosságát és a meditáció tudományának hatalmas ismeretét. A fertozo humor és a könyörületes szív örömmel töltött élményt teremt vele."
A meccset Serena Williams játszotta aki már 23-szoros Grand Slam-gyoztes és maga is nagy feminista.
Emma ezen az eseményen nagyon csinos volt egy Ralph Lauren Stretch Cotton Twill blézert viselt, Ralph Lauren Charmain Silk Wide-Leg nadrággal, szintén egy Ralph Lauren Stretch Cotton Twill mellényt vett fel hozzá és mindezt megkoronázta egy Maison Michel Ginger kalappal.


Forrás: Watsonuncensored, Starstyle

 

2018.
07.13.
Emma Londonban és Hockey Futures képek
Írta: Monic - Kategória: Képek
 

A tegnap elokerült képekhez jött még 5 db új az Emma W. Thailand jóvoltából, a képre kattintva megnézhetitek és le is tölthetitek oket.

Ezen kívül két nem túl jó minoségu és elég rövidke videót is készített egy-egy rajongó Emmáról, az elson épp egy kávézóban vásárol valamit a másodikon pedig az Angol-Horvát meccset nézi egy ismeretlen hölgy társaságában. Úgy tunik Emma egyedül van Londonban, mert Chordot nem látni vele, de ki tudja :) .A videókat a Watsonuncensorednek köszönjük.

 

2018.
07.12.
Emma a Hockey Futures eseményen
Írta: Monic - Kategória: Esemény
 

Emma csatlakozott a női England Hockey sportolókhoz egy új jótékonysági Hockey Futures versenyen, kilenc nappal a londoni Vitality Hockey Women's World Cup kezdete előtt.
Emma meglepte az iskolás gyermekeket a Thorpe Hall Általános Iskolában, amely Walthamstowban található, Kelet-Londonban. Ezzel csatlakozott a 2016-os rioi olimpiai aranyérmeséhez Helen Richardson-Walshoz aki az MBE-ben játszik és Emily Defroand hockey játékoshoz. A Vitality Hockey női világbajnokságon, július 21-én Londonban kezdődően, az Anglia Hockey a rendezvényt platformként használja a jótékonyság elindításához. Emma - aki a Rover Oxford fiataljaként és a Brown Egyetemen is játszott - húsz gyermekhez csatlakozott a Waltham Forest Hockey Club edzői által szervezett találkozón.

"A hoki nagy része volt az életemnek, és boldog vagyok, hogy az England Hockey elkötelezett amellett, hogy a sportot elérhetové tegye a gyermekek számára az egész országban a Hockey Futures bevezetésével. A jégkorong az ország legnagyobb nemek közötti egyenlo sportága, és fantasztikus volt, hogy meglátogatják a Thorpe Hall Általános Iskola Hockey Futures munkamenetét, és látják a gyerekeket együtt játszani, új készségeket tanulni -, és tanítanak nekem néhány új jégkorong trükköt is!
“Ez annyira izgalmas ido a jégkorongra Angliában, Londonban a Himalai Hockey noi világbajnokság megrendezésével ebben a hónapban. Az angliai játékok már elkeltek, és remélem, hogy az esemény egyre több fiatalt vonz majd a sportba.
“Ez egy nagyon fontos lehetoség, hogy megünnepeljük a vezeto sportolókat a világ minden tájáról, és minden játékosnak sok sikert kívánok a játékhoz.”
-Fordítás EmWatson Star .

Helen, Emily és Emma is segítettek megajándékozni az iskolát 100 db jeggyel a világbajnokságra, míg Helen és Emily az Anglia női világkupa csapata aláírt pólót ajánlott fel. A világbajnokság július 21-től augusztus 5-ig tart a Lee Valley Hockey és a Queen Elizabeth Olympic Park teniszpályáján, és ez lesz a Hockey Futures nyilvános kampányának kezdete, amely 1 millió fontot ad a tokiói 2020-as nyári olimpia előtt.

A Hockey Futers-ről:
A Hockey Futures egy regisztrált független jótékonysági szervezet, amelynek célja olyan nemzet létrehozása, ahol minden fiatal ember játszhat jégkorongot. A jótékonysági szervezet a jégkorong klubokkal együttműködve létre kívánja hozni az iskolák és a közösségi szervezetek segítségével a fiatalokkal való kapcsolattartást. Célja, hogy ösztönözze a jégkorongot mindenkinek, különös tekintettel a belvárosi városrészekre, segítve a fiatalokat abban, hogy javítsák életképességüket, lehetővé téve számukra a pozitív fejlődést.

Forrás: Watsonuncensored és EmWatsonStar

 

2018.
07.02.
OSS - Rupi Kaur 'Milk and Honey'
Írta: Monic - Kategória: Our Shared Shelf
 

Emma nyilvánosságra hozta az Our Shared Shelf csoport Július/Augusztusi könyvét, ami nem más mint Rupi Kaur - Milk and Honey verse könyve. Írt hozzá egy bejegyzést is, de sajnos még csak angolul tudom idemásolni nektek.

Dear OSS Members,
I am excited to announce that July/August's pick for Our Shared Shelf is our first poet, Rupi Kaur, and her book of poems Milk and Honey. Rupi Kaur is an Indian-born, Canadian-raised poet and artist. She chooses not to use upper case letters or punctuation in her poems as an ode to her native language, Punjabi. She travels the world, including recently to her native country India, performing her poems and drawing crowds of hundreds. Both of her books, Milk and Honey and The Sun and Her Flowers, have made the New York Times bestseller list, which for a poet, is astonishing.

Over my lifetime, I have fallen in and out of love with poetry. Performing poems was what got me into acting (I had a primary school teacher that made everyone learn one a week, and eventually I won a poetry recital competition!) In secondary school and at university, I loved deciphering the codes of poems in class discussion, but I honestly wondered if poetry would continue to feature in my life outside of an academic context.

Enter poets like Hollie McNish, Sabrina Mahfouz and Rupi Kaur- I demolished whole books in single sittings. Unlike poems I have often spent weeks unraveling, Rupi's poems are not designed to obscure meaning or entertain too much ambiguity - they hit you like punches to the stomach. They are immediate, visceral and not easily digested. I am loathe to say Rupi has made poetry “accessible” because while this is the truth (Rupi's poems and illustrations fit well into those famously square shaped Instagram frames), there is nothing easy or accessible about what Rupi chooses to talk about. In fact, the topics she chooses, are audacious.

Here is a 25-year-old girl saying the unsayable… to hundreds of thousands of people:
that she has been raped, that at times she has been abused, that she bleeds. And sin of all sins… she actually likes the hair that grows on her body. Yes. She actually thinks it is beautiful. And that she is beautiful as God made her - what a transgression. That her body is her home and nobody else's.

The last chapter of Rupi's book is called ‘The healing'. I am astounded to think what grew in the garden of her heartbreak. Her sharing, leadership and representation is so generous and brave. I will be forever grateful that she took subjects, that as a woman, I still carry shame about, and made them art. It took me an extra step forward and gave me new language.

All my love,
Emma

Köszönet az infóért a Watsonuncesorednek.

 

2018.
07.02.
Emma modul frissítés
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Sokat gondolkoztam azon, hogy megcsináljam-e ezt a modult, de végül úgy gondoltam ezzel nem lépek bele Emma magánéletébe, hisz csak paparazzi képeket használtam. Itt összeszedtem azokat a barárokat akik fontos szerepet játszanak Emma életében.

Ahogy azt "ígértem" is, megcsináltam a Mindfulness modult, amiben összeszedtem pár dolgot errol a technikáról és a buddhizmusról. Sokkal többet is tudtam volna belerakni, de nem akartam, hogy túl sok legyen az adat.

Ez már egy elég régi dolog, Emma még 2010-ben szerepelt a One Night Only - Say you don't want it c. videóklipjében, ez még nem volt fent az oldalon, így gondoltam érdekes lehet valakinek aki minnél többet meg szeretne tudni Emmáról.

Itt a nyár és nálunk is elkezdodött a fesztivál szezon, ez adta az ötletek, hogy összeszedjem azokat az Outfiteket melyeket Emma választott egy-egy fesztiválra.

Ezen kívül a mai napon frissülni fog a "A kamerák mögött | Behind the scene" , mert van még pár kép amit viccesnek találtam vagy csak még nem volt fent, de erre már nem szerettem volna külön hírt írni.

 

2018.
07.01.
Új hónap/Új kinézet - Július
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Csak úgy repül az ido, már itt is van a Július és vele együtt egy újabb kinézet. Soha nem szoktam sztorizgatni a kinézetekkel kapcsolatban, de most mégis ezt tenném. Elozo hónapban ahogy frissítettem az Interjúkat megakadt a szemem egy mondaton, azaz ketton - Honnan jött a meditáció iránti érdeklodésed? Abból, hogy érdekel a buddhizmus. -, na erre aztán felkaptam a fejem, mert ti nem tudhatjátok de én évekig éltem egy buddhista templomban és koreai zen buddhizmus gyakoroltam. Így jött az ötlet, hogy miért ne keverhetném a buddhizmust és Emmát, ha már o is érdeklodik iránta. Igaz O egy teljesen más ágához, a buddhista filozófia alapköveire épülo mindfulnessre - "Tudatos jelenlét" - esküszik. De lényegében nem nagyon tér el egymástól a ketto. Lehet, hogy nyitok errol egy új modult ^_^ , hátha valakit érdekel.

Ha már új moduloknál tartunk nem is tudom miért nem jutott eddig eszembe, hogy a HeForShe kampányról is nyissak egyet, de most megtettem. Van még pár modulfriss a fejemben - mint például a mindfulness -, csak nem tudom, megcsináljam-e oket, na majd még tépelodöm rajta.
És felhívnám a figyelmetek, hogy az oldalt lévo "Affiliates" menü is frissült, több weblappal felvettem a kapcsolatot és akik visszajeleztek azok ki is kerültek. Ha te is szeretnél a cserék között lenni, csak írj nyugodtan a Chatbe.
További szép nyarat neketek!

 

2018. 06.??. Pretty Woman/The Bling Ring Outfit
Írta: Monic - Kategória: Fashion
 

Nem tudom ti láttátok-e már ezt a képet, de én ma találkoztam vele össze a Twitteren és gondoltam egy kis érdekességnek berakom. Nekem eddig fel sem tunt, de Emma ugyan azt az Outfitet viselte a Bling Ringben, mint Julia Roberts a Pretty Womanben még 1990-ben, sot Miley Cyruson is láthatjuk ezt a ruhát persze mindenkin más színekben.

 

2018. 06.??. Candid képek Gatlinburgbol
Írta: Monic - Kategória: Paparazzi
 

Az Em Watson Star oldalán találtam rá legújabb hírünkre, miszerint még Április közepén lencsevégre kapta egy szemfüles rajongó Emmát amint Gatlinburgben, Tennessee államban vásárol az egyik barátjával. A képek nem túl jó minoséguek, de legalább vannak :D .

 

2018. 06.??. Emma dublőrei a filmekben
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Ma egy újabb modullal bovült az oldal méghozzá Emma testdubloreit szedtem össze nektek. Jól látjátok csak a Harry Potter filmekbol találtam képeket a többi filmjébol sajnos nem, hiába túrtam fel a netet utána.

 

2018.
06.??.
Emma a Chord Los Angelesben 2018.06.19.
Írta: Monic - Kategória: Paparazzi
 

Annyira lefoglalt az oldal frissítése, hogy csak most vettem észre, hogy VÉÉÉÉGRE új képek kerültek elo Emmáról és szerelmérol Chordról. Bár pár hónapja arról szóltak a pletykák, hogy szakítottak, ez jó nagy kacsának bizonyult, hisz csak a képekre kell nézni és láthatjátok, hogy Emma igenis nagyon boldog szerelmével. Los Angelesben kapták oket lencsevégre ahol vidáman fotózkodtak egymással. A képre kattintva 94 db képet tekinthettek meg a Watsonuncensored blogján, melyek a Popsugar weboldalán jelentek meg.
Emma most nem öltözött ki túlságosan csak egy laza fehér mintás polót és egy halásznadrágot vislet egy sima papuccsal.

5. oldal

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Affiliates

Family Site

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .