Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: 1024×768 <
Ajánlott böngésző: Explorer vagy Google

Cím:
UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She

Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb
Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .


Untitled Document

Our Shared Shelf modul

Ahogy tegnap ígértem ma egy új modullal jöttem vissza, melyet a képre kattintva érhettek el. Ilyet még egyik Emma Watsonos oldalon sem láttam, itt összeszedtem Emma könyvklubjának ajánlott könyveit sot azokat amelyek magyarul is megjelentek.

Emma Watson menüpont - Frissítés

Sziasztok,
bár nem láthattátok, de az utóbbi napokat az "Emma Watson" menü rendbetételével töltöttem. Minden egyes modult átnéztem, a meg nem jeleno képeket fissítettem vagy leszedtem, a linkeket átnéztem. A következo modulok frissültek:

Alap információk:
- Jelölései (most naprakész, ha minden igaz)

Kiegészíto információk:
- GY.I.K. (itt csak beraktam a pasikhoz Chordot)
- Levelek (Mostmár muködnek a képi linkek és felraktam pár Emma által írt levelet az oldal aljára)

Érdekességek:
- Címlaplány (Ide felraktam rengeteg "új" címlapot)
- Emma felnott
- Rajongói oldalak (Végigszörföltem a netet és összegyujtöttem a még muködo Emmás oldalakat és bennehagytam azok képeit is amik már nem muködnek, de régen aktívak voltak)
- Emma és a pasik (Feltettem ide az utolsó kapcsolatát is)

Extrák:
- Interjúk (14 db régi/új interjú került fel az oldalra az Em Watson Star és az Emma-Watson-Fan.org-nek köszönhetoen.)
- Emma és a sztárok (Kicsit helyrepofoztam és 25 db új kép is került fel)
- Öltöztesd fel Emmát (Lekerültek a nem muködo linkek)

Ez így összesítve nem is tunik olyan soknak, de mégis rengeteg idom benne van. Még két modult szerettem volna frissíteni ( Idovonal és Helyszínek ), de ezekhez még több idot kérek toletek.
Közben kitaláltam még egy új modul létrehozását is remélem ez holnapra kész is lesz. Ha van valami ötletetek mik érdekelnének titeket írjatok egy e-mailt az outfitemma@gmail.com címre, én is gondolkozom tovább.

TV szereplések friss

A mai nap egy gyors frisset hoztam nektek, most a TV szereplések modult sikerült a kedvenc ruháimmal frissíteni. Mint mindig most is a képre kattintva érhetitek el a modult.

Fashion week megjelenések

A mai nap a "Megjelenések" menüpontban található "Divatbemutatók" modult fissítettem, eloször is a kedvenc ruháimmal, azokkal amik szerintem jól áltak Emmának...

...majd a legkevésbé tetszo szetteket is összeszedtem nektek.

Egy kis friss

Sziasztok,
körülnéztem egy kicsit az oldalon és láttam, hogy pár modulba még egyáltalán nem volt friss így ma kiválasztottam az "Egyéb Megjelenések"-et és onnan hoztam pár nekem kifejezetten tetszo szettet.

Visszatérés, Új kinézet

Sziasztok,

nos a híríróm teljesen felmondta a szolgálatot, így más módszerhez kellett fordulnom, így sikerült lecserélnem végre a kinézetet. Már hetek óta levelezek az oldalam hostingjával, de sajnos nem tudtak csinálni semmit. Szandi kérdezte, miért nem megyek át a Flaunt.nu-ra, de sajnos mivel nem tudok jól angolul, így ha bármi problémám lenne, nem tudnék nekik e-mailt írni, ez az egyetlen oka. Pár napja gondolkoztam rajta, hogy áttelepítem az oldalam a Wordpressre, de az sem sikerült. Most, hogy ezt a problémát megoldottam - egy idore -, átnézegetem az oldalt, hogy mit lehet és kell frissíteni.
Köszönöm a türelmeteket!
Monic×××

Hiba megoldva

Sziasztok,

ismét csak a munkahelyemro?l írok nektek, hogy a probléma megoldva már a híríróm is muködik, ha a héten nem is - holnap lesz a szülinapom, így a héten mászkálni fogok a barátaimhoz -, de a jövo? héten biztosan felkerül majd egy új kinézet végre az oldalra és némi frissítés is várható.

Most megyek vissza dolgozni, jövo héten találkozunk.
Üdv
Monic×××

Hiba az oldalon

Sziasztok!

Remélem sikerül ezt az üzenetet kiírnom ugyanis már több mint egy hónapja levelezek a honlapom hosztingjával, mert a híríróm minden szó nélkül bekrepált . Próbáltam új kinézetet csinálni, de a híríró beállításai miatt szétesett az egész oldalam, ezért is nem lett új kinézet májusban, amiért roppant szomorú voltam. Most a munkahelyemro?l írok nektek, mert úgy gondolom már ideje tájékoztatnom titeket a helyzetro?l, csak itt is a feje tetején álltak a dolgok és csak most jutott eszembe innen megpróbálni hírt írni.
Csak a türelmeteket tudom kérni, mert a hosting nem valami gyorsan tud válaszolni, állítólag valami tuzfal hiba van, de hiába állítgatják, csak nem sikerül megcsinálniuk az oldalt. Amint van valami tudni fogtok róla, azonnal lecserélem ezt a kinézetet és ismét frissülni fog az oldal.

Megértéseteket köszönöm.

Puszi ×××
Monic

Emma, Matthew Lewis és Tom Felton

Tom Felton tette fel az Instagramjára a következo képet:

"School mates #hogwartsalumni" - felirattal.

Emma a Take Action eseményen

Végre hosszú ido után hallatot magáról Emma. Április 13.-án, azaz tegnap készült róla és pár hírességrol ( Riz Ahmed, Ava Duvernay and Yara Shahidi a) néhány kép a Take Action eseményen, melyet a CAA Alapítvány szervezett, hogy felhívja az emberek figyelmét a Take Action szavazáson való részvételre.
Emma egy egybe fekete újjatlan kezeslábast vislet, ami nagyon jól állt neki.

 

Forrás: Watsonuncenzored

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7