Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: 1024×768 <
Ajánlott böngésző: Explorer vagy Google

Cím:
UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She

Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb
Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .


Untitled Document

2018.07.02. - OSS - Rupi Kaur 'Milk and Honey'

Emma nyilvánosságra hozta az Our Shared Shelf csoport Július/Augusztusi könyvét, ami nem más mint Rupi Kaur - Milk and Honey verse könyve. Írt hozzá egy bejegyzést is, de sajnos még csak angolul tudom idemásolni nektek.

Dear OSS Members,
I am excited to announce that July/August's pick for Our Shared Shelf is our first poet, Rupi Kaur, and her book of poems Milk and Honey. Rupi Kaur is an Indian-born, Canadian-raised poet and artist. She chooses not to use upper case letters or punctuation in her poems as an ode to her native language, Punjabi. She travels the world, including recently to her native country India, performing her poems and drawing crowds of hundreds. Both of her books, Milk and Honey and The Sun and Her Flowers, have made the New York Times bestseller list, which for a poet, is astonishing.

Over my lifetime, I have fallen in and out of love with poetry. Performing poems was what got me into acting (I had a primary school teacher that made everyone learn one a week, and eventually I won a poetry recital competition!) In secondary school and at university, I loved deciphering the codes of poems in class discussion, but I honestly wondered if poetry would continue to feature in my life outside of an academic context.

Enter poets like Hollie McNish, Sabrina Mahfouz and Rupi Kaur- I demolished whole books in single sittings. Unlike poems I have often spent weeks unraveling, Rupi's poems are not designed to obscure meaning or entertain too much ambiguity - they hit you like punches to the stomach. They are immediate, visceral and not easily digested. I am loathe to say Rupi has made poetry “accessible” because while this is the truth (Rupi's poems and illustrations fit well into those famously square shaped Instagram frames), there is nothing easy or accessible about what Rupi chooses to talk about. In fact, the topics she chooses, are audacious.

Here is a 25-year-old girl saying the unsayable… to hundreds of thousands of people:
that she has been raped, that at times she has been abused, that she bleeds. And sin of all sins… she actually likes the hair that grows on her body. Yes. She actually thinks it is beautiful. And that she is beautiful as God made her - what a transgression. That her body is her home and nobody else's.

The last chapter of Rupi's book is called ‘The healing'. I am astounded to think what grew in the garden of her heartbreak. Her sharing, leadership and representation is so generous and brave. I will be forever grateful that she took subjects, that as a woman, I still carry shame about, and made them art. It took me an extra step forward and gave me new language.

All my love,
Emma

Köszönet az infóért a Watsonuncesorednek.

2018.07.02. - Emma modul frissítés

Sokat gondolkoztam azon, hogy megcsináljam-e ezt a modult, de végül úgy gondoltam ezzel nem lépek bele Emma magánéletébe, hisz csak paparazzi képeket használtam. Itt összeszedtem azokat a barárokat akik fontos szerepet játszanak Emma életében.

Ahogy azt "ígértem" is, megcsináltam a Mindfulness modult, amiben összeszedtem pár dolgot errol a technikáról és a buddhizmusról. Sokkal többet is tudtam volna belerakni, de nem akartam, hogy túl sok legyen az adat.

Ez már egy elég régi dolog, Emma még 2010-ben szerepelt a One Night Only - Say you don't want it c. videóklipjében, ez még nem volt fent az oldalon, így gondoltam érdekes lehet valakinek aki minnél többet meg szeretne tudni Emmáról.

Itt a nyár és nálunk is elkezdodött a fesztivál szezon, ez adta az ötletek, hogy összeszedjem azokat az Outfiteket melyeket Emma választott egy-egy fesztiválra.

Ezen kívül a mai napon frissülni fog a "A kamerák mögött | Behind the scene" , mert van még pár kép amit viccesnek találtam vagy csak még nem volt fent, de erre már nem szerettem volna külön hírt írni.

2018.07.01 - Új hónap/Új kinézet - Július

Csak úgy repül az ido, már itt is van a Július és vele együtt egy újabb kinézet. Soha nem szoktam sztorizgatni a kinézetekkel kapcsolatban, de most mégis ezt tenném. Elozo hónapban ahogy frissítettem az Interjúkat megakadt a szemem egy mondaton, azaz ketton - Honnan jött a meditáció iránti érdeklodésed? Abból, hogy érdekel a buddhizmus. -, na erre aztán felkaptam a fejem, mert ti nem tudhatjátok de én évekig éltem egy buddhista templomban és koreai zen buddhizmus gyakoroltam. Így jött az ötlet, hogy miért ne keverhetném a buddhizmust és Emmát, ha már o is érdeklodik iránta. Igaz O egy teljesen más ágához, a buddhista filozófia alapköveire épülo mindfulnessre - "Tudatos jelenlét" - esküszik. De lényegében nem nagyon tér el egymástól a ketto. Lehet, hogy nyitok errol egy új modult ^_^ , hátha valakit érdekel.

Ha már új moduloknál tartunk nem is tudom miért nem jutott eddig eszembe, hogy a HeForShe kampányról is nyissak egyet, de most megtettem. Van még pár modulfriss a fejemben - mint például a mindfulness -, csak nem tudom, megcsináljam-e oket, na majd még tépelodöm rajta.
És felhívnám a figyelmetek, hogy az oldalt lévo "Affiliates" menü is frissült, több weblappal felvettem a kapcsolatot és akik visszajeleztek azok ki is kerültek. Ha te is szeretnél a cserék között lenni, csak írj nyugodtan a Chatbe.
További szép nyarat neketek!

Pretty Woman/The Bling Ring Outfit

Nem tudom ti láttátok-e már ezt a képet, de én ma találkoztam vele össze a Twitteren és gondoltam egy kis érdekességnek berakom. Nekem eddig fel sem tunt, de Emma ugyan azt az Outfitet viselte a Bling Ringben, mint Julia Roberts a Pretty Womanben még 1990-ben, sot Miley Cyruson is láthatjuk ezt a ruhát persze mindenkin más színekben.

Candid képek Gatlinburgbol

Az Em Watson Star oldalán találtam rá legújabb hírünkre, miszerint még Április közepén lencsevégre kapta egy szemfüles rajongó Emmát amint Gatlinburgben, Tennessee államban vásárol az egyik barátjával. A képek nem túl jó minoséguek, de legalább vannak :D .

Emma dublőrei a filmekben

Ma egy újabb modullal bovült az oldal méghozzá Emma testdubloreit szedtem össze nektek. Jól látjátok csak a Harry Potter filmekbol találtam képeket a többi filmjébol sajnos nem, hiába túrtam fel a netet utána.

Emma a Chord Los Angelesben 2018.06.19.

Annyira lefoglalt az oldal frissítése, hogy csak most vettem észre, hogy VÉÉÉÉGRE új képek kerültek elo Emmáról és szerelmérol Chordról. Bár pár hónapja arról szóltak a pletykák, hogy szakítottak, ez jó nagy kacsának bizonyult, hisz csak a képekre kell nézni és láthatjátok, hogy Emma igenis nagyon boldog szerelmével. Los Angelesben kapták oket lencsevégre ahol vidáman fotózkodtak egymással. A képre kattintva 94 db képet tekinthettek meg a Watsonuncensored blogján, melyek a Popsugar weboldalán jelentek meg.
Emma most nem öltözött ki túlságosan csak egy laza fehér mintás polót és egy halásznadrágot vislet egy sima papuccsal.

Helyszínek modul naprakész

Nem is kellett estig várni, máris itt az ígért friss az oldalra. 2018-ig az összes esemény helyszínével frissült a "Helyszínek" modul. Most is a képre kattintva tudjátok megnézni, mely helyszínek köthetoek Emmához. Ha esetleg Londonba, New Yorkban, Los Angelesben jártok látogassatok el azokra a helyekre ahol Emma is járt.

Emma Jelölései - Awards

Sziasztok,
nem voltam biztos benne, hogy ki akarom írni ezt a hírt hisz nem olyan nagy dolog, de mégis mivel munkám van benne úgy döntöttem felhívom rá a figyelmetek, hogy a háttérben ha nem is látszik dolgozom az oldalon. A mai nap a neten böngésztem, hogy frissíthessem nektek a "Helyszínek" modult és közben észrevettem, hogy mennyi olyan kép van melyen Emma a megnyert díjjaival látható, így gondoltam ezeket szedem össze. Holnap estére ha minden jól megy már a "Helyszínek" modul is frissülni fog a képek már leszedve hozzá. :)

Madame Tussauds - Viaszbábú

"A Harry Potter sztárja 22 évesen elérte azt, amirol sok színész még csak álmodik. Emma Watsont ugyanis viaszba öntötték, és 2013-tól bárki megcsodálhatja a londoni és az orlandói Madam Tussaud-ban."

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7