Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma
2018.
11.25.
Emma üzenete, Régi/Új képek
Írta: Monic - Kategória: Képek
 

Már biztos mindannyia tudjátok, hogy Evanna Lynch aki Lunát alakította a Harry Potter filmekben részt vett az amerikai Dancing with the Stars 27. évadában, és bejutott a döntőben másik két párral együtt. Sajnos csak a 3 helyezést érték el, de a november 19.-i döntő elött Emma, több HP sztárral együtt üzent is neki. A teljes videót ITT tudjátok megnézni, a képre kattintva pedig csak Emma üzenetét (a bal alsó sarokban láthatjátok Evanna reakcióját is).

És kaptunk még két új képet is, az első még 2013-ban készült és Audoin Desforges készítette a képet a másik pedig még a Tűz Serlege forgatásán készült.

 

2018.
11.09.
Social media
Írta: Monic - Kategória: Social Media
 

Emma 22 órája töltött fel az Instagram oldalára egy új képet és egy videót, melyen Tom Feltonnal szerepel, és Tom November 14.-én induló új sorozatára az Originre hívja fel a figyelmünket.

 

2018.
11.08.
Little Women forgatás a Harvardon, Social Media, Halál Ereklyéi kép
Írta: Monic - Kategória: Képek, Social media
 

November 5.-én ismét lencsevégre kapták Emmát színésztársaival (Saoirse Ronan, Eliza Scanlen, Florence Pug ), amint a Little Women c. filmet forgatták a Harvard egyetem területén. A forgatásról 47 db képet tekinthettek meg az IHeartWatson galériájában a fenti képre kattintva és még plusz néhány képet az Emma W. Thailand oldalán. Továbbá egy videó is megjelent a forgatásról.

November 2.-án és 3.-án is megjelent egy-egy kép. Az első még a Halál Ereklyéinek forgatásán készült a másikat pedig Emma töltötte fel az Twitter oldalára, mely még 2015-ben készült a VOGUE UK fotósorozathoz, a képet Josh Collins készítette.

Forrás: Watsonuncensored, IHeartWatson, Emma W. Thailand

 

2018.
11.01.
Új hónap, Új kinézet
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Eljött az év utolsó elötti hónapja, lassan a 2018-as évtől is búcsút kell vennünk. Emmáról ma semmi új képet, infót nem tudtam hozni nektek, de mivel új hónap, új kinézet került fel az oldalra, amint azt láthatjátok is. Ezúttal a 2012-es Nylon fotósorozatot választottam, melyet Guy Aroch készített.

 

2018.
10.30.
Social Media
Írta: Monic - Kategória: Social media
 

Emma pár órája két újabb képet posztolt magáról a Twitter oldalán egy Audre Lorde idézettel.

“I am not free while any woman is unfree, even when her shackles are very different from my own.” - Audre Lorde

 

2018.
10.21.
Emma és Brendan Cabo San Lucasban, Forever 21
Írta: Monic - Kategória: Paparazzi, Fashion
 

Emmát és új barátját Brendant még Október 13.-án lencsevégre kapták amint a hotel teraszán töltik az idejüket. A képre kattintva 20 db képet nézhettek meg az Emma W. Thailand oldalán.

És a Sassy! -Dress Like Emma oldalán pedig megtudhattunk, hogy Emma a legutóbbi interjúja során, melyet Reni Eddo-Lodge-al készített, egy Forever 21 összeállítást viselt. A képre kattintva az eredeti oldalon is megtekintehtitek a ruhákat.

 

2018.
10.18.
Emma Bostonban, Social Media
Írta: Monic - Kategória:
 

A JustJared tegnap szintén feltette az új paparazzi képeket Emmáról és Brendanról és pluszban kaphattunk 5 új darab képet amin Emma még Bostonban vásárolgatot az aszisztensével a La Perla nevű boltban. Emma ezen a napon egy Re/Done pólót és egy melegítőnadrágot viselt tornacipővel.

Egy új képet is kaphattunk, melyet Emma az Instagram oldalán tett közzé.

 

2018.
10.17.
Emma és új barátja Mexikóban, Reni Eddo-Lodge interjú
Írta: Monic - Kategória: Paprazzi, You Tube
 

A tegnapi nap folyamán a Dailymail kiadott 11 db képet, melyen Emma új barátjával Brendan Wallace-al látható, amit épp Mexikóban nyaraltak a múlt hétvégén. Úgy látszik túllépet Chord Overstreet-en, akivel bár június végén még biztosan együtt voltak hisz ezt jópár paparazzi kép is bizonyította, de az már furcsa volt, hogy júliusban egyedül ment a wimbledoni teniszdöntőkre Angliába. Brendanról annyit lehet tudni, hogy ő az egyik alapítója és társigazgatója a Fifth Wall nevű befektetési cégnek.
Emma lazára vette a figurát, egy átlátszó fehér inget viselt fekete vékony csíkozással, hozzá egy szakadt farmer rövidnadrágot választott és egy Vans Old Skool cipőt.

Továbbá Emma tegnap közzétette azt az interjút amit Reni Eddo-Lodge-al készített az OSS keretein belül.

Forrás: Watsonuncensored

 

2018.
10.09.
Emma a "Kisasszonyok" forgatásán Bostonban
Írta: Monic - Kategória: Forgatás
 

Úgy néz ki végre újabb képeket láthatunk Emmáról a közeljövőben, hisz elkezdődött a "Kiasszonyok" forgatása Bostonban, melyről már pár kép ki is szivárgott a nyilvánosságnak. A fenti képre kattintva eljuthattok az IHeartWatson galériájába, ahol 26 db nagyméretű képet találtok a forgatásról.
Továbbá a Dailymail oldalán egy rövid videót is megnézhettek:

És két másik kép is előkerült a Watsonuncensored oldalán.

Forrás: Watsonuncensored , IHeartWatson , DailyMail

 

2018.
10.05.
Emma L.A.-ban és Social Media
Írta: Monic - Kategória: Social media
 

Két új kép jelent meg a napokban, az első még 2013. Április 13.-án készült Los Angelesben az MTV Movie Awardson, ahol a "The Bling Ring"-et promótálta. A második képet pedig az Instargram oldalára töltötte fel tegnap.
Forrás: Watsonuncensored

3. oldal

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Affiliates

Family Site

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .