Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: 1024×768 <
Ajánlott böngésző: Explorer vagy Google

Cím:
UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She

Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb
Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .


Untitled Document

2018.09.26. - Social Media

Emma ismét eltunt a nyilvánosság elol, de megosztott Instagram oldalán két képet. Az elsot még szeptember 12.-én a másikat pedig tegnap.

2018.09.08. - Új kinézet, Elmaradt hírek

Sziasztok, végre sikerült befejeznem ezt az új kinézetet, amivel már nagyon régen "szenvedtem". Még mindig nem lett olyan jó, mint szerettem volna, de erre a kis csonka hónapra úgy érzem jó lesz. A sok világos kinézet után most szerettem volna valami sötétebbet, nem túl oszies, de most ezek a színek inspiráltak engem. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de amióta nekem frissített a Windows, nem hajladó anélkül lecserélni a kinézetet, hogy ne töröljem a böngészési elozményeket, remélem nektek minden jól látszik, ha mégsem, akkor ez a megoldás.

És akkor most jöjjenek az elmaradt hírek.

Még Augusztus 20.-án Emma és Rupi Kaur is kitett az Instagram oldalára egy egy GIF képet, ami akkor készült amikor Emma meginterjúvolta Rupit az OSS keretein belül. Majd nemrég, Szeptember 5.-én megjelent a tejles interjú is. Ezeket a képre kattintva tudjátok megnézni.

Továbbá Emmát lencsevégre kapta egy szemfüles rajongó még Február 15.-én amint San Franciscóban ebédelt valakivel.
Majd John Voslernnek köszönhetoen kaptunk egy új képet Emmáról ami a Burning Man fesztiválon készült.
" A Burning Man az egyik legextrémebb fesztivál , melyet minden nyár végén megrendeznek Amerikában, a Nevada állambeli Black Rock sivatagban. A fesztivál a mindentol távol eso kiszáradt tó mederben leginkább a radikális önkifejezésrol, civilizációtól való elvonulásról, másokkal való együttélésrol szól.
1986-ban egy radikális önkifejezés részeként, egy baráti társaság gyújtott meg eloször egy nagyméretu bábut San Francisco egyik partszakaszán. Akkor még senki nem gondolta még, néhány évvel késobb a világ legextrémebb fesztiváljaként fogják ünnepelni a Burning Mant. A fesztivál egyébként még mindig radikálisan eltér a profitorientált óriásrendezvényektol, mivel itt tiltott a pénz használata (még a fellépok sem kapnak pénzt). Kimondottan a fogyasztó társadalom ellenpólusaként zajlik a rendezvény, itt cserekereskedelemmel szerzik be a résztvevok amire szükségük van. A hatalmas égo “emberen” kívül más látványosságokkal is lehet találkozni, például: mutáns jármuvekkel, bizarr kiállításokkal és óriás méretu installációkkal. Az éghajlati tényzok még extrémebbé teszik a fesztivált. Nappal pedig perzselo hoség van, 40 fok feletti homérséklettel, éjszaka pedig alig éri el a 10 fokot."

És talán a legnagyszerubb hír minden Emma Watson rajongónak, hogy Emma új szerepet vállalt Greta Gerwig új filmjében a "Little Women" (Kisasszonyok) c. filmjében, Meg March szerepében. A film Louisa May Alcott - Kisasszonyok c. regénye alapján készül és az IMDb szerint 2019. December 25.-én tervezik bemutatni a filmet. A szerepet eredetileg Emma Stonenak szánták, de ismeretlen okok miatt O nem tudta elvállani, ekkor kereste meg a Sony Emmát. Nem ez volt az elso "szerepütközés" a két Emma között, annak idején a "La la Land"-ben szerették volna az alkotók, hogy Emma Watson játsza a foszerepet, de mivel o elotte szerzodött le a Szépség és a Szörnyeteghez, nem volt elég ideje, hogy elválalja a szerepet, bár az elárulta, hogy nagyon sajnálta a dolgot. Az új projectbe olyan színészek mellett játszik majd, mint Timothée Chalamet, Saoirse Ronan és Meryl Streep.
A könyv rövid ismertetoje:
"A Kisasszonyok minden idok egyik legkedveltebb lányregénye, amely a szerzo saját gyermekkori élményein alapul.
A March család az amerikai polgárháború idején apa nélkül marad, és a négy novér, akik imádattal csüggnek anyjukon, szinte egy év leforgása alatt kamasz lányból fel-nott nové érik. Meg, a legidosebb és legcsinosabb közülük, a tizenöt éves Jo író szeretne lenni; Bethnek a zene a mindene, míg Amy, a szoke szépség imád festeni.
Képzelt és valóságos szerelem, ártatlan és baljós pletykák, testvériség és féltékenység szövi át a March novérek eme különös és szívderíto történetét.
Louisa May Alcott írói pályája során tíz-egynéhány regényt, számtalan novellát és költeményt írt, melyek közül igazi hírnevet a Kisasszonyok szerzett neki. A Jane Austen vagy a Brontë novérek regényeit kedvelok nem fognak csalódni, hiszen a Kisasszonyok a romantikus noi irodalom csúcsa."

Az infókat és a képeket a Watsonuncensored-nek köszönjük.

2018.08.07. - Emma Venice-ben

Emmát augusztus 3.-án lencsevégre kapta egy szemfüles rajongó amint a los angelesi, Venice kerületben található The Tasting Kitchenben találkozott egy barátjával.

Tudom, hogy új hónap van és próbáltam is új kinézetet készíteni, de sajnos semmi ihletem nincs és idom sincs túlságosan, mert készülnöm kell a Közigazgatási alapvizsgámra, így ebben a hónapban sajnos ezzel a kinézettel kell beérnetek. Bocsánat.

Forrás: Watsonuncensored

2018.07.26. - Emma találkozása Yusra Mardinival

Emma az Instagram oldalán osztotta meg a következo képet melyen Yusra Mardinival látható. O egy szír úszóno, aki a 2016-os riói olimpián az elso menekült olimpiai csapatot képviselte. Yusra Szíriából menekült a novérével és egy olyan csoport tagja volt, akik hajóval próbálták elérni Görögországot. Amikor a motor meghibásodott, Yusra, a novére és két másik úszó több mint 3 órán át a nyílt vízben úszott, hogy partra vontassák a csónakot ezzel megmentve 20 ember életét. 2017. április 27.-e óta az ENSZ Menekültügyi Fobiztosa által kinevezett Jószolgálati Nagykövet. Az o hihetelen történetét elolvashatjuk a nemsokára megjeleno életrajzi könyvében, melynek címe: "Butterfly" lesz. Írta Emma a közösségi oldalán. Emma itt egy egyszeru fehér pólót viselt hozzá egy kék vászon kezeslábast vett fel, ami nagyon jó állt neki.

Továbbá elokerült pár régi kép Emmáról, melyeket a Watsonuncensored oldalán találhattok meg.

2018.07.22. - Hockey Futures videó

Emma ismét aktí volt az Instagram oldalán, mert felrakott nekünk egy rövid videót a Hockey Futures eseményrol melyet még Július 11.-én tartottak Londonban.
Forrás: Watsonuncensored

2018.07.21. - "From Violence to a Place of Power" esemény

Emma a saját Instagram oldalára tett fel pár képet tegnap a "From Violence to a Place of Power" eseményrol, melyet Július 10.-én (*Szerkesztve) tartottak Londonban.. Emma erre az eseményre egy piros vászon nadrágkosztümöt vett fel egy fekete papuccsal.

2018.07.15.- Emma a wimbledoni bajnogság féfi döntojén

Kedvencünk a mai nap is ellátogatott Wimbeldonba méghozzá a férfi döntot megnézni, amit ismét az " All England Lawn Tennis and Croquet Club"-ban rendeztek meg és ismét vele volt John Vosler jóga és meditáció oktató továbbá csatlakozott hozzájuk a Szépség és a Szörnyetegben Emma színésztársa Luke Evans is.
Emma most is csini volt, egy bézs egyberuhát választott erre az alkalomra amit egy barna övvel dobott fel és ismét egy kalappal egészítette ki a szettjét. Az eseményen olyan hírességek is megjelentek, mint Eddie Redmayne akit mi Harry Potter rajongók leginkább a Legendás állatok és megfigyelésük c. filmbol ismerhetünk, melynek a második része idén novemberben jön a mozikba - már alig várjuk -, de Eddie együtt játszott Emmával a My Week with Marilyn c. filmben még 2011-ben. Továbbá megjelent még Katalin hercegné és Vilmos herceg, Hugh Grant és még mások.
A képeket a Getty Images és a Dailymail oldalán megtekinthetitek.

#Szerkesztve:

Mint kiderült Emma ismét egy Ralph Lauren ruhát viselt ezen az eseményen, ezt a hivatalos instagram oldalukon tették közzé melyhez egy gyönyöru fotót is megosztottak róla.

2018.07.15. - Emma a wimbledoni bajnogság noi döntojén

Nagyon hosszú ido után Emma végre megtorte a körülötte lévo csendet és megjelent tegnap, Július 14.-én a wimbledoni "All England Lawn Tennis és Croquet Clubban" megrendezett teniszbajnogság noi döntojén méghozzá nem más társaságában mint John Vosler, aki a jóga és meditáció oktatója.
"Több mint huszonöt éven át, John Vosler szenvedélye megtanította nekünk, hogyan kapcsolódnak a gondolataink, az érzelmeink és a fizikai lényünk. A meditáció, a mozgás és a holisztikus bodywork (gyógyító mozdulatok) révén John los angeles-i wellness központja számtalan ügyfelet segített életének javításában. Vezetok, sportolók, hírességek, elfoglalt anyák és kiégett szakemberek vonzották az intuitív tudatosságát és a meditáció tudományának hatalmas ismeretét. A fertozo humor és a könyörületes szív örömmel töltött élményt teremt vele."
A meccset Serena Williams játszotta aki már 23-szoros Grand Slam-gyoztes és maga is nagy feminista.
Emma ezen az eseményen nagyon csinos volt egy Ralph Lauren Stretch Cotton Twill blézert viselt, Ralph Lauren Charmain Silk Wide-Leg nadrággal, szintén egy Ralph Lauren Stretch Cotton Twill mellényt vett fel hozzá és mindezt megkoronázta egy Maison Michel Ginger kalappal.


Forrás: Watsonuncensored, Starstyle

2018.07.13. - Emma Londonban és Hockey Futures képek

A tegnap elokerült képekhez jött még 5 db új az Emma W. Thailand jóvoltából, a képre kattintva megnézhetitek és le is tölthetitek oket.

Ezen kívül két nem túl jó minoségu és elég rövidke videót is készített egy-egy rajongó Emmáról, az elson épp egy kávézóban vásárol valamit a másodikon pedig az Angol-Horvát meccset nézi egy ismeretlen hölgy társaságában. Úgy tunik Emma egyedül van Londonban, mert Chordot nem látni vele, de ki tudja :) .A videókat a Watsonuncensorednek köszönjük.

2018.07.12. - Emma a Hockey Futures eseményen

Emma csatlakozott a női England Hockey sportolókhoz egy új jótékonysági Hockey Futures versenyen, kilenc nappal a londoni Vitality Hockey Women's World Cup kezdete előtt.
Emma meglepte az iskolás gyermekeket a Thorpe Hall Általános Iskolában, amely Walthamstowban található, Kelet-Londonban. Ezzel csatlakozott a 2016-os rioi olimpiai aranyérmeséhez Helen Richardson-Walshoz aki az MBE-ben játszik és Emily Defroand hockey játékoshoz. A Vitality Hockey női világbajnokságon, július 21-én Londonban kezdődően, az Anglia Hockey a rendezvényt platformként használja a jótékonyság elindításához. Emma - aki a Rover Oxford fiataljaként és a Brown Egyetemen is játszott - húsz gyermekhez csatlakozott a Waltham Forest Hockey Club edzői által szervezett találkozón.

"A hoki nagy része volt az életemnek, és boldog vagyok, hogy az England Hockey elkötelezett amellett, hogy a sportot elérhetové tegye a gyermekek számára az egész országban a Hockey Futures bevezetésével. A jégkorong az ország legnagyobb nemek közötti egyenlo sportága, és fantasztikus volt, hogy meglátogatják a Thorpe Hall Általános Iskola Hockey Futures munkamenetét, és látják a gyerekeket együtt játszani, új készségeket tanulni -, és tanítanak nekem néhány új jégkorong trükköt is!
“Ez annyira izgalmas ido a jégkorongra Angliában, Londonban a Himalai Hockey noi világbajnokság megrendezésével ebben a hónapban. Az angliai játékok már elkeltek, és remélem, hogy az esemény egyre több fiatalt vonz majd a sportba.
“Ez egy nagyon fontos lehetoség, hogy megünnepeljük a vezeto sportolókat a világ minden tájáról, és minden játékosnak sok sikert kívánok a játékhoz.”
-Fordítás EmWatson Star .

Helen, Emily és Emma is segítettek megajándékozni az iskolát 100 db jeggyel a világbajnokságra, míg Helen és Emily az Anglia női világkupa csapata aláírt pólót ajánlott fel. A világbajnokság július 21-től augusztus 5-ig tart a Lee Valley Hockey és a Queen Elizabeth Olympic Park teniszpályáján, és ez lesz a Hockey Futures nyilvános kampányának kezdete, amely 1 millió fontot ad a tokiói 2020-as nyári olimpia előtt.

A Hockey Futers-ről:
A Hockey Futures egy regisztrált független jótékonysági szervezet, amelynek célja olyan nemzet létrehozása, ahol minden fiatal ember játszhat jégkorongot. A jótékonysági szervezet a jégkorong klubokkal együttműködve létre kívánja hozni az iskolák és a közösségi szervezetek segítségével a fiatalokkal való kapcsolattartást. Célja, hogy ösztönözze a jégkorongot mindenkinek, különös tekintettel a belvárosi városrészekre, segítve a fiatalokat abban, hogy javítsák életképességüket, lehetővé téve számukra a pozitív fejlődést.

Forrás: Watsonuncensored és EmWatsonStar

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7