Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma
2018.
10.17.
Emma és új barátja Mexikóban, Reni Eddo-Lodge interjú
Írta: Monic - Kategória: Paprazzi, You Tube
 

A tegnapi nap folyamán a Dailymail kiadott 11 db képet, melyen Emma új barátjával Brendan Wallace-al látható, amit épp Mexikóban nyaraltak a múlt hétvégén. Úgy látszik túllépet Chord Overstreet-en, akivel bár június végén még biztosan együtt voltak hisz ezt jópár paparazzi kép is bizonyította, de az már furcsa volt, hogy júliusban egyedül ment a wimbledoni teniszdöntőkre Angliába. Brendanról annyit lehet tudni, hogy ő az egyik alapítója és társigazgatója a Fifth Wall nevű befektetési cégnek.
Emma lazára vette a figurát, egy átlátszó fehér inget viselt fekete vékony csíkozással, hozzá egy szakadt farmer rövidnadrágot választott és egy Vans Old Skool cipőt.

Továbbá Emma tegnap közzétette azt az interjút amit Reni Eddo-Lodge-al készített az OSS keretein belül.

Forrás: Watsonuncensored

 

2018.
10.09.
Emma a "Kisasszonyok" forgatásán Bostonban
Írta: Monic - Kategória: Forgatás
 

Úgy néz ki végre újabb képeket láthatunk Emmáról a közeljövőben, hisz elkezdődött a "Kiasszonyok" forgatása Bostonban, melyről már pár kép ki is szivárgott a nyilvánosságnak. A fenti képre kattintva eljuthattok az IHeartWatson galériájába, ahol 26 db nagyméretű képet találtok a forgatásról.
Továbbá a Dailymail oldalán egy rövid videót is megnézhettek:

És két másik kép is előkerült a Watsonuncensored oldalán.

Forrás: Watsonuncensored , IHeartWatson , DailyMail

 

2018.
10.05.
Emma L.A.-ban és Social Media
Írta: Monic - Kategória: Social media
 

Két új kép jelent meg a napokban, az első még 2013. Április 13.-án készült Los Angelesben az MTV Movie Awardson, ahol a "The Bling Ring"-et promótálta. A második képet pedig az Instargram oldalára töltötte fel tegnap.
Forrás: Watsonuncensored

 

2018.
10.02.
Emma találkozása Reni Eddo-Lodge-val
Írta: Monic - Kategória: Social media
 

Úgy tűnik Emma mostanában aktívabb lett a közösségi oldalán, mert egy újabb képet osztott meg, melyen Reni Eddo-Lodge-al szerepelt, akivel szintén egy interjút készített az OurSharedShelf keretein belül.

 

2018.
10.02.
Emma és Chord Massachusettsben
Írta: Monic - Kategória: Paparazzi
 

Emmát és Chordot a Massachusetts állam beli Acton városában látták, amit egy biztonsági kamera meg is örökített.
Forrás: Watsonuncensored

 

2018.
09.30.
Új hónap/Új kinézet - Október
Írta: Monic - Kategória: Website
 

Sziasztok,
nem tudtam, hogy holnap hogy fogok ráérni így már ma lecseréltem a kinézetet. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de mint azt már előző hónapban is megemlítettem, nekem nem cseréli le a kinézetet ha ráfrissítek az oldalra csak ha kitörlöm a böngészési előzményeket, ez másnál is előfordul vagy csak nálam ilyen béna a dolog?
Emma ha minden jól megy lassan elkezdi forgatni az új filmjét, már jó lenne hallani róla valamit vagy látni új képeket.

 

2018.
09.26.
Social Media
Írta: Monic - Kategória: Social Media
 

Emma ismét eltunt a nyilvánosság elol, de megosztott Instagram oldalán két képet. Az elsot még szeptember 12.-én a másikat pedig tegnap.

 

2018.
09.08.
Új kinézet, Elmaradt hírek
Írta: Monic - Kategória: Website, Social media, Képek, Film
 

Sziasztok, végre sikerült befejeznem ezt az új kinézetet, amivel már nagyon régen "szenvedtem". Még mindig nem lett olyan jó, mint szerettem volna, de erre a kis csonka hónapra úgy érzem jó lesz. A sok világos kinézet után most szerettem volna valami sötétebbet, nem túl oszies, de most ezek a színek inspiráltak engem. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de amióta nekem frissített a Windows, nem hajladó anélkül lecserélni a kinézetet, hogy ne töröljem a böngészési elozményeket, remélem nektek minden jól látszik, ha mégsem, akkor ez a megoldás.

És akkor most jöjjenek az elmaradt hírek.

Még Augusztus 20.-án Emma és Rupi Kaur is kitett az Instagram oldalára egy egy GIF képet, ami akkor készült amikor Emma meginterjúvolta Rupit az OSS keretein belül. Majd nemrég, Szeptember 5.-én megjelent a tejles interjú is. Ezeket a képre kattintva tudjátok megnézni.

Továbbá Emmát lencsevégre kapta egy szemfüles rajongó még Február 15.-én amint San Franciscóban ebédelt valakivel.
Majd John Voslernnek köszönhetoen kaptunk egy új képet Emmáról ami a Burning Man fesztiválon készült.
" A Burning Man az egyik legextrémebb fesztivál , melyet minden nyár végén megrendeznek Amerikában, a Nevada állambeli Black Rock sivatagban. A fesztivál a mindentol távol eso kiszáradt tó mederben leginkább a radikális önkifejezésrol, civilizációtól való elvonulásról, másokkal való együttélésrol szól.
1986-ban egy radikális önkifejezés részeként, egy baráti társaság gyújtott meg eloször egy nagyméretu bábut San Francisco egyik partszakaszán. Akkor még senki nem gondolta még, néhány évvel késobb a világ legextrémebb fesztiváljaként fogják ünnepelni a Burning Mant. A fesztivál egyébként még mindig radikálisan eltér a profitorientált óriásrendezvényektol, mivel itt tiltott a pénz használata (még a fellépok sem kapnak pénzt). Kimondottan a fogyasztó társadalom ellenpólusaként zajlik a rendezvény, itt cserekereskedelemmel szerzik be a résztvevok amire szükségük van. A hatalmas égo “emberen” kívül más látványosságokkal is lehet találkozni, például: mutáns jármuvekkel, bizarr kiállításokkal és óriás méretu installációkkal. Az éghajlati tényzok még extrémebbé teszik a fesztivált. Nappal pedig perzselo hoség van, 40 fok feletti homérséklettel, éjszaka pedig alig éri el a 10 fokot."

És talán a legnagyszerubb hír minden Emma Watson rajongónak, hogy Emma új szerepet vállalt Greta Gerwig új filmjében a "Little Women" (Kisasszonyok) c. filmjében, Meg March szerepében. A film Louisa May Alcott - Kisasszonyok c. regénye alapján készül és az IMDb szerint 2019. December 25.-én tervezik bemutatni a filmet. A szerepet eredetileg Emma Stonenak szánták, de ismeretlen okok miatt O nem tudta elvállani, ekkor kereste meg a Sony Emmát. Nem ez volt az elso "szerepütközés" a két Emma között, annak idején a "La la Land"-ben szerették volna az alkotók, hogy Emma Watson játsza a foszerepet, de mivel o elotte szerzodött le a Szépség és a Szörnyeteghez, nem volt elég ideje, hogy elválalja a szerepet, bár az elárulta, hogy nagyon sajnálta a dolgot. Az új projectbe olyan színészek mellett játszik majd, mint Timothée Chalamet, Saoirse Ronan és Meryl Streep.
A könyv rövid ismertetoje:
"A Kisasszonyok minden idok egyik legkedveltebb lányregénye, amely a szerzo saját gyermekkori élményein alapul.
A March család az amerikai polgárháború idején apa nélkül marad, és a négy novér, akik imádattal csüggnek anyjukon, szinte egy év leforgása alatt kamasz lányból fel-nott nové érik. Meg, a legidosebb és legcsinosabb közülük, a tizenöt éves Jo író szeretne lenni; Bethnek a zene a mindene, míg Amy, a szoke szépség imád festeni.
Képzelt és valóságos szerelem, ártatlan és baljós pletykák, testvériség és féltékenység szövi át a March novérek eme különös és szívderíto történetét.
Louisa May Alcott írói pályája során tíz-egynéhány regényt, számtalan novellát és költeményt írt, melyek közül igazi hírnevet a Kisasszonyok szerzett neki. A Jane Austen vagy a Brontë novérek regényeit kedvelok nem fognak csalódni, hiszen a Kisasszonyok a romantikus noi irodalom csúcsa."

Az infókat és a képeket a Watsonuncensored-nek köszönjük.

 

2018.
08.07.
Emma Venice-ben
Írta: Monic - Kategória: Paparazzi
 

Emmát augusztus 3.-án lencsevégre kapta egy szemfüles rajongó amint a los angelesi, Venice kerületben található The Tasting Kitchenben találkozott egy barátjával.

Tudom, hogy új hónap van és próbáltam is új kinézetet készíteni, de sajnos semmi ihletem nincs és idom sincs túlságosan, mert készülnöm kell a Közigazgatási alapvizsgámra, így ebben a hónapban sajnos ezzel a kinézettel kell beérnetek. Bocsánat.

Forrás: Watsonuncensored

 

2018.
07.26.
Emma találkozása Yusra Mardinival
Írta: Monic - Kategória: Social media
 

Emma az Instagram oldalán osztotta meg a következo képet melyen Yusra Mardinival látható. O egy szír úszóno, aki a 2016-os riói olimpián az elso menekült olimpiai csapatot képviselte. Yusra Szíriából menekült a novérével és egy olyan csoport tagja volt, akik hajóval próbálták elérni Görögországot. Amikor a motor meghibásodott, Yusra, a novére és két másik úszó több mint 3 órán át a nyílt vízben úszott, hogy partra vontassák a csónakot ezzel megmentve 20 ember életét. 2017. április 27.-e óta az ENSZ Menekültügyi Fobiztosa által kinevezett Jószolgálati Nagykövet. Az o hihetelen történetét elolvashatjuk a nemsokára megjeleno életrajzi könyvében, melynek címe: "Butterfly" lesz. Írta Emma a közösségi oldalán. Emma itt egy egyszeru fehér pólót viselt hozzá egy kék vászon kezeslábast vett fel, ami nagyon jó állt neki.

Továbbá elokerült pár régi kép Emmáról, melyeket a Watsonuncensored oldalán találhattok meg.

2. oldal

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Affiliates

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .