Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

Miért pont Emma?

Ez a modul azrt jtt létre, hogy ti, az oldal látogatói elmondhassátok miért is szeretitek Emma Watsont. Ha te is szeretnéd megosztani a többiekkel, hogy miért is szereted Emmát, akkor kérlek küld el nekem e-mailben (monictaylor[kukac]gmail[pont]com), és amint tudom felrakom ide az oldalra.

Ivett
Ez nagyon egyszerû kérdés. Egész pici korom óta szeretem Emmát. Lenyûgöz a játéka és a kisugárzása. Õ a kedvenc színésznõm és példaképEm!

***

Barbi
Én is már évek óta szeretem Emmát. Engem a kisugárzása fogott meg, és hogy mindig olyan kedves, mosolygós. Én nem utolsósorban szép is, és bár nem ismerem személyesen, de szerintem intelligens is. De legfõképp a pozitív kisugárzása miatt szeretem.

***

M
Hú... Én az elsõ filmben szerettem meg nagyon, mindig olyan volt a hajam, mint Hermijjóninak. Akkor fõleg azért szerettem mert csak "pár perccel" idõsebb nálam, és mindenki mondta h hasonlítunk, persze... jó is lett volna ha olyan szépnek (és okosnak) születek, mint õ... Nõket nem szoktam így dicsérni, de õ megérdemli. Most már úgy szeretem, ahogy van. Soha nem nagyképûsködik, meg kedves a rajongóival, legalábbis még nem hallottam róla semmi rosszat. Akkor biztosan így van. Tele van a szobám a képeivel. Emma 4ever, remélem még sokszor látjuk a mozivásznon a HP után is.

***

Wendy
Egyáltalán nem olyan mint a többi sztár. Úgy gondolom, hogy az egész HP gyerek-stábból egyedül õ bizonyított ezalatt a lassan 9 év alatt. Tehetséges, és rendkívül intelligensnek találom. Az életbe nem lesz semmi anyagi problémája, még is folyamatosan tanul, ami nagy szó, és emiatt iszonyú nagyot nõtt a szememben. Tudja mit akar, határozott és céltudatos. Régebben nem szerettem, mert kicsit idegesített (most már magam sem értem miért). De rátévedtem erre az oldalra és kicsit jobban "megismerhettem". Mostanra pedig úgy veszem észre, hogy a trióból egyedül Emma tudott kiemelkedni. Nem szállt el magától, van ízlése, és az évek során kialakult egy nagyon jó stílusa is. Rengeteget fejlõdött, és nagyon-nagyon pozitív irányba. Rupertet bírom, Danet ki nem állhatom, Emmmát viszont csodálom, amiért ennyire talpraesett nõvé vállt.

***

Emmuska
Elõször a Harry Potterben varázsolt el... Aztán megnéztem a balettcipõket és még jobban megszerettem
Gyönyörû és ahelyett, hogy további filmekben játszana az egyetemet választotta.Az is bele játszik, hogy õt is Emmának hívják, mint engem...
FANTASZTIKUS, ESZMÉLETLEN, ELRAGADÓ...!!!

***

Em
Én egyszerûen azért szeretem, mert õ Emma. Mellesleg engem is Emmának hívnak, és ezért is szeretem. Azonkívül Hermiónét mint karaktert imádom, és sokan mondják hogy hasonlítok rá, például az okoskodásommal. Ez jól esik, merzt nem azt mondják h "stréber", hanem h "Hermione". Egyébként példaképemnek tekintem Emmát, mert kiskorom óta színésznek készülök, bár persze sosem lehetek teljesen olyan mint õ és ha lehetnék, az nem is lenne jó.

***

Sue
Az elsõ HP részben nem volt a kedvencem. Idegesítõnek találtam, hogy olyan hatalmasra tátja a száját. Igazából talán a harmadik résztõl kezdtem el kedvelni, de már a másodikban is szimpatikus volt. Így utólag visszagondolva az elsõben sem értettem miért idegesített. Tökéletesen hozta a tudálékos diáklányt.
Hogy miért kedvelem? Talán a természetessége miatt. A premiereken sem ken egy kiló festéket magára. A ruhái szolidak mégis gyönyörûek. Az utcai viselete is fantasztikus. Szerintem a legtöbbünknél megtestesíti azt amik lenni szeretnénk. Én példaképként tekintek rá. Tetszik a beszéd stílusa, a mimikái, a viselkedése és,hogy mindenkivel kedves.

 

 

Affiliates

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .