Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma


Hivatalos weboldal: http://www.dragonschool.org/

A Dragon, egy koedukált bentlakásos, és nappali iskola, mely Észak Oxford külvárosában helyezkedik el. Figyelemreméltó erkölcsi világképpel és történelemmel rendelkezik.

A Dragon schoolt 1877-ben Oxford Preparatory Schoolként alapították, majd nemsokkal ezután elköltözött a jelenlegi helyére, az Oxford Egyetem északi részére, ahol 15 hektárja végigfut a River Cherwell bankjai mentén. Az elmúlt ötven évben az iskola alapítványként működött, hogy a diákok 13 éves korukig a legjobb oktatásban részesüljenek. Az iskolát, egy kormányzótestület igazgatja. Sok éven keresztül a Lynam család működtette, általuk vált a legismertebb előkészítő iskolává.

Az iskola erköcsi világképéhez hozzátartozik a „robosztus kötetlenség és nyugodt szigorúság”, fontos szabálygyűjteményükben szerepel a józan észre és az egyéni felelőségre tanítás is.

Ezért a fiatal lányok, nagyfokú önmbizalommal lépnek ki az iskola kapuin, és később sikeres emberek válnak belőlük.

A fiúk és a lányok 13 évesen hagyják el általában az iskolát, hogy tovább folytassák tanulmányikat valamelyik Angliai, vagy külföldi intézményben.

Emma 1995ben, amikor visszaköltöztek Párizsból, 5 évesen, itt kezdte el tanulmányait. Az első három évet a Dragon iskolaelőkészítőjében töltötte, majd 1998 szeptemberétől, 5 éven át a Dragon iskolában koptatta a padokat.

Az iskola tantott engem mindenre, amit tudok, mindenre ami vagyok, mindent megtanultam, szereztem nhny ragyog bartot, s adtak egy olyan kezdo lkst az letemben, hogy rzem tovbb tudok menni, s meg tudok hdtani brmit.

Forrás: http://www.dragonschool.org/

Képek 

 

Hivatalos weboldal: http://www.headington.org/

Virtuális séta az iskolában (Quick Time, Java, Flash)

A Headington, a Dragon schoollal ellentétben, nem koedukált iskola. 1915-ben, egy évvel a világháboú kezdete után nyitotta meg kapuit, és a helyzethez képest, gyorsan fejlodött. 1929 -re körülbelül 700 tanulója volt már az iskolának, majd megnyitott az iskolaelokészíto 280 tanulóval, melybe, már 3 évesen beirathatták a szülok a gyerekeiket. 26 hektár kert veszi körül, az egyetemi városrésztol nem mesze lévo intézményt. Oxford jelenléte, nagy hatással van az iskola karakterére, és erkölcsi világképére.

Az itt tanulóknak lehetoségük van rá, hogy a legjobb eredményeket érjék el a vizsgákon és az órákon egyaránt. Tény, hogy aki kellemes légkörben akar tanulni, annak a Headington a legmegfelelobb iskola. A tanárok szerint, nincs kifejezetten headingtonos lány, mindenkibol a legjobbat hozzák ki, és mindenki a saját érdeklodésének, és képességeinek megfelelo tantárgyat veheti fel. A Headington elve, hogy mindenki saját maga találja meg a helyes utat.

20 fos csoportokban tanulják az elso évtol kötelezo tantárgyakat: angol, matematika, francia, biológia, kémia, fizika, történelem, földrajz, hittan, latin, étel & táplákozás, zene, dráma, testnevelés, ITC (information communication technology - számítástechnika). A második évben felvehetnek még egy nyelvet, spanyolt vagy németet. Sportok közül is választhatnak: gyeplabda, tenisz, úszás, gimnasztika, judo, tánc, baskedball, squash, jéghoki, atlétika, stb .

Az érettségi vizsgára vannak kötelezo, és választott tantárgyak. Kötelezoek az angol, angol irodalom, matematika, francia plusz a választott nyelv (német vagy spanyol), 2 tudományos tárgy ( kémia, fizika, biológia), hittan (részben), számítástechnika. Ezekhez 3 tanárgyat kell választani az alábbiakból: rajz, klasszikus civilizáció, dráma, étel & táplálkozás, földrajz, történelem, német, görög, spanyol, latin, zene, testnevelés, hittan (teljes), textilipar.

A sikeres érettségit tevok, tovább mehetnek, az A/S szintu vizsgákért, további két évet, ahol már ok választhatják ki, mit szeretnének tanulni: rajz, biológia, üzleti tanulmányok, kémia, klasszikus civilizáció, közgazdaságtan, környezetvédelem, angol irodalom, étel & táplálkozás, francia, földrajz, matematika, német, görög, történelem, muvészettörténet, számítástechnika, latin, zene, jog, fotózás, fizika, politika, pszihológia, hittan, spanyol, textilipar, színházi tanulmányok.

És hogy hogyan lehet bejutni Headingtonba? Elosször is kérni kell egy prospektust, amibol minden megtudható magáról az iskoláról, majd egy nyilt napon el kell látogatni személyesen és körbenézni, tudakozódni - ilyen nyílt nap háromszor van egy évben. Utána regisztrálni kell, ami angoloknak jelenleg 75 font, külföldieknek 125 font. A következo lépés az interjú, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy betekintést nyerhetnek az újdonsült tanulójelöltek az iskola hétköznapjaiba, találkozhatnak leendo iskolatársaikkal. Ezután következik a felvételi vizsga, ez külön van, angoloknak és külföldieknek. Ahhoz, hogy bekerüljenek az iskolába, minimum 6 tanárgyból kell A (5) vagy B (4) szintet elérniük. A külföldieknek további 100 fontot kell fizetni a vizsgáért, de saját hazájukban tehetik le azt. És ha sikeres felvételt tettek, akkor már csak a felszerelés megvásárlása van, mely most úgy 300.000 500.000 Ft körül van. Tehát tényleg igaz az, hogy itt mindenki megtalálja a magának való dolgokat, az iskola rendelkezik továbbá saját uszodával, színházteremmel, és menzával.

Emma tökéletesen választotta meg az iskoláját, ahova 2004 óta jár, és 2006 -ban sikeres GCSE vizsgát tett. Kétszer lépett fel az iskolával a Rock Challenge táncversenyen, melyen 2007 -ben meg is nyerték a területi verseny. Felröppent az a hír is miszerint Emma a Bedales School -ban folytatja tanulmányait, de ez a hír kacsának bizonyult. Miután a Rock Challenge-en a Headington színeiben lépett fel, biztosra vehetjük, hogy itt járja ki a Sixth form -nak nevezett két évet, és a GCE vizsgáit is ebben az iskolában teszi le, ami nagyon fontos az egyetemi felvételihez. És ha jobban belegondolunk az a suli elég messze lett volna Emmától, nem tudta volna összeegyeztetni a forgatásokat és a tanulást.

Írta: Em

Képek
Hivatalos oldal: http://www.brown.edu/

Virtuális séta az iskolában (Quick Time, Java, Flash)

Sok találgatás után végül napvilágra került, hogy Emma nem a Yale-re vagy a Harvardra megy továbbtanulni, hanem a Rhode Islanden található Brown egyetemen folytatja 2009 szeptemberétől a tanulmányait.

Leírás: A Brown Egyetem egy amerikai magánegyetem Providence városában, Rhode Island államban. Az Ivy Liga tagja. 1764 -ben alapították College in the English Colony of Rhode Island and Providence Plantations (Rhode Island és Providence Ültetvény foiskolája) néven. A Brown Egyetem Új-Anglia harmadik, az Amerikai Egyesült Államok hetedik legöregebb felsooktatási intézménye.

Képek
Videó

A You Tube oldalán találtam ezt a majdnem 10 perces bemutatkozó videót Emma Egyetemáről, melyben az ott tanuló diákok mondják el, miért is olyan jó a Brown egyetemen tanulni. Sajnos a videó angol, így csak az angolul tudók értik mit mondanak, de azért aki nem érti, annak is érdekes lehet.

Hivatalos oldal: http://www.ox.ac.uk/

Az Oxfordi Egyetem ( angolul University of Oxford vagy csak egyszeruen Oxford ), Angliában Oxfordshire központjában, Oxfordban muködo egyetem. Az angol nyelvterületen ez a legrégebbi egyetem, és a bolognai egyetem után a második legrégebbi egyetem, amely ma is muködik. A világ egyik vezeto felsooktatási, kutatási helyének tekintik világszerte.

Az egyetemnek mintegy 130 intézete, kutatóközpontja van, és Cambridge-i Egyetemmel megegyezo rendszerben 38 egyeteme és 6 úgynevezett független magán csarnoka (független magán hallja) van. Más egyetem nem épül fel ebben a rendszerben (A Londoni Egyetem "college"-ei nevükkel ellentétben önálló, teljes jogú egyetemek, amelyek egymástól gyakorlatilag teljesen függetlenül muködnek.) A turisták népszeru tévedésével szemben az Oxfordi Egyetem college-i nem önálló intézmények. A college-ek jelentos önállósággal bíró intézmények az egyetemen belül, saját vagyonnal, amik BA szinten a diákok elszállásolásáért, étkeztetéséért, szociális életéért, és részben oktatásáért is felelosek, továbbá az egyetemi szabályzattal összhangban, BA szinten maguk választhatják ki hallgatóikat. Az oktatók nagy része is tagja valamelyik college-nek, ez esetükben a nyilvánvaló presztizsen kívül különféle juttatásokat, plusz fizetést jelent. Azonban az összes intézet, tanszék és kutatóközpont az egyetemi maghoz tartozik, és a diplomákat is az egyetem adja ki, azon megjelölve a diák college tagságát, aminek az egyetem befejezését követoen az esetleges kapcsolati köröket leszámítva semmi jelentosége sincs.
Az egyetem gyökerei legalább a 12. század végéig visszavezethetoek, de az alapítás pontos idopontja bizonytalan.

1096 -ban már biztosan folyt itt tanítás. Miután II. Henrik megtiltotta 1167 -ben az angol hallgatóknak, hogy külföldre járjanak egyetemre, Oxford nagyon gyorsan fejlodött.

1209-ben a város és a diákok/oktatók között kitört viszály miatt az oktatók egy része északkeletre hajózott, és megalapította a Cambridge-i Egyetemet. A két, együtt Oxbridge -ként emlegetett egyetem rivalizálása több évszázados múltra tekint vissza, ugyanakkor nincs még két másik egyetem a világon, amelyek ennyire hasonlóan muködnének, és épülnének fel. Mindkét egyetem college rendszerben muködik, és az oktatási módszerük is gyakorlatilag megegyezo. Ennek lényege, hogy az eloadásokon és esetleges szemináriumokon kívül a hallgatóknak van egy un. supervisor -juk, vezeto oktatójuk, akivel hetente kettesben átbeszélik a diák erre írt esszéit. A rendszer lényege, hogy rendkívül személyes, és koncentrált tanulást tesz lehetové. Érdekesség, hogy Oxford és Cambridge diákjai a felmérések szerint heti szinten mintegy 50%-kal több idot szentelnek a tanulmányaiknak, mint az egyéb vezeto brit egyetemek diákjai. Azonos évben a diákok nem jelentkezhetnek Oxfordba és Cambridge-be egyaránt, hanem választaniuk kell a két egyetem között, és meg kell jelölniük egy college-t, amelybe felvételizni szeretnének.

Az Oxfordi Egyetem a kutatók által irányított, brit egyetemeket összefogó Russell Group , a vezeto európai egyetemeket összefogó Coimbra Group és az Európai Kutató Egyetemek Szövetsége (LERU) tagja, valamint központi szerepet tölt be a Europaeumban . A különféle ranglistákon Oxford mindig benn van a világ 10 legjobb egyeteme között. Több mint 100 éve létezik már a Rhodes Scholarship , mely az Egyesült Államokból Oxfordba hívja a legjobban teljesíto hallgatókat, hogy posztgraduális vagy BA szintu képzésben itt folytassák tanulmányaikat.

 

 

Affiliates

Family Site

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .