Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: 1024×768 <
Ajánlott böngésző: Explorer vagy Google

Cím:
UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She

Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb
Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .


Emma

Emma Charlotte Duerre Watson Franciaországban született, az ételek és a szenvedély földjén. Mind a mai napig Emma imádja az ételeket és szenvedélyesen éli az életét. Csillagjegye Kos; jellemzésük szerint kalandvágyóak és energikusak, úttörők és bátrak, lelkesek és magabiztosak, dinamikusak és gyors észjárásúak, mint ahogy ösztönzők és vakmerőek is. A családja és barátai biztosan azt mondanák, hogy Emma egy vérbeli Kos.

Édesanyja egyszer ezt mondta róla: „Mindig ott volt a fénysugár a hajában”. Emma Watsonban mindig is ott volt a szereplő lélek. 6 évesen azt mondta Nagymamájának (akinek leánykori neve Duerre volt), hogy minden kétséget kizáróan, ha felnő, tündér, királylány és matrac (mattress) szeretne lenni (színésznőt /actress/ akart mondani, de kisebb problémája volt egyes szavak kiejtésével).

A korai évek

1999 szeptemberében, 9 évesen, felhívták, hogy közöljék vele, azon kevés gyerek közé tartozik, akiket kiválasztottak a Harry Potter filmek meghallgatására. Emma ekkor már nagy rajongója volt a könyveknek. Mivel kedvenc szereplője Hermione, szinte magától értetődő volt, legalábbis Emmanak, hogy Hermione szerepére szánják. Tudván, hogy Emma mennyire akarta a szerepet és mennyire fájna neki, ha mégsem így történne, a szülei óvatosan a tudtára adták, annak az esélye, hogy megkapja a szerepet, nagyon kicsi, mivel lányok ezrei az ország különböző pontjairól szintén esélyesek voltak; néhánynak még színészi múltja is volt.

Izgalommal teli hónapok következtek, ami alatt 8 meghallgatáson vett részt, végül Emma és Édesapja meghívást kapott a Leavesden Stúdióba. Emma egy újabb meghallgatásnak hitte az egészet, de a Harry Potter filmek producere, David Heyman várta őket, aki leültette Emmat az irodájában Rupert Grinttel együtt, hogy elmondja nekik, megkapták a szerepüket – Harry Potter legjobb barátait, Ron Weasleyt és Hermione Grangert, és Emma varázslatos utazása megkezdődött.

A Harry Potter könyvek szerzője, J.K. Rowling azt mondta, mielőtt még találkozott volna Emmaval, hogy látta az egyik jelenet felvételét és tudta, attól a pillanattól kezdve, a Warner Bros. a lehető legjobb lányt választotta Hermione szerepére.

Érdeklődési kör

Emma mindig is nagyon sportos volt. 1995-ben Apukája életében először elvitte síelni Franciaországba. Emma azonnal ráérzett a síelés minden titkára és buktatójára. Ugyanazt az eltökéltséget mutatta, amit Hermione Granger szerepe iránt is, minden esés után Emma leporolta magát és újra nekiindult a lejtőknek megújult erővel. Most már profi kifinomult síelő, és szerencsére kevesebbszer esik el.

Emma másik szenvedélye a gyeplabda, amelyet Édesapja és Édesanyja is bámulatos ravaszsággal játszottak. Mind az iskolában, mind a városi csapatban játszott sikerrel de sajnos a filmezés miatt a pályán töltött ideje is korlátozva van. Ebben az évben Dél-Karolinába (USA) ment, ahol imádott teniszezni és golfozni a nagyszüleivel. A vízi sportok sem idegenek a számára. Bevallotta, hogy szeret vízisíelni és van is egy Open Water PADI bizonyítványa a búvárkodásból, amelyet Mauritiuson szerzett és ezáltal engedélye van, hogy a világon bárhol búvárkodhasson.

A tánc a másik szenvedélye. Miközben a 3. és 4. Harry Potter filmet forgatták táncórákat vett és utcai táncokból (street jazz, freestyle) már elképesztően jó. Emma az iskolájában is táncol. 2006-ban és 2007-ben is részt vettek a Rock Challenge táncversenyen.

Szabadidejében, Emma elmondása szerint szeret otthon főzni Apukájával, amikor pedig Franciaországba látogat, imád benyomni egy nagy tányér steaket sült krumplival és megkóstolni a helyi sört. Nem iszik teát vagy kávét, mert nem szereti az ízüket és véleménye szerint, amúgy sem jók a szervezetnek.

Kissé fanatikus a piperecuccokat illetően. Főleg a különböző kis csomagokat imádja, amiket lehet kapni és azt is bevallja, hogy valóságosan bele volt bolondulva a Carmex ajakápolóba egy ideig.

Oktatás

A tanulás rettenetesen fontos Emma számára, és a forgatások ellenére sikerült képben maradnia az iskolai dolgokkal kapcsolatban. Sőt! Emma GCSE eredménye ennek bizonyítéka. 2004-ben Emma elhagyta a Dragont, hogy a Headington iskolába járhasson, ahol főleg Latin és Francia tanulmányait folytatta. Annak ellenére, hogy Franciaországban született, Emma szerint a franciatudása komoly javításra szorul. Az iskola befejezése után, Emma kivesz egy „szabad” évet, hogy leforgassa az utolsó Harry Potter filmet, és remélhetőleg utazhat is majd egy kicsit. Szeretne egyetemre menni, de még bizonytalan, hogy milyen szakra.