Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

Emma

Emma Charlotte Duerre Watson Franciaorszgban szletett, az telek s a szenvedly fldjn. Mind a mai napig Emma imdja az teleket s szenvedlyesen li az lett. Csillagjegye Kos; jellemzsk szerint kalandvgyak s energikusak, ttrk s btrak, lelkesek s magabiztosak, dinamikusak s gyors szjrsak, mint ahogy sztnzk s vakmerek is. A csaldja s bartai biztosan azt mondank, hogy Emma egy vrbeli Kos.

desanyja egyszer ezt mondta rla: Mindig ott volt a fnysugr a hajban. Emma Watsonban mindig is ott volt a szerepl llek. 6 vesen azt mondta Nagymamjnak (akinek lenykori neve Duerre volt), hogy minden ktsget kizran, ha feln, tndr, kirlylny s matrac (mattress) szeretne lenni (sznsznt /actress/ akart mondani, de kisebb problmja volt egyes szavak kiejtsvel).

A korai vek

1999 szeptemberben, 9 vesen, felhvtk, hogy kzljk vele, azon kevs gyerek kz tartozik, akiket kivlasztottak a Harry Potter filmek meghallgatsra. Emma ekkor mr nagy rajongja volt a knyveknek. Mivel kedvenc szereplje Hermione, szinte magtl rtetd volt, legalbbis Emmanak, hogy Hermione szerepre sznjk. Tudvn, hogy Emma mennyire akarta a szerepet s mennyire fjna neki, ha mgsem gy trtnne, a szlei vatosan a tudtra adtk, annak az eslye, hogy megkapja a szerepet, nagyon kicsi, mivel lnyok ezrei az orszg klnbz pontjairl szintn eslyesek voltak; nhnynak mg sznszi mltja is volt.

Izgalommal teli hnapok kvetkeztek, ami alatt 8 meghallgatson vett rszt, vgl Emma s desapja meghvst kapott a Leavesden Stdiba. Emma egy jabb meghallgatsnak hitte az egszet, de a Harry Potter filmek producere, David Heyman vrta ket, aki leltette Emmat az irodjban Rupert Grinttel egytt, hogy elmondja nekik, megkaptk a szerepket Harry Potter legjobb bartait, Ron Weasleyt s Hermione Grangert, s Emma varzslatos utazsa megkezddtt.

A Harry Potter knyvek szerzje, J.K. Rowling azt mondta, mieltt mg tallkozott volna Emmaval, hogy ltta az egyik jelenet felvtelt s tudta, attl a pillanattl kezdve, a Warner Bros. a lehet legjobb lnyt vlasztotta Hermione szerepre.

rdekldsi kr

Emma mindig is nagyon sportos volt. 1995-ben Apukja letben elszr elvitte selni Franciaorszgba. Emma azonnal rrzett a sels minden titkra s buktatjra. Ugyanazt az eltkltsget mutatta, amit Hermione Granger szerepe irnt is, minden ess utn Emma leporolta magt s jra nekiindult a lejtknek megjult ervel. Most mr profi kifinomult sel, s szerencsre kevesebbszer esik el.

Emma msik szenvedlye a gyeplabda, amelyet desapja s desanyja is bmulatos ravaszsggal jtszottak. Mind az iskolban, mind a vrosi csapatban jtszott sikerrel de sajnos a filmezs miatt a plyn tlttt ideje is korltozva van. Ebben az vben Dl-Karolinba (USA) ment, ahol imdott teniszezni s golfozni a nagyszleivel. A vzi sportok sem idegenek a szmra. Bevallotta, hogy szeret vziselni s van is egy Open Water PADI bizonytvnya a bvrkodsbl, amelyet Mauritiuson szerzett s ezltal engedlye van, hogy a vilgon brhol bvrkodhasson.

A tnc a msik szenvedlye. Mikzben a 3. s 4. Harry Potter filmet forgattk tncrkat vett s utcai tncokbl (street jazz, freestyle) mr elkpeszten j. Emma az iskoljban is tncol. 2006-ban s 2007-ben is rszt vettek a Rock Challenge tncversenyen.

Szabadidejben, Emma elmondsa szerint szeret otthon fzni Apukjval, amikor pedig Franciaorszgba ltogat, imd benyomni egy nagy tnyr steaket slt krumplival s megkstolni a helyi srt. Nem iszik tet vagy kvt, mert nem szereti az zket s vlemnye szerint, amgy sem jk a szervezetnek.

Kiss fanatikus a piperecuccokat illeten. Fleg a klnbz kis csomagokat imdja, amiket lehet kapni s azt is bevallja, hogy valsgosan bele volt bolondulva a Carmex ajakpolba egy ideig.

Oktats

A tanuls rettenetesen fontos Emma szmra, s a forgatsok ellenre sikerlt kpben maradnia az iskolai dolgokkal kapcsolatban. St! Emma GCSE eredmnye ennek bizonytka. 2004-ben Emma elhagyta a Dragont, hogy a Headington iskolba jrhasson, ahol fleg Latin s Francia tanulmnyait folytatta. Annak ellenre, hogy Franciaorszgban szletett, Emma szerint a franciatudsa komoly javtsra szorul. Az iskola befejezse utn, Emma kivesz egy szabad vet, hogy leforgassa az utols Harry Potter filmet, s remlhetleg utazhat is majd egy kicsit. Szeretne egyetemre menni, de mg bizonytalan, hogy milyen szakra.

 

 

Affiliates

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .