Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

Filmkritikk

 

Bölcsek köve

E!

Hermione Grangert Emma Watson játsza. Emma egy gyönyöru kislány, szóval aranyos, hogy a forgatáson egy bozontot kell hordania a fején. Édesen taknyos és biztosan egy szupermodell lesz, mikor felno, ha meg tudja tartani ezt a Hermione hozzáállást! Bár nem hiszem, hogy ez lenne Hermione jövoje Emma tök jó és még ennél is jobb lesz.

ALL-REVIEWS.COM

Könnyedén Emma Watson jelenetei a legjobbak Harry barátjaként, Hermione Grangerként. Ez az elso-filmes színész nagyon megnyero, olyan, mint amilyen Reese Witherspoon lehetett kislány korában.

EPINIONS.COM

Teljesen ledöbbentett a fiatal Emma Watson mesteri Hermione Granger alakítása. Nehezen tudom elhinni, hogy a Harry Potter az elso filme, és biztosra veszem, hogy fantasztikus karrier elé néz.

SUN-TIMES.COM

A legjobb barát, Hermione Granger (Emma Watson), akinek vidám arca és göndör haja ad Harry-nek egy olyan lökést, amitol kicsit felpörög.

ARTS TODAY.COM

Csak a fiatal Emma Watsonban (Herione Granger) van meg az a tehetség, hogy teljesen uralja a vásznat, ha jelen van, és ez tökéletesen életszeruvé teszi a karakterét.

STARTRIBUNE.COM

A válogatáson Emma Watson szerepelt a legjobban, aki kapott egy kicsit Hermione elsöpro energiáiból.

HACKWRITTERS.COM

Harryt, Ront és Hermione-t a lelkes Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson játsza. Azonban Watson kisasszony egy orrhegynyivel nyert a színészetben túláradóan vidám játékával.

AICN REVIEWS

A három fiatal színész közül Emma Watsonnal vagyok a legelégedettebb. A karaktere annyira valóságos és oszinte. A lány, aki egy akar lenni a fiúk közül, aki sikereket akar és keményen is dolgozik ezért, de a skatulyázók szerint o csak egy mindent tudó, goromba lány Pedig o csak próbál segíteni. A lány is és a karakter is a kedvenceim közé tartozik.

MAINETODAY.COM

Watson csak simán fantasztikus, mint a mindent tudó, nagyagy Hermione.

FILMCRITIC.COM

Watson, mint a koraérett Hermione, okos és energikus. Nagyobb szerepet harapott magának ebbol a filmbol, mint bármelyik másik színész.

Fox97.4 FM REVEW

Emma Watson, ugyan túl aranyos a könyvmoly, lófogú Hermionehoz, mégis teljesen a mindent tudó, könyvmoly, tanárok kedvence benyomást kelti.

XALT REVIEWS

Watson olyan édes, akár egy gomb.

OFFBEAT ENTERTAINMENT

Érdemes lesz Watsont a jövoben is figyelemmel kísérni, mert o egy bátor színészpalánta, akit jobban kéne támogatni, mint a kevésbé feltuno Harry Pottert.

DARK HORIZONS

A gyerekek, akik Ront és Hermionét játsszák, igazi tehetségek, foleg a fiatal színészno, aki Hermionét alakítja. Egy tehetség, akire érdemes odafigyelni.

MSNBC.COM

Emma Watson Hermioneként egy szemtelen leányka pofátlan és fantasztikus.

SERBIAN CINEMANIAC

Watson volt a kedvencem az egész filmben. Lehetne-e ennél is tökéletesebb? Jobban játszott, mint kellett volna, olyan érzelmes kislány a szívében benyomást keltett és képes a játékát a legtökéletesebbig fokozni.

ENTERTAINMENT NEWS DAILY

Figyelemre méltó, mikor Emma Watson a színre érkezik, Harry barátjaként, Hermioneként. Teljesen újonc a színész szakmában, olyan kisugárzása van, ami már majdnem varázslat.

WEEKENDER ONLINE

Szinte csak Emma Watson játékára emlékszem Hermione Grangerként, a boszorkányként az egész filmbol. Szemtelen, okos, parancsolgató, pimasz és nagyon király. Egy igazi kincs.

DALLAS MORNING NEWS

Emma Watson, aki Hermionét játssza, képes volt kicsinyes és ingerlékeny lenni, ugyanakkor szeretnivaló is. Nem könnyu egy színésznek, bármilyen korban is legyen.

BIKKIT.COM

Hermione Granger (Emma Watson) szinte uralta az egész filmet. Fantasztikus lány.

NEEDCOFFEE.COM

Watson a tökéletes képe az öntelt könyvmolynak, és ezt a szerepet a tökéletességig viszi.

BAYAREA.COM

Végre Watson játszotta el legjobban Hermionét, a könyvmoly, mindent tudó, szabályátlépo lányt, aki segít a fiúkon, mikor azok épp elakadtak. Külsoleg aranyosabb, mint ahogyan elképzeltük Hermionét, nagy hajjal és sötét szemekkel. Tíz évesen Watson már kora érett gyerek volt, aki egyszerre beképzelt és elbuvölo tud lenni. Mikor Harryvel és Ronnal találkozik a vonaton, végigméri oket és közli Ronnal, hogy koszos az orra, aztán sarkon fodrul, keményen örvendek -et mond és eltunik színrol, ettol teljesen a rabjává válunk.

 

 

Affiliates

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .