Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

Karrier

Harry Potter

Emmát talán mindenki Hermione Granger miatt ismeri. Eloször kilenc évesen volt válogatáson és tíz éves volt, amikor kiválasztották a szerepre.

Emmának hatalmas nevet csinált és óriási kedves rajongótábort a könyvmoly, sárvéru (olyan ember, aki muggli szülok gyermeke), de jószívu és kedves lány szerte a világban.

Már hat filmet leforgatott, a hatodikat 2009 júliusában fogják bemutatni.

Emma 2009 februárjában fogja elkezdeni az utolsó film forgatását. JK Rowling hetedik könyvét egy részben fogják leforgatni, de két részben fogják bemutatni.

Balett cipok

Emmát a Harry Potteren kívül eloször a BBC-ben láthattuk, ahol Pauline Fossilt játszotta, a három örökbefogadott lány egyikét. Mindhármuknak szilárd elképzelésük volt a jövojükrol, ami sok konfliktust és szívfájdalmat okozott.

Emma Yasmin Paige-val és Lucy Boyton-nal játszott együtt, akik a testvéreit, Petrovát és Posy-t játszották a filmben. A TV drámában, ami egy Noel Streatfeild regényen alapszik, Victora Wood, Amelia Fox és Richard Griffiths is szerepel. Utóbbi mint a lányok furcsa, de kedves neveloapjuk.

Az 1950-es években játszódik, de 2007-ben forgatták Londonban, és az év karácsonyán mutatták be a TV-ben. A filmet több millióan látták és hihetetlen kritikákat kapott.

Cincin lovag

Ez Emma elso kitéroje az animáció világába. Pea hercegno hangját játszotta, aki egy nagyon szomorú és magányos királylány, aki nemrég veszítette el édesanyját egy tragikus és véletlen balesetben egy patkánnyal és egy levessel. Ez apukáját mély gyászba és elszigeteltségbe vetette.

A filmet Sam Fell és Rob Stevenhagen rendezte, Cincin lovag hangját Matthew Broderick adta. Utóbbit a saját családja elítéli, így talál rá a gyönyöru, de szomorú hercegnore és ezzel magára vállalja a védelmének a gondját. A gyönyöruen meganimált filmet egy Katie DiCamillo nevu amerikai író regénye alapján készítették és Dustin Hoffman, Sigourney Weaver, Robbie Coltraine, Tracey Ullman és Kevin Kline adták hozzá hangjukat.

Emma hangját Londonban vették fel 2007-ben és 2008-ban. Néhány fontosabb jelenetért Matthew Broderick Londonba repült, hogy közösen is felvehessék oket.

A Cincin lovag már a mozikban.

 

 

Affiliates

Family Site

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .