Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

Életrajz

Emma Charlotte Duerre Watson 1990. április 15-én este 6-kor született Párizsban, Franciaországban Jacqueline és Chris Watson elso gyermekeként. Szülei mindketten ügyvédként praktizálnak. Emma 5 éves volt, mikor családjával együtt visszaköltöztek Angliába. Öccsével, Alexanderrel együtt (aki 3 évvel fiatalabb nála) Oxfordshire-be költöztek, ahol Édesanyjukkal élnek az iskolaidoszak alatt.

1995 szeptemberében, 5 évesen Emmát felvették a Lynamba, az oxfordi Dragon Iskola tekintélyes óvodájába (iskolai elokészíto), ahol kialakult a versek iránti imádata. Érdeklodése el is nyerte jutalmát, amikor 7 évesen megnyerte a Daisy Pratt versmondó versenyt James Reeves 'A Tenger' címu versének eloadásáért.

1998 szeptemberében, 8 évesen Emma a Dragon Iskolába kezdett járni, ahol nagyon boldog 5 évet töltött, amikor nem forgatott. 1999-ben, 9 évesen lehetosége volt jelentkezni az elso Harry Potter film szereploválogatására. A többi már történelem.

2000-ben, 10 évesen kezdte el élete elso filmforgatását és rettentoen izgult.

Premierje napján, a Harry Potter és a Bölcsek Köve az egész világon rekordokat döntött és a kritikusok nem gyozték dicsérni Emmát Hermione alakításáért.

2000 és 2007 között Emma 5 HP filmben tunt fel. Ez ido alatt egyre növekvo népszerusége több díjhoz is hozzájuttatta, mint például az AOL Moviegoers' Awards Legjobb Színészno díja (kétszer megnyerte és még egyszer jelölték) és még további megszámlálhatatlan díj beleértve a német Bravo magazin Otto-díja.

A 2005-ös Teen Vouge és a 2007-es Tatler magazin címlapján való szereplésével Emma lett a legfiatalabb sztár, aki feltunt ezen újságok elején, azok elso kiadása óta. Még az a megtiszteltetés is érte, hogy felkérték, mondjon beszédet az Oxfordi Egyetem híres Oxford Union eseményén több száz agyas diák elott.

Nemrég bejelentette, hogy megegyeztek a Warner Bros-szal, és az utolsó két HP filmben is O alakítja Hermionét, a rajongók legnagyobb megkönnyebbülésére, mivel több helyen is azt lehetett hallani, olvasni, hogy nem vállja a szerepet. Emmának azonban soha nem volt szándéka hátrahagyni Hermionét, egyszeruen csak biztos akart lenni benne, hogy össze tudja egyeztetni a forgatást az iskolával.

Mindig is szeretett tanulni és néhány jellemvonást megoszt Hermionéval, mivel nyolc csillagos ötöst és ketto sima ötöst kapott a GCSE vizsgáin (érettségi) 2006- ban. 2007 májusában újabb vizsgákat tett (A/S vizsgák) rajzból/muvészetbol, muvészettörténetbol, angolból és földrajzból. Egy tantárgyat ki fog választani (muvészettörténet), és erre fog koncentrálni a következo évben, illetve a 2008-as A-szintu vizsgáján.

Szabadidejében nagyon szeret visszatérni az iskolába, ahol barátaival lehet, imád sportolni (hoki, tenisz és kézilabda), festeni, énekelni és táncolni (kétszer is részt vettek a nemzetközi Rock Challenge táncversenyen).

2007-ben és 2008-ban újabb kihívások várnak rá: a hatodik HP film forgatása és A-szintu vizsgája. 2009-ben remélhetoleg egyetemre megy, miután kivesz egy év szabadságot. Plusz folytatja a filmezés és a tanulás összehangolását. Reméli hamarosan újra szerepelhet színpadon, ahogy régen is tette.

 

 

Affiliates

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .