Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

Levelek | Letters

Fordts - 2004 tavasz

Nagyon ksznm a kedves levelet, amit kldtl. Megtisztelve rzem magam, s rlk, hogy ilyen nagy rajongja vagy a Harry Potternek.
Most fejeztk be az Azkabani Fogoly forgatst, ami idn jniusban kerl majd a mozikba. Remlem, ti is annyira lvezitek majd a filmet, mint amennyire mi lveztk a forgatst!

Emma Watson

gy gondoltam, szeretntek tudni a vlaszokat nhny krdsre, amit mostanban nagyon sokszor feltesznek nekem, szval lerom.

Korom: 13 vagyok, s prilisban leszek 14!
Hobbijaim: Szeretem a muvszetet s a sportot - hokizom, teniszezem s pingpongozom (hehe!).
Kedvenc idotltsem: Imdom a napot s s szeretem az idomet a csaldommal vagy a bartaimmal tlteni. Szeretek j orszgokba utazni, nekelni, s persze sznszkedni...
Kedvenc zenm: gitros csajok, az sszes mostani pop zene s a rdiban jtszott R&B, apukm rgi gyujtemnye (Eric Clapton, BB King, Chuck Berry, stb!) s mg Elvis Presley-hez is hozz lehet szokni, ha anyukd folyton ezt bmblteti az autban!
Kedvenc filmjeim: Dirty Dancing, Gladitor, Braveheart, Grease, Bszkesg s Baltlet...
Kedvenc sznszem: Brad Pitt (fantasztikus, nem igaz?)
Kedvenc kajm: coctail rgcslnival

Azrt kaptam meg Hermione szerept, mert a vlogats - nagy szerencsmre - az n sulimba is eljutott!!!
Nagyon lveztem az Azkabani Fogoly forgatst, mert a harmadik knyv volt mindig is a kedvencem...

Fordts - 2004 sz

Nagyon ksznm a kedves levelet, amit kldtl. Megtisztelve rzem magam, s nagyon rlk, hogy ilyen nagy rajongja vagy a Harry Potternek.
ppen a negyedik Harry Potter film, a "Tuz Serlege" forgatsnak kzepn tartunk. Volt egy ngy hnapos sznetem ezelott, s nagyon j volt jra visszatrni a suliba s ltni a bartaimat, de most jra itt vagyok a stdiban, s gy rzem, mintha soha sem mentem volna el! Egybknt megint j rendezonk van, s rengeteg j szereplo, gyhogy minden nap r minket valami jdonsg, s nagyon jl rezzk magunkat. Remlem, ti is annyira lvezitek majd a filmet, mint amennyire n lveztem a forgatst!

Emma Watson

Gondoltam, lerom nektek a vlaszokat nhny krdsre, amit mostanban gyakran feltesznek nekem...

Korom: prilisban lettem 14!
Hobbijaim: Szeretem a muvszetet s a sportokat - teniszezem, pingpongozom s nha jtszom egy-egy nagyon gyetlen golf menetet!
Kedvenc idotltsem: Imdom a napot, s szeretek a csaldommal s a bartaimmal lenni. Nagyon szeretek j orszgokba utazni. Szeretek nekelni, s persze sznszkedni...
Kedvenc zenm: Nagyon vltozatos a zenei zlsem. Sokszor csak egyszeruen bekapcsolom a rdit (Capital FM, ha Londonban laksz) vagy Fax FM, ha Oxfordban vagyok. Szeretem Eminemet s nagyon megszerettem Nelly Furtardo j albumt. Sok Jazz s R&B van pp, amit szeretek, mint pldul Norah Jones, Katie Melua, Jamie Callum, Joss Stone s Amy Winehouse. Mindig is szerettem Alanis Morisette-et, Natalie Imbruglit, Sheryl Crowt s Didot. Msflt is hallgatok, mint pl. a Jet, Razor Light, Aimee Man (ezek Dan miatt ragadtak rm, mert minden nap ilyen zent hallgat a sminkszobban!). Sok olyasmit is megszerettem, amit apukm hallgatott rgebben, mint Eric Clapton, BB King, John Hiatt, Joni Mitchell, s sok dolog anyukmtl is tragadt, pldul a Pretenders, Tina Turner, Meat Loaf, 10.000 mainacs. Szeretem az R&B-t s a Hip Hipot, Ushert, Christina Miliant, Pinket, s... annyi mindent szeretek, hogy fel sem tudom sorolni!
Kedvenc filmjeim: Shawshank Redemption, Dirty Dancing, Gladitor, Braveheart, Grease, Bszkesg s Baltlet, Amelie, Shrek 1 s 2 !!, Nemo nyomban is nagyon vicces volt... Ngy Eskvo s egy Temets, Micsoda No, Rme s Jlia (Baz Luhrman), Moulin Rouge.
Kedvenc rgcslnival: Walkers, coctail ropogtatnival, pirts, Mint Aero's

Azrt kaptam meg Hermione szerept, mert - nagy szerencsmre - az n sulimba is eljutott a vlogats.
Eddig az Azkabani Fogoly forgatst lveztem a legjobban, mert a harmadik knyv volt mindig is a kedvencem, s ebben a filmben Hermione karaktere igazn tos!

Fordts - 2005 tavasz

Nagyon ksznm a kedves levelet, amit kldtl. Megtisztelve rzem magam, s nagyon rlk, hogy ilyen nagy rajongja vagy a Harry Potternek.

Most fejezzk be a negyedik Harry Potter filmet, a 'Tuz Serlegt'. Alig hiszem el, hogy mr egy ve visszatrtnk a stdiba, s most egsznek vge is. Olyan gyorsant telt az ido! Visszatrek a suliba a nyri flvre, amit nagyon vrok, mg a sok vizsgaanyag ellenre is! Alig vrom, hogy jra lthassam a bartaimat, br a Harry Potter stb is nagyon fog hinyozni. Nagyon j mulatsg volt elkszteni ezt a filmet - j rendezonk volt, Mike Newell, s rengeteg j szereplo, gyhogy ez minden nap hozott valami jat. Remlem, nektek is tetszeni fog, mikor Novemberben a mozikba kerl.

Emma Watson

Gondoltam, lerom nektek a vlaszokat nhny krdsre, amit mostanban gyakran feltesznek nekem...

Korom: prilisban lettem 15
Hobbijaim: Szeretem a muvszetet s a sportokat - teniszezem, pingpongozom s nha jtszom egy-egy nagyon gyetlen golf menetet!
Kedvenc idotltsem: Imdom a napot, s szeretek a csaldommal s a bartaimmal lenni. Nagyon szeretek j orszgokba utazni. Szeretek nekelni, s persze sznszkedni...
Kedvenc zenm: Nagyon vltozatos a zenei zlsem. Sokszor csak egyszeruen bekapcsolom a rdit (Capital FM, ha Londonban laksz) vagy Fax FM, ha Oxfordban vagyok. Szeretem Eminemet s nagyon megszerettem Nelly Furtardo j albumt. Sok Jazz s R&B van pp, amit szeretek, mint pldul Norah Jones, Katie Melua, Jamie Callum, Joss Stone s Amy Winehouse. Mindig is szerettem Alanis Morisette-et, Natalie Imbruglit, Sheryl Crowt s Didot. Msflt is hallgatok, mint pl. a Jet, Razor Light, Aimee Man, Sarah Mclachlan (nhny ezek kzl Dan miatt ragadtak rm, mert minden nap ilyen zent hallgat a sminkszobban!). Sok olyasmit is megszerettem, amit apukm hallgatott rgebben, mint Eric Clapton, BB King, John Hiatt, Joni Mitchell, s sok dolog anyukmtl is tragadt, pldul a Pretenders, Tina Turner, Meat Loaf, 10.000 mainacs. Szeretem az R&B-t s a Hip Hipot, Ushert, Christina Miliant, Pinket, a Destiny's Childot s... annyi mindent szeretek, hogy fel sem tudom sorolni!
Kedvenc filmjeim: Shawshank Redemption, Dirty Dancing, Gladitor, Braveheart, Grease, Bszkesg s Baltlet, Amelie, Shrek 1 s 2 !!, Nemo nyomban is nagyon vicces volt... Ngy Eskvo s egy Temets, Micsoda No, Rme s Jlia (Baz Luhrman), Moulin Rouge, Closer.
Kedvenc nasi: pirts, ropogtatnival s mostanban a csoki s a Starbucks frappuccino!

Fordts - 2006 tavasz

Ezzel a levllel szeretnk ksznetet mondani a csods levlrt, amit kldtl nekem. Nagyon j volt megkapni, s az ido, amit a megrsra szntl, sokat jelent nekem.

Kilenc hnap kihagys utn jra a stdiban vagyok, ahol elkezdtk forgatni a 'Fonix Rendjt'. Alig hiszem el, milyen gyorsan eltelt ez az elmlt egy v! Suliban voltam, sokat tanultam a vizsgimra, rengeteget hokiztam s igyekeztem bepotlni a stdiban tlttt idot a bartaimmal s a csaldommal... de most mr tnyleg megkezdodik a visszaszmlls a vizsgkig - jnius kicsit tl gyorsan is kzeleg nekem! Prblok mindig arra gondolni, hogy milyen j lesz, ha egyszer tl leszek rajtuk, s egy rvid idore flretehetem a knyveimet - nem tl Hermions, tudom!

Most a tanulmnyaimat a filmezs mellett vgzem, s nagyon j megint visszatrni a forgatsra. Termszetesen hinyoznak a bartaim, s az let, amit felptettem az elmlt idoben, de nagyon izgatott vagyok emiatt a film miatt, s ez kicsit megknyti a tvol tlttt idot. Nagyon frissnek s jnak rzem a filmet, mivel minden nap j szereplonek vagy stbtagnak mutatnak be. A legjobb a forgatknyv jfajta megkzeltse az j rendezotol, David Yates-tol, akitol, gy rzem, mris tanultam valamit pedig mg alig vgtunk bele a filmezsbe. Ebben az vben visszatrek a szoksos Hermione nembe - rengeteg rohangls, nhny trkk itt s ott s persze megint ide-oda doblnak majd!

Na, most jobb, ha visszatrek a tanulshoz!

Mgegyszer nagyon ksznm.
Emma Watson

Fordts - 2006 sz

Kedves Harry Potter rajong!

Nagyon ksznjk a leveledet, amit Emmnak rtl.

Emma krsre vlaszolok most n, mert o pp rettenetesen elfoglalt a Fonix Rendje forgatsa, iskolai teendoi, bartai, csaldja s egyb elintznivali miatt. pp ezrt sajnos most nem tudja elolvasni a leveledet, vagy szemlyesen vlaszolni neked. Ennek ellenre mindig tjkoztatjuk Emmt a rajongi leveleirol, s biztosthatlak, hogy nagyon rtkeli az elsztsgotokat a Harry Potter filmek fel.

Forrs: ew.hu 

 

Affiliates

Family Site

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .