Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: 1024×768 <
Ajánlott böngésző: Explorer vagy Google

Cím:
UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She

Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb
Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .


Levelek | Letters

Fordítás - 2004 tavasz

Nagyon köszönöm a kedves levelet, amit küldtél. Megtisztelve érzem magam, és örülök, hogy ilyen nagy rajongója vagy a Harry Potternek.
Most fejeztük be az Azkabani Fogoly forgatását, ami idén júniusban kerül majd a mozikba. Remélem, ti is annyira élvezitek majd a filmet, mint amennyire mi élveztük a forgatást!

Emma Watson

Úgy gondoltam, szeretnétek tudni a válaszokat néhány kérdésre, amit mostanában nagyon sokszor feltesznek nekem, szóval leírom.

Korom: 13 vagyok, és áprilisban leszek 14!
Hobbijaim: Szeretem a muvészetet és a sportot - hokizom, teniszezem és pingpongozom (hehe!).
Kedvenc idotöltésem: Imádom a napot és és szeretem az idomet a családommal vagy a barátaimmal tölteni. Szeretek új országokba utazni, énekelni, és persze színészkedni...
Kedvenc zeném: gitáros csajok, az összes mostani pop zene és a rádióban játszott R&B, apukám régi gyujteménye (Eric Clapton, BB King, Chuck Berry, stb!) és még Elvis Presley-hez is hozzá lehet szokni, ha anyukád folyton ezt bömbölteti az autóban!
Kedvenc filmjeim: Dirty Dancing, Gladiátor, Braveheart, Grease, Büszkeség és Balítélet...
Kedvenc színészem: Brad Pitt (fantasztikus, nem igaz?)
Kedvenc kajám: coctail rágcsálnivaló

Azért kaptam meg Hermione szerepét, mert a válogatás - nagy szerencsémre - az én sulimba is eljutott!!!
Nagyon élveztem az Azkabani Fogoly forgatását, mert a harmadik könyv volt mindig is a kedvencem...

Fordítás - 2004 ősz

Nagyon köszönöm a kedves levelet, amit küldtél. Megtisztelve érzem magam, és nagyon örülök, hogy ilyen nagy rajongója vagy a Harry Potternek.
Éppen a negyedik Harry Potter film, a "Tuz Serlege" forgatásának közepén tartunk. Volt egy négy hónapos szünetem ezelott, és nagyon jó volt újra visszatérni a suliba és látni a barátaimat, de most újra itt vagyok a stúdióban, és úgy érzem, mintha soha sem mentem volna el! Egyébként megint új rendezonk van, és rengeteg új szereplo, úgyhogy minden nap ér minket valami újdonság, és nagyon jól érezzük magunkat. Remélem, ti is annyira élvezitek majd a filmet, mint amennyire én élveztem a forgatást!

Emma Watson

Gondoltam, leírom nektek a válaszokat néhány kérdésre, amit mostanában gyakran feltesznek nekem...

Korom: Áprilisban lettem 14!
Hobbijaim: Szeretem a muvészetet és a sportokat - teniszezem, pingpongozom és néha játszom egy-egy nagyon ügyetlen golf menetet!
Kedvenc idotöltésem: Imádom a napot, és szeretek a családommal és a barátaimmal lenni. Nagyon szeretek új országokba utazni. Szeretek énekelni, és persze színészkedni...
Kedvenc zeném: Nagyon változatos a zenei ízlésem. Sokszor csak egyszeruen bekapcsolom a rádiót (Capital FM, ha Londonban laksz) vagy Fax FM, ha Oxfordban vagyok. Szeretem Eminemet és nagyon megszerettem Nelly Furtardo új albumát. Sok Jazz és R&B van épp, amit szeretek, mint például Norah Jones, Katie Melua, Jamie Callum, Joss Stone és Amy Winehouse. Mindig is szerettem Alanis Morisette-et, Natalie Imbrugliát, Sheryl Crowt és Didot. Másfélét is hallgatok, mint pl. a Jet, Razor Light, Aimee Man (ezek Dan miatt ragadtak rám, mert minden nap ilyen zenét hallgat a sminkszobában!). Sok olyasmit is megszerettem, amit apukám hallgatott régebben, mint Eric Clapton, BB King, John Hiatt, Joni Mitchell, és sok dolog anyukámtól is átragadt, például a Pretenders, Tina Turner, Meat Loaf, 10.000 mainacs. Szeretem az R&B-t és a Hip Hipot, Ushert, Christina Miliant, Pinket, és... annyi mindent szeretek, hogy fel sem tudom sorolni!
Kedvenc filmjeim: Shawshank Redemption, Dirty Dancing, Gladiátor, Braveheart, Grease, Büszkeség és Balítélet, Amelie, Shrek 1 és 2 !!, Nemo nyomában is nagyon vicces volt... Négy Esküvo és egy Temetés, Micsoda No, Rómeó és Júlia (Baz Luhrman), Moulin Rouge.
Kedvenc rágcsálnivaló: Walkers, coctail ropogtatnivaló, pirítós, Mint Aero's

Azért kaptam meg Hermione szerepét, mert - nagy szerencsémre - az én sulimba is eljutott a válogatás.
Eddig az Azkabani Fogoly forgatását élveztem a legjobban, mert a harmadik könyv volt mindig is a kedvencem, és ebben a filmben Hermione karaktere igazán ütos!

Fordítás - 2005 tavasz

Nagyon köszönöm a kedves levelet, amit küldtél. Megtisztelve érzem magam, és nagyon örülök, hogy ilyen nagy rajongója vagy a Harry Potternek.

Most fejezzük be a negyedik Harry Potter filmet, a 'Tuz Serlegét'. Alig hiszem el, hogy már egy éve visszatértünk a stúdióba, és most egésznek vége is. Olyan gyorsant telt az ido! Visszatérek a suliba a nyári félévre, amit nagyon várok, még a sok vizsgaanyag ellenére is! Alig várom, hogy újra láthassam a barátaimat, bár a Harry Potter stáb is nagyon fog hiányozni. Nagyon jó mulatság volt elkészíteni ezt a filmet - új rendezonk volt, Mike Newell, és rengeteg új szereplo, úgyhogy ez minden nap hozott valami újat. Remélem, nektek is tetszeni fog, mikor Novemberben a mozikba kerül.

Emma Watson

Gondoltam, leírom nektek a válaszokat néhány kérdésre, amit mostanában gyakran feltesznek nekem...

Korom: Áprilisban lettem 15
Hobbijaim: Szeretem a muvészetet és a sportokat - teniszezem, pingpongozom és néha játszom egy-egy nagyon ügyetlen golf menetet!
Kedvenc idotöltésem: Imádom a napot, és szeretek a családommal és a barátaimmal lenni. Nagyon szeretek új országokba utazni. Szeretek énekelni, és persze színészkedni...
Kedvenc zeném: Nagyon változatos a zenei ízlésem. Sokszor csak egyszeruen bekapcsolom a rádiót (Capital FM, ha Londonban laksz) vagy Fax FM, ha Oxfordban vagyok. Szeretem Eminemet és nagyon megszerettem Nelly Furtardo új albumát. Sok Jazz és R&B van épp, amit szeretek, mint például Norah Jones, Katie Melua, Jamie Callum, Joss Stone és Amy Winehouse. Mindig is szerettem Alanis Morisette-et, Natalie Imbrugliát, Sheryl Crowt és Didot. Másfélét is hallgatok, mint pl. a Jet, Razor Light, Aimee Man, Sarah Mclachlan (néhány ezek küzöl Dan miatt ragadtak rám, mert minden nap ilyen zenét hallgat a sminkszobában!). Sok olyasmit is megszerettem, amit apukám hallgatott régebben, mint Eric Clapton, BB King, John Hiatt, Joni Mitchell, és sok dolog anyukámtól is átragadt, például a Pretenders, Tina Turner, Meat Loaf, 10.000 mainacs. Szeretem az R&B-t és a Hip Hipot, Ushert, Christina Miliant, Pinket, a Destiny's Childot és... annyi mindent szeretek, hogy fel sem tudom sorolni!
Kedvenc filmjeim: Shawshank Redemption, Dirty Dancing, Gladiátor, Braveheart, Grease, Büszkeség és Balítélet, Amelie, Shrek 1 és 2 !!, Nemo nyomában is nagyon vicces volt... Négy Esküvo és egy Temetés, Micsoda No, Rómeó és Júlia (Baz Luhrman), Moulin Rouge, Closer.
Kedvenc nasi: pirítós, ropogtatnivaló és mostanában a csoki és a Starbucks frappuccino!

Fordítás - 2006 tavasz

Ezzel a levéllel szeretnék köszönetet mondani a csodás levélért, amit küldtél nekem. Nagyon jó volt megkapni, és az ido, amit a megírására szántál, sokat jelent nekem.

Kilenc hónap kihagyás után újra a stúdióban vagyok, ahol elkezdtük forgatni a 'Fonix Rendjét'. Alig hiszem el, milyen gyorsan eltelt ez az elmúlt egy év! Suliban voltam, sokat tanultam a vizsgáimra, rengeteget hokiztam és igyekeztem bepotólni a stúdióban töltött idot a barátaimmal és a családommal... de most már tényleg megkezdodik a visszaszámlálás a vizsgákig - június kicsit túl gyorsan is közeleg nekem! Próbálok mindig arra gondolni, hogy milyen jó lesz, ha egyszer túl leszek rajtuk, és egy rövid idore félretehetem a könyveimet - nem túl Hermionés, tudom!

Most a tanulmányaimat a filmezés mellett végzem, és nagyon jó megint visszatérni a forgatásra. Természetesen hiányoznak a barátaim, és az élet, amit felépítettem az elmúlt idoben, de nagyon izgatott vagyok emiatt a film miatt, és ez kicsit megkönyíti a távol töltött idot. Nagyon frissnek és újnak érzem a filmet, mivel minden nap új szereplonek vagy stábtagnak mutatnak be. A legjobb a forgatókönyv újfajta megközelítése az új rendezotol, David Yates-tol, akitol, úgy érzem, máris tanultam valamit pedig még alig vágtunk bele a filmezésbe. Ebben az évben visszatérek a szokásos Hermione énembe - rengeteg rohangálás, néhány trükk itt és ott és persze megint ide-oda dobálnak majd!

Na, most jobb, ha visszatérek a tanuláshoz!

Mégegyszer nagyon köszönöm.
Emma Watson

Fordítás - 2006 ősz

Kedves Harry Potter rajongó!

Nagyon köszönjük a leveledet, amit Emmának írtál.

Emma kérésére válaszolok most én, mert o épp rettenetesen elfoglalt a Fonix Rendje forgatása, iskolai teendoi, barátai, családja és egyéb elintéznivalói miatt. Épp ezért sajnos most nem tudja elolvasni a leveledet, vagy személyesen válaszolni neked. Ennek ellenére mindig tájékoztatjuk Emmát a rajongói leveleirol, és biztosíthatlak, hogy nagyon értékeli az elszátságotokat a Harry Potter filmek felé.

Forrás: ew.hu