Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

Kínos pillanatok

[HP forgatás] "Egyszer megbotlottam valami drótban és a szoknyám valahogy felrepült. Rögtön kiszaladtam onnan..."

[Arról, hogy a Bölcsek Kövében meg kellett ölelnie Danielt] Az elsõ reakcióm az volt, hogy most biztos viccelsz velem - azt akarod, hogy fussak végig a Nagytermen és ugorjak Harry nyakába? Chris azt mondta, igen, én meg mondtam, hogy szó sem lehet róla! Ez iszonyú kínos! Úgy értem, végigrohanni a Nagytermen 300 színész elõtt elég kellemetlen. De egyezséget kötöttem vele, hogy megcsinálom, ha nem mutatja majd lassított felvételben, valami nyálas zenével a háttérben!"

[Legkínosabb incidens a forgatáson] "A gyerekszínészeknek mind ilyen Hollywood-i székük van, amire rá van írva a nevük. Elég instabilak, és az enyémnek pont valamilyen drót volt a lába alatt. Miközben ott ültem, és az italomat iszogattam, hirtelen megbillentem, és hátraestem a székkel együtt. Az egész innivalómat magamra öntöttem, és a lábam is az égnek meredt, mint valami csirkének. Mindenki rajtam nevetett. Egy csomó idõbe telt, míg ki tudtam szállni a székbõl. Nagyon, nagyon kínos volt."

[A Karácsonyi Bál jelenet felvételérõl] Elég ideges voltam az egész miatt, mert olyan nagy pillanatnak kellett lennie, és rengeteg utasítást kaptam Mike-tól, hogy hogyan is nézzen ki a jelenet. Elindultam lefelé a lépcsõn, de körülbelül három lépcsõfok után megbotlottam, és legurultam az egész stáb elõtt, rettentõ kínos volt!"

[A fiúkról] "Az elsõ táncom egy fiúval igazi katasztrófa volt, nagyon rosszul csináltam. Még sohasem lassúztam azelõtt, és ezután az incidens után azt hiszem, soha nem is fogok!"

Forrs: ew.hu

 

Affiliates

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .