Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: 1024×768 <
Ajánlott böngésző: Explorer vagy Google

Cím:
UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She

Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb
Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .


Kínos pillanatok

[HP forgatás] "Egyszer megbotlottam valami drótban és a szoknyám valahogy felrepült. Rögtön kiszaladtam onnan..."

[Arról, hogy a Bölcsek Kövében meg kellett ölelnie Danielt] Az elsõ reakcióm az volt, hogy most biztos viccelsz velem - azt akarod, hogy fussak végig a Nagytermen és ugorjak Harry nyakába? Chris azt mondta, igen, én meg mondtam, hogy szó sem lehet róla! Ez iszonyú kínos! Úgy értem, végigrohanni a Nagytermen 300 színész elõtt elég kellemetlen. De egyezséget kötöttem vele, hogy megcsinálom, ha nem mutatja majd lassított felvételben, valami nyálas zenével a háttérben!"

[Legkínosabb incidens a forgatáson] "A gyerekszínészeknek mind ilyen Hollywood-i székük van, amire rá van írva a nevük. Elég instabilak, és az enyémnek pont valamilyen drót volt a lába alatt. Miközben ott ültem, és az italomat iszogattam, hirtelen megbillentem, és hátraestem a székkel együtt. Az egész innivalómat magamra öntöttem, és a lábam is az égnek meredt, mint valami csirkének. Mindenki rajtam nevetett. Egy csomó idõbe telt, míg ki tudtam szállni a székbõl. Nagyon, nagyon kínos volt."

[A Karácsonyi Bál jelenet felvételérõl] Elég ideges voltam az egész miatt, mert olyan nagy pillanatnak kellett lennie, és rengeteg utasítást kaptam Mike-tól, hogy hogyan is nézzen ki a jelenet. Elindultam lefelé a lépcsõn, de körülbelül három lépcsõfok után megbotlottam, és legurultam az egész stáb elõtt, rettentõ kínos volt!"

[A fiúkról] "Az elsõ táncom egy fiúval igazi katasztrófa volt, nagyon rosszul csináltam. Még sohasem lassúztam azelõtt, és ezután az incidens után azt hiszem, soha nem is fogok!"

Forrás: ew.hu