Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

Horoszkóp | Horoscope

Mivel Emma a KOS jegyében született, eloször is tudjuk meg mi is jellemzo rá általában.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Tulajdonságok: robbanékonyság, becsvágy és bátorság. Állandóan összeütközésbe kerül környezetével, és gyakran úgy vág bele a harcba, hogy nem méri fel az ellenfele erejét. A kudarc azonban nem töri le, még be sem gyógyultak a sebei (akár testi, akár lelki), o már újra a küzdotéren található, új célért, új eszményért, új dicsoségért harcol. Nincs érzéke ahhoz, hogy megkülönböztesse a kicsit a nagytól, a lényegest a lényegtelentol, mert csak rohanni tud. Ha arra kényszerül, hogy lépésben haladjon, elbizonytalanodik, kedvét veszti.

Szereti a regényes, kalandos dolgokat, a rohanó és robbanó természetének megfelelo változatosságot. Már gyermekkorában szeret parancsolni, és képtelen az engedelmességre, ez az alaptermészete. A házasságban is szeret irányítani, ezért legjobb olyan házastársat választani, aki alkalmazkodó, szelíd és sosem lázad.

Otthonában praktikumra törekszik. Nem gyujt régiségeket, nem orizget családi ereklyéket, ha valamit megun, vagy már nincs rá szüksége, attól azonnal megszabadul. Lakását sima vonalú, praktikus bútorokkal rendezi be. Házimunkával csak annyi idot tölt, amennyit feltétlenül, muszáj, s ha foz, akkor csak egyszeru, gyorsan elkészítheto ételek jöhetnek számításba. Ha valaki, hát a Kos igazán tudja értékelni a mélyhutött ételeket és a mikrohullámú sütot. Ruhatárában többnyire egyszeru inget találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színuek, a halványkéket, rózsaszínt ki nem állhatja. Akárcsak a mintásat. legfeljebb geometriai mintákat fogad el, a virágos, pöttyös díszítés távol áll egyéniségétol. Ékszert se nagyon visel. Még a karikagyurut sem szívesen húzza fel (bár ennek más okai is vannak!).

Kínai LÓ

Szereti a társaságot, szívesen utazik, képtelen egyedül lenni, nem turi a bezártságot. Talpraesett, hirtelen elhatározással képes bármibe belekezdeni. De amennyire magabiztosnak tunik is Ön a kívülálló számára, belül bizonytalan, tisztában van gyengéivel és leginkább biztos otthonra, szereto társra vágyakozik. A szerelem egyébként is fontos az Ön számára: szenvedélyes, odaadó, de nem huséges. Szalmaláng... Jobban szereti a szabadságot, a függetlenséget, menni, keresni, tovább... Szokatlan vidámságának és elevenségének köszönhetoen, pedig minden sikerül. Hivatásban, kapcsolataiban - amíg képes kitartani mellette.

Számmisztika

Csapongó. Az új, a változatosság rajongója. Bolygója a Merkúr. Könnyen barátkozik, szinte bárkivel jól kijön. Igényli a folyamatos szellemi feszültséget, vibrálást. Gyors felfogóképességu, gyorsan dönt. Határozott, de nem kitartó. Vállalja, sot szereti a kockázatot. Rugalmas, nemes célokat követo jellem. Minden csapás után újra és újra képes fölállni. Szimbóluma, tán épp ezért a higany, amelyet a Merkúr is jelképez. A haladás szószólói. Hibája lehet az élvezetek túlzott hajszolása.

Színe: világosszürke, fehér, minden, ami csillogó

Köve: gyémánt, ezüst és platina

Szerencsenapja: szerda és a péntek

Hogy ebből mi igaz Emmára? Lássuk csak.

Az interjúkból, cikkekbol sokat megtudhatunk róla, ha egy kicsit odafigyelünk, és a grafológia is sokat segíthet nekünk. Emma alapjáratban, nagyon vidám és energikus lány, szereti, ha irányíthat, parancsolhat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Rupert vallomása: Azt akarod tudni, hogy Emma Watson, az életben is parancsolgat-e? Attól félek, ha oszintén válaszolok Emma lekever egyet.

Nagyon családcentrikus, édesanyjával, édesapjával nagyon jól kijön, túl van már a kamaszos veszekedéseken, botlásokon. Tettéért mindig vállalja a felelosséget, és méltósággal fogadja a büntetést, amit kiszabnak rá. Az ember személyiségfejlodése, sokban függ a neveléstol is. Emma mondta: Nekik és a barátaimnak köszönhetem, hogy két lábbal állok a földön, nem szálltam el, és a valóságos világban élek

Ebben nagyon nagy szerencséje van, hisz a szülei mindenben támogatják, mindent meg tud beszélni velük, így kiegyensúlyozott személyiséggé fejlodött. Szeret a figyelem középpontjában lenni, ez már kiskorától megmutatkozott, minden lehetoséget megragadott, hogy egy-egy darabban szerepeljen, versmondó versenyre járt, majd színész lett belole. Emma mondta: Világéletemben imádtam játszani! Szeretek szerepelni, és szeretem az izgalmakat, amit közben érzek Ez, a jelen körülmények között teljesen testhezálló foglalkozás neki, és imádja is csinálni, de szeret távol lenni a csillogástól, és normális tini életet élni. Legjobban a barátaival és a családjával érzi jól magát. Nagyon szenvedélyes, ez leginkább az interjúkban jelenik meg. szeret gesztikulálni, hogy még jobban ki tudja fejezni önmagát. A barátai szerint nagyon naiv, sokszor befolyásolható, de emellett céltudatos, és érzelmeit is nehezen rejti el.

Munkájában szereti a maximumot kihozni magából, nem véletlenül kapta a One-take-Watson (Egyszerre Watson) nevet. A forgatások alatt, imádja megviccelni a barátait, munkatársait. Dan mondta: A forgatáson Robbie Coltrane hátára tuztük Emmával egy Cédulát, az volt ráírva üss meg!. A stáb tagjai a hátát meg a fejét paskolta, mi meg gurultunk a nevetéstol. Másik dolog, ami remek humorérzékre vall: Az Azkaban forgatására már mind a három gyerekszínész felnott és tudtára is akarta adni mindenkinek, hogy O már nem kislány. Kiragasztott az öltözoje ajtajára egy cetlit: Beware: Babe Inside Vigyázat! Szexbomba az öltözoben!

Tehát összegezhetjük, milyen is Emma valójában:

Az élethez dinamikusan és optimistán áll, imád viccelni és kihozni önmagából a maximumot. Érzelmeit nehezen rejti véka alá, kissé naiv, de két lábbal álla földön. Szeret moziba, vásárolni járni, vagy csak összejönni a legközvetlenebbi barátaival egy csajos estére. Szereti az önkifejezo dolgokat, például a rajzot, öltözködése egyedi.

Írta: Monic

 

 

Affiliates

Family Site

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .