Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

Grafológia | Handwriting

Emma jobb kézzel ír :
Betujének vizsgálatánál megismerhetjük a személyisége egy töredékét, az érte és ellene szóló, érveket.

Betuk dlése:
A betuje elég egyenes, ez azt jelenti, hogy Emma jó szervezo, és amíg ot valaki nem kényszeríti, próbálja elkerülni az ellenségeskedést. A többi emberrel logikusan, összhangban beszél és próbál távolságot tartani a környezetével, próbál független maradni.

Tartás, ami az alsó részre van nyomva "kladen":
Ez a tartás azt jelenti, hogy Emmának belso problémái vannak. Azok az emberek, akik erre a beture rakják a hangsúlyt, esélyük van nagy pénzt csinálni, és magas a szexualitásuk is.

Nagy betuk:
Emma gyakran használ hurkos betut. A nagy kézírás általában férfiszokás. Az emberek, akik nagy betuvel írnak, valamiben egyedülállók és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Nagy betukel írnak a politikusok, üzletemberek, muvészek és olyan emberek, akik fellépnek a nyilvánosság elott. A nagybetu írása elárulja az emberrol, hogy szenvedélyes bátor és harcos. Ez a betu az embernél jelenthet túlzást és eloítéletet is.

Széles latin betuk:
Ez tipikus az olyan embereknél, akik harciasak. A széles latin betu arról árulkodik, hogy Emmának dinamikus és optimista hozzáállása van az élethez, és nagy az alkotóképessége és életereje. Az emberek, akik ezzel a stílussal írnak, akarják, hogy munkájuknak nagy közönsége legyen.

Széles fölso szélek:
Emma a fonökétol válogatás nélkül fogadja el a feladatokat. Azon kívül erosek a korlátai és nem lép túl a saját értékein.

Hullámos bal szél:
Jellemzo azokra az emberekre, akiknek problémáik vannak belso energiáikkal. Emma befolyásolható a környezetében, amiben él.

Egyenes jobb szél:
Emmának jó a kommunikációs képessége, olyan szavakat használ, amelyek arra a pillanatra vonatkoznak, ezek nagyon hatásosak. Használt szavai az adott helyzetben jogosak.

Kézírás hullámzása sorok "rakjy" szerint:
Úgy néz ki, mint a hullám a vízen. Ez arról árulkodik, hogy átmenetes (kedvétol függoen) a humorba, az egyes szituációk észlelésében, fogadásában, még lehet oldható és diplomatikus is.

Hasonló betu a fonalhoz:
Gyenge kapcsolatot mutat. Ennek a betunek kígyó formája van. Ez a betu tipikus a hutlen "nemre", nem oszinte, és elkényeztetett. De viszont magas az intelligenciája, az alkalmazkodó a feltaláló és a problémamegoldó képessége. Az emberek ezzel a betuvel, szeretik a kihívásokat és a kötelékeket.

Szóközök:
Karakterizálja az embereket, akik jó felfogó képességuek. Emma céltudatos és csak nehezen rejti el az érzelmeit. Ha valami nem tetszik neki mindjárt az illeto tudtára, adja.

Fordította: MEKO

 

 

Affiliates

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .