Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: 1024×768 <
Ajánlott böngésző: Explorer vagy Google

Cím:
UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She

Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb
Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .


Grafológia | Handwriting

Emma jobb kézzel ír :
Betujének vizsgálatánál megismerhetjük a személyisége egy töredékét, az érte és ellene szóló, érveket.

Betuk dőlése:
A betuje elég egyenes, ez azt jelenti, hogy Emma jó szervezo, és amíg ot valaki nem kényszeríti, próbálja elkerülni az ellenségeskedést. A többi emberrel logikusan, összhangban beszél és próbál távolságot tartani a környezetével, próbál független maradni.

Tartás, ami az alsó részre van nyomva "kladen":
Ez a tartás azt jelenti, hogy Emmának belso problémái vannak. Azok az emberek, akik erre a beture rakják a hangsúlyt, esélyük van nagy pénzt csinálni, és magas a szexualitásuk is.

Nagy betuk:
Emma gyakran használ hurkos betut. A nagy kézírás általában férfiszokás. Az emberek, akik nagy betuvel írnak, valamiben egyedülállók és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Nagy betukel írnak a politikusok, üzletemberek, muvészek és olyan emberek, akik fellépnek a nyilvánosság elott. A nagybetu írása elárulja az emberrol, hogy szenvedélyes bátor és harcos. Ez a betu az embernél jelenthet túlzást és eloítéletet is.

Széles latin betuk:
Ez tipikus az olyan embereknél, akik harciasak. A széles latin betu arról árulkodik, hogy Emmának dinamikus és optimista hozzáállása van az élethez, és nagy az alkotóképessége és életereje. Az emberek, akik ezzel a stílussal írnak, akarják, hogy munkájuknak nagy közönsége legyen.

Széles fölso szélek:
Emma a fonökétol válogatás nélkül fogadja el a feladatokat. Azon kívül erosek a korlátai és nem lép túl a saját értékein.

Hullámos bal szél:
Jellemzo azokra az emberekre, akiknek problémáik vannak belso energiáikkal. Emma befolyásolható a környezetében, amiben él.

Egyenes jobb szél:
Emmának jó a kommunikációs képessége, olyan szavakat használ, amelyek arra a pillanatra vonatkoznak, ezek nagyon hatásosak. Használt szavai az adott helyzetben jogosak.

Kézírás hullámzása sorok "rakjy" szerint:
Úgy néz ki, mint a hullám a vízen. Ez arról árulkodik, hogy átmenetes (kedvétol függoen) a humorba, az egyes szituációk észlelésében, fogadásában, még lehet oldható és diplomatikus is.

Hasonló betu a fonalhoz:
Gyenge kapcsolatot mutat. Ennek a betunek kígyó formája van. Ez a betu tipikus a hutlen "nemre", nem oszinte, és elkényeztetett. De viszont magas az intelligenciája, az alkalmazkodó a feltaláló és a problémamegoldó képessége. Az emberek ezzel a betuvel, szeretik a kihívásokat és a kötelékeket.

Szóközök:
Karakterizálja az embereket, akik jó felfogó képességuek. Emma céltudatos és csak nehezen rejti el az érzelmeit. Ha valami nem tetszik neki mindjárt az illeto tudtára, adja.

Fordította: MEKO