Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

Emma közeli barátai

Sophie Sumner 1990. január 15-én született Oxfordban, Angliában. Először a Britain's Next Top Model 5. évadában szerepelt és a második helyezést érte el, majd később megnyerte az America's Next Top Model - British Invasion - 18. évadát. Szülei Lloyd Sumner, aki villanyszerelő és Nancy aki angol tanár. Három fiatalabb testvére van: Anna, Jeffrey és Joseph. Sophie korai éveinek nagy részét Oxfordban töltötte. A Headington School-ban, a lányok privát bentlakásos iskoláján tanult Oxfordban, ahol találkozott és barátkozott össze a Harry Potterből ismert színésznővel, Emma Watsonnal. A Headington iskolában töltött ideje alatt Sophie sokszor megvetette a vékony alakját és barna haját. De az iskolai hoki csapata aktív tagjaként drasztikusan növekedett az önbecsülése. A nyári vakáció után Penetanguishene-be, Ontario-ba és Kanadában Sophie elkezdte színezni a haját. Azt tervezte, hogy diplomát szerzett az Exeter Egyetemen, de úgy döntött, hogy elhalasztja, hogy a modellkedésre tudjon összpontosítani, miután sikeresen meghallgatta a brit Next Top Modell. Emmával egy ideig együtt is laktak Londonban. Sokszor látták őket együtt sétálni, bulizni és sok eseményre is elkísérte. Részt vett továbbá Emma 2010-es People Tree kampányában is.
Instagram oldala
Twitter

Videó a nyertes pillanatról

Amy Vaver és Emma szintén a Headington schoolban találkoztak és barátkoztak össze. Azóta is nagyon jó barátnők hárman Emma, Sophie és Amy. Sophiehoz hasonlóan Amyvel is sokszor látták együtt sétálni vásárolgatni.

Derek Charles Blasberg 1982. április 22-én született St. Louis-ban , Missouri- ban, szülei Bill Blasberg, aki kontrollként dolgozott, és Carol Blasberg, egy orvosi folyóirat szerkesztoje. Amerikai újságíró és szerzo, aki nagymértékben dolgozik a divatiparban. 2016 óta a CNN International CNN Style házigazdája. O is az egyik szerzője a Vanity Fair magazin "Our Man on the Street" címu websorának. Három könyvet írt.
2000-ben érettségizett az Affton High School-ban, iskolaelsőként. 2004-ben diplomázott a New York-i Egyetemen kitüntetéssel, kettos diplomával drámai irodalomból és az újságírásból. A kollégium alatt Derek az Elite Model Management modellügynökségnél dolgozott, David Yurman ékszerek és közönségszolgálat részlegén, és részmunkaidoben a W magazinnak dolgozott.
Továbbá dolgozott még a Vogue magazinban, az Style.com oldalon, az Interview magazinban, a Gagosian Galériában, a Harper's Bazaar szerkesztője volt. O volt a londoni muvészeti kiadvány, a Garage Magazine alapító amerikai szerkesztoje, ahol az "E-mailek az Edge" nevu cikket írták.
Emmával nem tudni pontosan mikor találkoztak először, de már elég régen jóban vannak, Derek interjút is készített Emmával sőt egyszer a Vanity Fair szervezésében a new yorki The Grand Central vasútállomáson 2 dollárért adott tanácsot bárkinek Emma egy tableten keresztül amit Derek tartott a nyakában.
Instagram oldala
Twitter

Közös videók:


Roberto Aguire mexikói származású színész és producer. Mexikóvárosban született mexikói szüloktől, majd Svájcban nott fel, mielott tanulmányokat folytatott a Georgetown Egyetemen és a New York-i Egyetem Tisch Muvészeti Iskolájában. 2013-tól Los Angelesben él. Színész karrierjét 2012-ben kezdte a Sand Sharks címu tévéfilmben, mint Rex megformálója. Szerepelt az NCIS: New Orleans címu sorozatban, 2015-ben pedig a Pretty Little Liars stábjához csatlakozott, mint Liam Greene.
Emmával akkor találkozott először, amikor gyakorlaton volt a Tűz Serlege speciális effektusok osztályán. Az első közös képet 2008-ban láthattuk róluk a Cartier International Polo Day-en.
Instagram oldala

Daniel Jacob Radcliffe 1989. július 23-án született a hammersmith-i Sarolta Királyné Kórházban, az Egyesült Királyságban, Marcia Jeannine Gresham (leánykori nevén Jacobson) és Alan George Radcliffe egyetlen gyermekeként. Öt éves kora óta színészkedni akart, s debütálására végül 1999 decemberében került sor a BBC One által Charles Dickens regényébol készült kétrészes minisorozatban, a Copperfield Dávidban, ahol a foszereplo fiatal énjét alakította. Tanulmányait két magániskolában folytatta: Chelsea-ben, a Cadogan Square-en található Sussex House Schoolban, valamint a City of London Schoolban, mely a Temze északi partján, London pénzügyi negyedében (a City-ben) áll. Ahogy színészi karrierje átírta az idobeosztását, Daniel a forgatáson tartózkodó magántanárok segítségével folytatta a tanulást. Bevallotta, hogy sosem ment jól neki az iskola, "nagyon nehéz" munkának és haszontalannak tartotta. 2006-ban tette le a három AS-szintu vizsgát, amelyeket kituno eredménnyel teljesített, de úgy döntött, abbahagyja a tanulást, így nem ment foiskolára vagy egyetemre.
2000-ben David Heyman producer kérésére jelentkezett Harry Potter szerepére, J. K. Rowling brit íróno világszerte sikeressé vált könyvének filmadaptációjába, a Harry Potter és a bölcsek kövébe. Tíz évig szerepelt a folytatásokban, a nyolcadik, egyben utolsó film 2011-ben került mozikba. Legismertebb filmjei A fekete ruhás no (2012), az Öld meg kedveseid (2013), a Szarvak (2013), a Victor Frankenstein (2015) és a Szemfényvesztok 2 (2016).
Emmával természetesen 2000-ben találkozott először és azóta is jó barátok bár az időbeosztásuk miatt nem sokat tudnak találkozni, de a Harry Potter örökre összetartja őket.

Rupert Alexander Lloyd Grint  1988. augusztus 24-én látta meg a napvilágot Watton-At-Stone, Hertfordshire-ben Angliában. Édesanyja Joanna háztartásbeli, míg édesapja Nigel autóversenyzok relikviájával kereskedik. Négy testvére közül o a legidosebb. Iskolát a hertfordi St. Josephs Római Katolikus Általános Iskolában kezdte majd a Richard Hale School fiúiskolában folytatta. A Harry Potter elott kisebb iskolai darabokban játszott és csatlakozott a helyi Top Hat Stage and Screen iskola színjátszókörébe, ahol megkapta egy hal szerepét, a Noah's Ark címu darabban. 16 évesen tette le a GCSE vizságáit és ezzel befejezte az iskolát, hogy a színészi karrierjére koncentrálhasson.
Gyermekként tudatosan csöppent bele a Harry Potter gépezetbe és ekkor még nem is sejtette, hogy ez ekkora sikereket fog elérni. Az elso film premierjén kisebb sokk érte, hogy ennyien kiváncsiak rájuk. 2002-ben a Harry Potter és a bölcsek köve után megkapta Alan A. Allen szerepét, a Thunderpants címu angol vígjátékban. 2006-ban megkapta Ben Marshall szerepét a Driving Lessons / Soforlecke címu drámában, ahol Laura Linney-vel és a Mrs. Weasley-t alakító Julie Waltersszel játszhatott. 2012-ben egy Norvég anti-háborús drámában az Into the White-ban volt látható. 2013-ban a CBGB címu filmben játszotta Cheetah Chrome szerepét. 2015-ben a Moonwalkers-ben volt látható. 2017-ben a Snatch / Blöff címu sorozatban alakítja Charlie Cavendish-t.
Mint Daniel ő is 2000-ben találkozott Emmával először, de véleményem szerint - bár ők nem ezt mondják - nincs olyan mély barátság Emma és Rupert között mint Daniellel.

 

 

Affiliates

Family Site

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .