Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

GY.I.K | FAQ

Emma és Daniel járnak?
NEM! Igaz volt egy idszak amikor mindketten vonzódtak egymáshoz (ezt egy jó megfigyel észre is vehette), de megbeszélték, hogy nem akarják elrontani ezt a tökéletes barátságot, még randizni sem voltak soha! Most olyanok egymásnak mint a testvérek, imádják ugratni egymást és szeretnek együtt lenni, de csak mint BARÁTOK!

Emma jár Ruperttel vagy Tom Feltonnal?
Tom-nak már hosszú ideje van egy barátnoje, akit még az iskolában ismert meg, de az igaz, hogy Emma 2 vig (2000-2002) szerelmes volt Tomba. Hogy Ruperttel jár e? Határozottan NEM. Mind a két fiúval nagyon jóban van, szeret velük lenni és hülyülni.

Van Emmának Barátja?
Az els ismert bartja Tom Ducker volt, akivel mg a Headingtonos idkben jrt - 2006-2007 -ben -, s elg viharos volt a szaktsuk, mert Emma az interneten ltta meg Tomot egy msik lnnyal s a szakts levele is nyilvnossgra kerlt, ami nagyon dhtette.


Msodik hosszan tart kapcsolata Jay Barrymoreal volt, akivel 2008-2010-ig jrtak egytt s rengeteg lesifot kszlt rluk. Emma 18 vesen ismerte meg az akkor 25 ves srcot. A hall ereklyinek felvteln mg lencsevgre is kaptk ahogy turbkolnak. Ennek a kapcsolatnak az vetett vget, hogy Emma Amerikba kltztt.


A harmadik biztos kapcsolata, nem volt hossz idej, a fit Johnny Simmonsnak hvtk s a The Perks of Being A Wallflower forgatsn tallkoztak 21011-ben. Prszor ket is lencsevgre kaptk randev kzben, de a bizonyossgot a cskolzs fot hozta meg szmunkra.


A kvetkez srccal 2011-2013-ig jrtak s Will Adamowicz volt a fi neve. Vele a Brown egyetemen tallkoztak, de sok helyre elksrte Emmt s rluk is sok kzs kp kerlt nyilvnossgra.2014-ben megismerkedett Matthew Janney-el, akivel egy vig jrtak egytt. Metthew az oxfordi egyetem egyik tehetsges rgbijtkos dikja volt. Decemberben azonban klnvlt az tjuk, ami Emmt nagyon megviselte. Az egyik Vogue interjban nyilatkozott errl: Borzasztan kellemetlenl reztem magam, mr a vg eltt jval meslte. Visszavonultam, mert idre volt szksgem, r kellett jnnm, hogyan ljek bkben sajt magammal. Emma Watson egy hetet tlttt egy magnintzetben a kanadai Szikls-hegysgben, hogy tgondolja a dolgait nyugalomban.


Miutn Emma sszeszedte magt, tallkozott Roberto Agnillera-val, de sajnos nem lehet tudni mikor s hol ismerkedtek meg, de az biztos, hogy Roberto elksrte Emmt a Tribeca filmfesztivlra s egytt pzoltak a vrssznyegen.


2015 vgtl az amerikai William Knight-tal vannak egytt, aki technolgiai vllalkoz, s 10 vvel idsebb Emmnl. A Sun magazin szerint k ketten egytt tltttek egy hetet egy kaliforniai szllodban, s Knight mr Oxfordban is megltogatta a sznsznt. Nem szp dolog rgtn az anyagiakkal jnni, de mivel a lapok lehoztk, mennyit keres az j src vente, elruljuk. 150 ezer dollrt (kb. 41 s flmilli forint).

2018 mrcius 8.-n napvilgra kerltek az els kpek Emmrl s Chord Overstreetrl, amint Los Angelesben stlgatnak. Elszr a Nathaniel Rateliff & The Night Sweats koncertjn lttk ket egytt, ahol mg csak randizgattak.

 

Emmt tovbb sszehoztk mg jpr fival, de azok mind pletykk voltak.

Tudja valaki Emma E-mail címét?
Csak a közvetlen hozzátartozói! Így hiába írtok nekem vagy bármely más honlap szerkesztojének, hogy adja meg az e-mail-jét SENKI, nem fogja tudni.

Tudja valaki Emma oxforti címét?
NEM, ezt sem tudja senki. Elég titkos, még képet sem láthattunk róla.

Fog szerepelni a következo Harry Potter filmben?
Igen, már alá is írták a szerzodést a Fonix rendjére, a továbbiakról még mi sem tudunk.

És Emma más filmben is fog szerepelni?
Szeretne igen más filmben is szerepelni, ha felkérik valamilyen szerepre, biztos megfontolja, de elso a tanulás számára.

Látogatja a Róla készült honlapokat?
Nem, nem akarja tudni, miket írnak össze róla.

Emma vegig fog szerepelni a HP filmekben?
Igen, nehany pletyka ellenere, Emma bejelentette, boldog, hogy sikerult dulore jutniuk az utolso ket film forgatasat illetöen.

Emma Franciaorszagban vagy Angliaban szuletett?
Emma a szerelmesek fövarosaban szuletett. Parizsban, Franciaorszagban.

Meg fog valaha is latogatni mas orszagokat?
Emma nagyon elfoglalt, es amikor nem forgat, akkor iskolaban van, tehat azokat az orszagokat latogatja meg, amelyeket a Warner Bros. kivalasztott neki, hogy a HP-t reklamozza; de talan egyszer a nyaralasa folyaman meglatogatja a Te orszagodat. Ki tudja!?

Van Emmanak myspace/facebook/bebo oldala?
2010 Jlius ta van Emmnak Facebook s Twitter oldala is.

Elolvassa a neki irt leveleket, hogy irhatok neki?
Emma annyi levelet olvas el, amennyit csak tud. Tipp: legyen a leveled frappans es eredeti, igy sokkal nagyobb az eselye, hogy Emma kezebe kerul. Erre a cimre irhatsz neki:

Emma Watson
c/o Harry Potter Productions
Leavesden Studios
P.O. Box 3000
Leavesden
Hertfordshire
WD25 7LT
England

Dohanyzik?
Nem, Emma nagyon egeszseges eletet el.

Mit gondol Emma arrol, hogy privat kepei kerulnek fel egyes weboldalakra?
Nagyon duhiti Emmat, hogy vannak olyan emberek (akik rajongoknak nevezik magukat), akik megsertik a maganeletet, es ami meg fontosabb Emmanak, a baratai maganeletet. Tudja, hogy nagyon sokan hasznaljak fel a kepeit, hogy a Emma barataikent pozoljanak, es azt tanacsolja, hogy soha ne dolj be olyan embernek, aki az o baratjanak mondja magat!

 

 

Affiliates

Family Site

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .