Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: 1024×768 <
Ajánlott böngésző: Explorer vagy Google

Cím:
UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She

Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb
Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .


GY.I.K | FAQ

Emma és Daniel járnak?
NEM! Igaz volt egy időszak amikor mindketten vonzódtak egymáshoz (ezt egy jó megfigyelő észre is vehette), de megbeszélték, hogy nem akarják elrontani ezt a tökéletes barátságot, még randizni sem voltak soha! Most olyanok egymásnak mint a testvérek, imádják ugratni egymást és szeretnek együtt lenni, de csak mint BARÁTOK!

Emma jár Ruperttel vagy Tom Feltonnal?
Tom-nak már hosszú ideje van egy barátnoje, akit még az iskolában ismert meg, de az igaz, hogy Emma 2 évig (2000-2002) szerelmes volt Tomba. Hogy Ruperttel jár –e? Határozottan NEM. Mind a két fiúval nagyon jóban van, szeret velük lenni és hülyülni.

Van Emmának Barátja?
Az első ismert barátja Tom Ducker volt, akivel még a Headingtonos időkben járt - 2006-2007 -ben -, és elég viharos volt a szakításuk, mert Emma az interneten látta meg Tomot egy másik lánnyal és a szakítós levele is nyilvánosságra került, ami nagyon dühítette.


Második hosszan tartó kapcsolata Jay Barrymoreal volt, akivel 2008-2010-ig jártak együtt és rengeteg lesifotó készült róluk. Emma 18 évesen ismerte meg az akkor 25 éves srácot. A halál ereklyéinek felvételén még lencsevégre is kapták ahogy turbékolnak. Ennek a kapcsolatnak az vetett véget, hogy Emma Amerikába költözött.


A harmadik biztos kapcsolata, nem volt hosszú idejű, a fiút Johnny Simmonsnak hívták és a The Perks of Being A Wallflower forgatásán találkoztak 21011-ben. Párszor őket is lencsevégre kapták randevú közben, de a bizonyosságot a csókolózós fotó hozta meg számunkra.


A következő sráccal 2011-2013-ig jártak és Will Adamowicz volt a fiú neve. Vele a Brown egyetemen találkoztak, de sok helyre elkísérte Emmát és róluk is sok közös kép került nyilvánosságra.2014-ben megismerkedett Matthew Janney-el, akivel egy évig jártak együtt. Metthew az oxfordi egyetem egyik tehetséges rögbijátékos diákja volt. Decemberben azonban különvált az útjuk, ami Emmát nagyon megviselte. Az egyik Vogue interjúban nyilatkozott erről: „Borzasztóan kellemetlenül éreztem magam, már a vég előtt jóval” – mesélte. „Visszavonultam, mert időre volt szükségem, rá kellett jönnöm, hogyan éljek békében saját magammal”. Emma Watson egy hetet töltött egy magánintézetben a kanadai Sziklás-hegységben, hogy átgondolja a dolgait nyugalomban.


Miután Emma összeszedte magát, találkozott Roberto Agnillera-val, de sajnos nem lehet tudni mikor és hol ismerkedtek meg, de az biztos, hogy Roberto elkísérte Emmát a Tribeca filmfesztiválra és együtt pózoltak a vörösszőnyegen.


2015 végétől az amerikai William Knight-tal vannak együtt, aki technológiai vállalkozó, és 10 évvel idősebb Emmánál. A Sun magazin szerint ők ketten együtt töltöttek egy hetet egy kaliforniai szállodában, és Knight már Oxfordban is meglátogatta a színésznőt. Nem szép dolog rögtön az anyagiakkal jönni, de mivel a lapok lehozták, mennyit keres az új srác évente, eláruljuk. 150 ezer dollárt (kb. 41 és félmillió forint).

2018 március 8.-án napvilágra kerültek az első képek Emmáról és Chord Overstreetről, amint Los Angelesben sétálgatnak. Először a Nathaniel Rateliff & The Night Sweats koncertjén látták őket együtt, ahol még csak randizgattak. A idil nem tartott soká, fél év után ugyanis szakítottak.

 

Emmát továbbá összehozták még jópár fiúval, de azok mind pletykák voltak.

Tudja valaki Emma E-mail címét?
Csak a közvetlen hozzátartozói! Így hiába írtok nekem vagy bármely más honlap szerkesztojének, hogy adja meg az e-mail-jét SENKI, nem fogja tudni.

Tudja valaki Emma oxforti címét?
NEM, ezt sem tudja senki. Elég titkos, még képet sem láthattunk róla.

Fog szerepelni a következo Harry Potter filmben?
Igen, már alá is írták a szerzodést a Fonix rendjére, a továbbiakról még mi sem tudunk.

És Emma más filmben is fog szerepelni?
Szeretne igen más filmben is szerepelni, ha felkérik valamilyen szerepre, biztos megfontolja, de elso a tanulás számára.

Látogatja a Róla készült honlapokat?
Nem, nem akarja tudni, miket írnak össze róla.

Emma vegig fog szerepelni a HP filmekben?
Igen, nehany pletyka ellenere, Emma bejelentette, boldog, hogy sikerult dulore jutniuk az utolso ket film forgatasat illetöen.

Emma Franciaorszagban vagy Angliaban szuletett?
Emma a szerelmesek fövarosaban szuletett. Parizsban, Franciaorszagban.

Meg fog valaha is latogatni mas orszagokat?
Emma nagyon elfoglalt, es amikor nem forgat, akkor iskolaban van, tehat azokat az orszagokat latogatja meg, amelyeket a Warner Bros. kivalasztott neki, hogy a HP-t reklamozza; de talan egyszer a nyaralasa folyaman meglatogatja a Te orszagodat. Ki tudja!?

Van Emmanak myspace/facebook/bebo oldala?
2010 Július óta van Emmának Facebook és Twitter oldala is.

Elolvassa a neki irt leveleket, hogy irhatok neki?
Emma annyi levelet olvas el, amennyit csak tud. Tipp: legyen a leveled frappans es eredeti, igy sokkal nagyobb az eselye, hogy Emma kezebe kerul. Erre a cimre irhatsz neki:

Emma Watson
c/o Harry Potter Productions
Leavesden Studios
P.O. Box 3000
Leavesden
Hertfordshire
WD25 7LT
England

Dohanyzik?
Nem, Emma nagyon egeszseges eletet el.

Mit gondol Emma arrol, hogy privat kepei kerulnek fel egyes weboldalakra?
Nagyon duhiti Emmat, hogy vannak olyan emberek (akik rajongoknak nevezik magukat), akik megsertik a maganeletet, es ami meg fontosabb Emmanak, a baratai maganeletet. Tudja, hogy nagyon sokan hasznaljak fel a kepeit, hogy a Emma barataikent pozoljanak, es azt tanacsolja, hogy soha ne dolj be olyan embernek, aki az o baratjanak mondja magat!