Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: 1024×768 <
Ajánlott böngésző: Explorer vagy Google

Cím:
UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She

Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb
Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .


Untitled Document

Emma dublőre - Emma doubler

Mint azt mindenki tudja, a filmes világban megszokottá vált, hogy a színészek helyett a veszélyes helyzetekben dublőrök helyettesítik az adott személyt. Azonban léteznek amolyan testdublőrök is.
A testdublorök dolga alapvetoen az, hogy a filmben, sorozatban vizuálisan helyettesítsék az adott szereplot, a kaszkadoröktol tulajdonképpen csak annyiban különböznek, hogy veszélytelen jeleneteket vállalnak be a sztárok helyett. Gondoljunk csak bele csupán abba, hogy mennyi idot meg lehet spórolni, ha az olyan jeleneteket, amelyekben jól látszik a színész arca, egy idoben le tudják forgatni azokkal, amelyekben csak hátulról vagy távolról tunik fel.
A testdublorök nemcsak idot spórolhatnak a stábnak, de a színész hiányzó képességét is pótolhatják. Ha például a szerepe szerint zongoráznia kellene, de nem tud, akkor természetes, hogy a közelieknél egy zongorázni tudó ember kezét mutatják a képernyon.
Emellett a hosszú beállításoknál is külön modellt foglalkoztatnak, ok azonban nem jelennek meg a kész filmben, csupán a fényeket ellenorzik rajtuk– ahelyett, hogy a színész idejét rabolnák ezzel. 
Természetesen Emmának is voltak amolyan testdublőrei.