Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

Emma és a pasik

Előre leszögezem, mivel nem állok kapcsolatban Emma Watsonnal, így az itt jelzett időpontok a valóságban eltérhettek egymástól.

Daniel Radcliffe

Emmának ez a kapcsolata talán a legbonyoultabb, hisz Daniel és Ő kiskoruk óta ismerték egymást és ha a pletykák nem csalnak akkor csak egyszer látták őket randizni és akkor megbeszélték, hogy maradnak inkább a barátságnál. 2004-ben az Azkabani Fogoly premierjén ugyan kéz a kézben jelentek meg, de ezt tudjuk be a jó barátságnak. Az viszont vitathatatlan, hogy több volt köztük a barátságnál.

Tom Ducker

Tommal 2006-ban ismerkedett meg Emma Oxfordban és 2007 Októberéig voltak együtt. Erről a kapcsolatról annyit tudunk, hogy több buliban látták őket és biztosan elkísérte Emmát 2007-ben a Főnix Rendje párizsi premierjére. Azt lehet még tudni, hogy Emma szakított Tommal, mert az interneten meglátta egy másik lánnyal, ez onnan tudjuk, mert sajnos valaki feltörte Emma gépét és nyilvánosságra került a szakítólevele.

Jay Barrymore

Jay-el 2008 márciusában ismerkedett meg egy partin és 2009-ig voltak együtt, amikor Emma elkezdett a Brown egyetemre járni. Jay még elkísérte Őt az első browni napokra, de aztán a távolság véget vetett a kapcsolatuknak. Több paparazzi kép készült róluk, még a forgatásokra is elkísérte Emmát. Nekem még annyi hozzátennivalóm lenne, hogy véleményem szerint egy kicsit hasonlít Tom Feltonra, akibe állítólag Emma szerelmes volt még gyerekként.

Rafael Cerián

Ez az a kapcsolat amiről valójában nem sokat tudunk, csak annyit, hogy együtt jelentek meg a Brown egyetem egyik focimeccsén és a képek alapján nagyon turbékoltak. De hogy valójában együtt voltak e az Emma titka marad.

George Craig

Georgeal 2010 júniusában ismerkedett meg a Burberry fotózásán és sajnos ha jól tudjuk csak 4 hónapig jártak azév szeptemberéig. A nyáron több fesztivált is meglátogattak együtt.

Johnny Simmons

Johnny és Emma 2011. Júniusában ismerkedtek meg a "Perks of being a wallflower" forgatásán. Ez a kapcsolat sem tartott sokáig, mert azév novemberében már szakítottak is.

Will Adamowicz

2011. novemberében ismerte meg Willt és egészen 2013 Augusztusáig jártak együtt. Sok mindent erről a kapcsolatáról sem tudunk csak hogy fesztiválokon jelentek meg és sok paparazzi kép készült róluk.

Matt Janney

Mattel 2014. januárjában ismerkedett meg a oxfordi egyetemen, és novemberig jártak együtt. Amit még tudni lehet, hogy Matt az oxfordi egyetem rögbicsapatában játszik.

William Mack Knight

2015. Októberében ismerkedett meg az amerikai tech-vállalkozóval. Először a new yorki Brodwayen mutatkoztak együtt, februárban William bemutatta Emmát a szüleinek is. Júliusban még arról szóltak a pletykák, hogy egy újságírónő hallotta amint Emma és párja az esküvőjüket tervezgetik, mára már tudjuk, hogy sajnos két év után, novemberben szakítottak.

Chord Overstreet

Nem is kellett sokat vrni, mg valaki jra elnyerte Emma szvt. 2018. februr elejn lttk ket elszr randizni a Nathaniel Rateliff & The Night Sweats koncertjn, majd mcius 8.-n kz a kzben fotztk le ket Los Angelesben. St Chord elksrte Emmt a Vanity Fair Oscar partyra is. Hogy mit kell tudni errl a fiatalemberrl?
Chord Overstreet feltrekv amerikai sznsz. desapja a hres country-zensz Paul Overstreet. Tbb sorozatban lthattuk mellkszereplknt,tbbek kztt az ICarlyban is. Az ttrst a Glee cm sorozat 2. vadja hozta meg neki, amelyben Quinn Fabray bartjt, Sam Evanst alaktja. 2017. mjus 12-n jelent meg els mini albuma, Tree House Tapes cmen. Emma ezen kapcsolata nem tartott sokáig, mindössze 6 hónapig.

Brendan Wallace

Nem sokat búslakodott Chord után, mert 2018 október 13.-án már együtt látták Brendannal egy romatikus mexikói nyaraláson. Brendanról annyit lehet tudni, hogy o az egyik alapítója és társigazgatója a Fifth Wall nevu befektetési cégnek.

 

 

Affiliates

Family Site

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .