Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: 1024×768 <
Ajánlott böngésző: Explorer vagy Google

Cím:
UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She

Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb
Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .


Emma És a/az... | Emma and the...

...rajongók: a színészno soha sem utasít vissza egyetlen autogramkérot sem, és minden levélre, kérdésre szívesen válaszol, ezért a gyerekek még jobban odavannak érte.

... tánc: a Hermione eljátszása nem egy táncolós szerep, így csak magánéletében élheti ki magát. Táncórákat vesz a modern táncok egész sorából (break, street stb.), ám nagy szívfájdalma, hogy balettozni nem tanulhatott a Harry Potter-filmek forgatása miatt. A filmbemutatókon egyébként többször is lekapták ot és Danielt, ahogy rázzák...

...pasik: négy évig szerelmes volt egy fiúba, de titkolta a srác kilétét, egy interjúban elárulta, hogy Brad Pitt, Orlando Bloom és William herceg a zsánere.

...pénz: amit a színészno megkeres, szüleinek adja, akik lekötik a kisebb vagyont egy bankszámlán, hogy ezzel biztosítsák majd Emma taníttatását. Emma szeret jótékonykodni, ám ilyenkor nem pénzt adományoz, hanem egy tárgyat, amelyet elárvereznek. Például a Kith & Kids aukciójára festett egy képet, amely két felöltöztetett plüssmackót ábrázolt. Nyilatkozatában elárulta, hogy imádja a muvészeteket, és azért festett játékmedvéket, mert ha gyerekek veszik meg a képet, hogy beteg társaikon segítsenek, akkor csak ilyen témájú lehet a kép. Emmát azért érintik érzékenyen a beteg gyerekek sorsa, mert hétéves unokatestvére rákban halt meg pár évvel ezelott.

„Nem tudom mennyi pénzem van, de igazából, nem is érdekel!” - Emma Watson

...szórakozás: Em egyik kedvenc foglalatossága a forgatások alatt, hogy színésztársait és a stáb egyes tagjait megtréfálja. Ezzel azt érte el, hogy Dan és Rupert már „kicsit tartanak” a vicces lánytól, mert Emma minden alkalmat megragad, hogy kieszeljen ellenük valami mókát.

...tanulás: Emmát az iskolatársai ugyanúgy kedvelik, és segítik, mint a filmek elott, bár elhalmozzák kérdésekkel a mozik kulisszatitkaival kapcsolatban. Jó tanuló, és az angolon kívül még három nyelven beszél folyékonyan: franciául, olaszul és németül.

…bálvány: „Emma Thompsontól rengeteget tanultam! Rengeteg ötlete volt, és nagyon odafigyelt rám. Sokszor kérdezte: ne csináljuk –e így, miért ne próbálnánk meg úgy, esetleg ne mondjuk -e itt valami mást? Nekem nagyon sokat jelentett. És még egy napon is születtünk!”

…divattanács: „Érezd magad kényelmesen abban a ruhában, amit felveszel. Öltözz az egyéniségednek és életkorodnak megfeleloen – ne próbálj más lenni, mint ami vagy!”

…élmény: „Az elmúlt öt év csodálatos élmény volt. A legemlékezetesebbek: amikor megnézem a kész filmeket, vagy eljutok olyan fantasztikus helyekre, mint Kína vagy New York.

…haj: Emma haja nem olyan dús és rendezetlen, mint Hermionéé. Hogy ne kelljen parókát hordania, a fodrász egy különleges technikával dúsítja a haját. Melegített hajcsavarókra csavarja, majd bebodorítja. Ez a látszólag kócos frizura minden reggel legalább egy órai munkába kerül.

…játék: „világéletemben imádtam játszani! Szeretek szerepelni, és szeretem az izgalmat, amit közben érzek.”

…korhatár: „Harry Potter elso rajongói együtt nottek fel a filmekkel. Nekik a Tuz Serlege éppen megfelel. Lehet, hogy elveszítjük a fiatalabb közönséget, de higgyétek el, én játszottam benne, mégis féltem!”

…lányok: A legkedvesebb kikapcsolódása, ha négy-öt legközelebbi barátnojével együtt lóghat Oxfortban. Moziba mennek, CD-ket vásárolnak, vagy valamelyiküknél összejönnek egy kis csajszis dumára.

…macska: A Titkok Kamrájában Hermione macskává változik. Miután elolvasta a forgatókönyvet, a macskaimádó kislány azt kérte a rendezotol, hadd hasonlítson átváltozása után két macskája közül az egyikre. Chris Columbus némi habozás után elfogadta az ötletet, Emma legnagyobb örömére.

…öltözo: A lány egyik legkedvesebb idotöltése a festés-rajzolás. Remek ízlése van, és o büszkélkedhet a legszebb, legszínesebb, legötletesebb kidekorált öltözovel.

…újságírók: „Az újságírókban az a legjobb, hogy állandóan ugyan azt kérdezik, úgyhogy te is válaszolhatod ugyanazt. Nem kell gondolkodni sem, csak állsz, mint egy törött hanglemez, amelyikbe beleakadt a tu.

…zsonglorködés: „A mi munkánkban az a legnehezebb, hogy valóságos zsonglormutatványokra kényszerülünk: ott vannak a nyakunkon az iskolai feladatok, a vizsgák, az elkészült film reklámkampánya, miközben máris forgatjuk a következot.”

...barátok: Emma nagyon szereti a barátait, imád bulizni velük, vásárolni és csak úgy csajosan elbeszélgetni. Legtöbb barátja a Headingtonba jár, így a legjobb barátnői is, Rossie, Amy és Hannah.

... fogszabályzó: Emmának 2005ben, pár hónapig fogszabályzót kellett hordania, mert a jobb felső szemfoga beljebb állt. Ez látszólag nem annyira zavarta, mert látható volt a Wedding Crashers premierjén, és az Elle Girl fotózáson is.
És a végeredmény: Ilyen volt >> Ilyen lett

...Burberry: Alaposan meglepodött a nemzetközi divatszakma, amikor az angol Burberry bejelentette, hogy az oszi-téli kollekció arca Emma lesz. Christian Bailey által dirigált angol divatóriás a jövoben erosebben kötodik majd hagyományaihoz. Emma Watson kiválasztása egyértelmu üzenet; egy ízig-vérig angol színészno, aki roppant fiatal, egyszerre szimbolizálja a fiatalos lendületet , és a megújulás szándékát, ugyanakkor képviseli a klasszikus, picit arisztokratikus angol stílust. A 2009-es Ősz/Tél kollekció után az azt követő 2010-es Tavasz/Nyár kollekciónak is Emma lett az arca.

...Fair Trade: A Burberry reklámkampánya után Emma tervezőként is kipróbálta magát. A 2010-es tavasz-nyár és ősz/tél kollekciót Emma a People Tree divatházának tervezte és a Prince of Wales ökofesztiválján mutatták be, ami egyáltalán nem csoda: a színészno által tervezett modellek egytol-egyig organikus anyagból készültek, ráadásul a fair trade jegyében.
A Fair Trade: A méltányos kereskedelem a nemzetközi árucsere szokásos felfogásától eltéro megközelítés. Kereskedelmi partnerséget jelent, amely a hátrányos helyzetu termelok számára hivatott a fenntartható fejlodést elomozdítani elsosorban jobb kereskedelmi feltételek biztosításával, valamint a fejlett országokban folyó szemléletformáló kampányokkal. Másszóval olyan méltányos vagy becsületes kereskedelem, amely hangsúlyt helyez arra, hogy a harmadik világbeli termelo megkapja az ot megilleto pénzt a terményéért.
Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy Emma Watson a partnerünk lett, így megtervezett és piacra dobott egy 25 év alattiaknak való gyönyöru kollekciót. Emmával nagyon szórakoztató volt együttdolgozni. Mindig 6.30-kor kezdtünk nála, vagy nálunk, és gyakran késo estik dolgoztunk. Hihetetlen nagy önfegyelme van, és nagyon tudja, hogy mit szeretne. Misatoval dolgoztunk az után, hogy Emma befejezte a fotózást. /Safia Minney/

...Cutler Salon: Emmát 11 évig kötötte a Harry Potteres szerződése, miszerint nem változtathatja meg drasztikusan a hajviseletét. Amint ez a szerződés lejárt valóra váltotta régi álmát és New York-ban, Rodney Cutler levágta a haját.
Kedves mindenki. Pár napja levágattam a hajamat... Hihetetlen érzés. Nekem tetszik. Már évek óta megakartam ezt csinálni, ez a legfelszabadítóbb dolog. Remélem tetszik nektek. /Emma/
És a végeredmény: Ilyen volt >> Ilyen lett

Forrás: Részben /Varázslók Titkai/