Emma Appearances Premier Photoshoot Paparazzi Movies Campaigns With Fans Other Site Home
OutfitEmma

Emma És a/az... | Emma and the...

...rajongók: a színészno soha sem utasít vissza egyetlen autogramkérot sem, és minden levélre, kérdésre szívesen válaszol, ezért a gyerekek még jobban odavannak érte.

... tánc: a Hermione eljátszása nem egy táncolós szerep, így csak magánéletében élheti ki magát. Táncórákat vesz a modern táncok egész sorából (break, street stb.), ám nagy szívfájdalma, hogy balettozni nem tanulhatott a Harry Potter-filmek forgatása miatt. A filmbemutatókon egyébként többször is lekapták ot és Danielt, ahogy rázzák...

...pasik: négy évig szerelmes volt egy fiúba, de titkolta a srác kilétét, egy interjúban elárulta, hogy Brad Pitt, Orlando Bloom és William herceg a zsánere.

...pénz: amit a színészno megkeres, szüleinek adja, akik lekötik a kisebb vagyont egy bankszámlán, hogy ezzel biztosítsák majd Emma taníttatását. Emma szeret jótékonykodni, ám ilyenkor nem pénzt adományoz, hanem egy tárgyat, amelyet elárvereznek. Például a Kith & Kids aukciójára festett egy képet, amely két felöltöztetett plüssmackót ábrázolt. Nyilatkozatában elárulta, hogy imádja a muvészeteket, és azért festett játékmedvéket, mert ha gyerekek veszik meg a képet, hogy beteg társaikon segítsenek, akkor csak ilyen témájú lehet a kép. Emmát azért érintik érzékenyen a beteg gyerekek sorsa, mert hétéves unokatestvére rákban halt meg pár évvel ezelott.

Nem tudom mennyi pénzem van, de igazából, nem is érdekel! - Emma Watson

...szórakozás: Em egyik kedvenc foglalatossága a forgatások alatt, hogy színésztársait és a stáb egyes tagjait megtréfálja. Ezzel azt érte el, hogy Dan és Rupert már kicsit tartanak a vicces lánytól, mert Emma minden alkalmat megragad, hogy kieszeljen ellenük valami mókát.

...tanulás: Emmát az iskolatársai ugyanúgy kedvelik, és segítik, mint a filmek elott, bár elhalmozzák kérdésekkel a mozik kulisszatitkaival kapcsolatban. Jó tanuló, és az angolon kívül még három nyelven beszél folyékonyan: franciául, olaszul és németül.

bálvány: Emma Thompsontól rengeteget tanultam! Rengeteg ötlete volt, és nagyon odafigyelt rám. Sokszor kérdezte: ne csináljuk e így, miért ne próbálnánk meg úgy, esetleg ne mondjuk -e itt valami mást? Nekem nagyon sokat jelentett. És még egy napon is születtünk!

divattanács: Érezd magad kényelmesen abban a ruhában, amit felveszel. Öltözz az egyéniségednek és életkorodnak megfeleloen ne próbálj más lenni, mint ami vagy!

élmény: Az elmúlt öt év csodálatos élmény volt. A legemlékezetesebbek: amikor megnézem a kész filmeket, vagy eljutok olyan fantasztikus helyekre, mint Kína vagy New York.

haj: Emma haja nem olyan dús és rendezetlen, mint Hermionéé. Hogy ne kelljen parókát hordania, a fodrász egy különleges technikával dúsítja a haját. Melegített hajcsavarókra csavarja, majd bebodorítja. Ez a látszólag kócos frizura minden reggel legalább egy órai munkába kerül.

játék: világéletemben imádtam játszani! Szeretek szerepelni, és szeretem az izgalmat, amit közben érzek.

korhatár: Harry Potter elso rajongói együtt nottek fel a filmekkel. Nekik a Tuz Serlege éppen megfelel. Lehet, hogy elveszítjük a fiatalabb közönséget, de higgyétek el, én játszottam benne, mégis féltem!

lányok: A legkedvesebb kikapcsolódása, ha négy-öt legközelebbi barátnojével együtt lóghat Oxfortban. Moziba mennek, CD-ket vásárolnak, vagy valamelyiküknél összejönnek egy kis csajszis dumára.

macska: A Titkok Kamrájában Hermione macskává változik. Miután elolvasta a forgatókönyvet, a macskaimádó kislány azt kérte a rendezotol, hadd hasonlítson átváltozása után két macskája közül az egyikre. Chris Columbus némi habozás után elfogadta az ötletet, Emma legnagyobb örömére.

öltözo: A lány egyik legkedvesebb idotöltése a festés-rajzolás. Remek ízlése van, és o büszkélkedhet a legszebb, legszínesebb, legötletesebb kidekorált öltözovel.

újságírók: Az újságírókban az a legjobb, hogy állandóan ugyan azt kérdezik, úgyhogy te is válaszolhatod ugyanazt. Nem kell gondolkodni sem, csak állsz, mint egy törött hanglemez, amelyikbe beleakadt a tu.

zsonglorködés: A mi munkánkban az a legnehezebb, hogy valóságos zsonglormutatványokra kényszerülünk: ott vannak a nyakunkon az iskolai feladatok, a vizsgák, az elkészült film reklámkampánya, miközben máris forgatjuk a következot.

...barátok: Emma nagyon szereti a barátait, imád bulizni velük, vásárolni és csak úgy csajosan elbeszélgetni. Legtöbb barátja a Headingtonba jár, így a legjobb barátnői is, Rossie, Amy és Hannah.

... fogszabályzó: Emmának 2005ben, pár hónapig fogszabályzót kellett hordania, mert a jobb felső szemfoga beljebb állt. Ez látszólag nem annyira zavarta, mert látható volt a Wedding Crashers premierjén, és az Elle Girl fotózáson is.
És a végeredmény: Ilyen volt >> Ilyen lett

...Burberry: Alaposan meglepodött a nemzetközi divatszakma, amikor az angol Burberry bejelentette, hogy az oszi-téli kollekció arca Emma lesz. Christian Bailey által dirigált angol divatóriás a jövoben erosebben kötodik majd hagyományaihoz. Emma Watson kiválasztása egyértelmu üzenet; egy ízig-vérig angol színészno, aki roppant fiatal, egyszerre szimbolizálja a fiatalos lendületet , és a megújulás szándékát, ugyanakkor képviseli a klasszikus, picit arisztokratikus angol stílust. A 2009-es Ősz/Tél kollekció után az azt követő 2010-es Tavasz/Nyár kollekciónak is Emma lett az arca.

...Fair Trade: A Burberry reklámkampánya után Emma tervezőként is kipróbálta magát. A 2010-es tavasz-nyár és ősz/tél kollekciót Emma a People Tree divatházának tervezte és a Prince of Wales ökofesztiválján mutatták be, ami egyáltalán nem csoda: a színészno által tervezett modellek egytol-egyig organikus anyagból készültek, ráadásul a fair trade jegyében.
A Fair Trade: A méltányos kereskedelem a nemzetközi árucsere szokásos felfogásától eltéro megközelítés. Kereskedelmi partnerséget jelent, amely a hátrányos helyzetu termelok számára hivatott a fenntartható fejlodést elomozdítani elsosorban jobb kereskedelmi feltételek biztosításával, valamint a fejlett országokban folyó szemléletformáló kampányokkal. Másszóval olyan méltányos vagy becsületes kereskedelem, amely hangsúlyt helyez arra, hogy a harmadik világbeli termelo megkapja az ot megilleto pénzt a terményéért.
Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy Emma Watson a partnerünk lett, így megtervezett és piacra dobott egy 25 év alattiaknak való gyönyöru kollekciót. Emmával nagyon szórakoztató volt együttdolgozni. Mindig 6.30-kor kezdtünk nála, vagy nálunk, és gyakran késo estik dolgoztunk. Hihetetlen nagy önfegyelme van, és nagyon tudja, hogy mit szeretne. Misatoval dolgoztunk az után, hogy Emma befejezte a fotózást. /Safia Minney/

...Cutler Salon: Emmát 11 évig kötötte a Harry Potteres szerződése, miszerint nem változtathatja meg drasztikusan a hajviseletét. Amint ez a szerződés lejárt valóra váltotta régi álmát és New York-ban, Rodney Cutler levágta a haját.
Kedves mindenki. Pár napja levágattam a hajamat... Hihetetlen érzés. Nekem tetszik. Már évek óta megakartam ezt csinálni, ez a legfelszabadítóbb dolog. Remélem tetszik nektek. /Emma/
És a végeredmény: Ilyen volt >> Ilyen lett

Forrás: Részben /Varázslók Titkai/

 

 

Affiliates

Family Site

Ha szeretnél kikerülni a cserék közé, kérlek írj a Chatbe, a hely korlátlanul rendelkezésre áll.

ChatBox

ANIMÁCIÓ

Statistics

Név: OutfitEmma
Nyitás: 2018. Január 1.
Zárás: ???
Webmiss: Monic
Hosted: 024reg.com
Layouts: Monic
Ajánlott felbontás: Bármekkora
Ajánlott böngésző: Explorer, Crome, Firefox

Project

Cím: UN Women/HeFORShe
Állapot: Folyamatban
Szerep: Jószolgálati nagykövet
Több infó: He for She


Cím: Little Women / Kisasszonyok
Állapot:
Forgatás alatt...
UK prem:
2019.12.25.
HUN prem.:
???
Szerep:
Meg March
Több infó:
iMDb

Emma Instagram

Credit

Copyright

Kérlek, az oldal tartalmát NE másold le, az általam készített dolgokat, NE tüntesd fel sajátodként.
Az itt található képeket NE DIREKTLINKELD, hanem tölts le magadnak, és úgy rakd fel a saját honlapodra, fórumra stb... .